هم اکنون منتظر یاری سبز شما هستم:
از دوستانی که تجربه ی عملی با فیلترهایی که در ادامه میان دارند، تقاضای راهنمایی دارم:
Hoya 77mm HD Circular Polarizer
Marumi 77mm CPL 77 Super DHG MC Slim Thin PL.D
Cokin 77mm Pure Harmonie Super Slim Circular Polarizer
Kenko Camera Lens Filters 77mm Zeta EX C-PL ZR-Coated Super Slim Frame
بر اساس بررسی های lenstip ترتیب کیفیت ها چنین است که در لیست من ابتدا marumi و سپس Hoya HD(در این بین B+W حضور گرانقیمتی داره) هستند و دو فیلتر cokin pure و kenko zeta هم در بررسی های این سایت نیست.
چیزی که درست نتونستم متوجهش بشم اینه که گویا این فیلتر marumi به صورتیه که روش نمیشه هود نصب کرد اما بر روی موارد دیگه به علت اینکه روی المان بیرونی هم رزوه وجود داره میشه این کارو کرد.
از دوستان ممنونم میشم راهنمایی هاشون رو سریع تر بهم اعلام کنند.
ویرایش توسط Iman.sh : Saturday 5 July 2014 در ساعت 23:05
ممنونم از اطمینانی که حاصل شد.
متأسفانه پلاریزه قیمتش بالاست و گذشتن از این خاصیت بستن هود کار آسونی نیست، البته فیلترهای ناباریک! B+W هم به همین صورتند و البته این فیلتر مارومی از لحاظ کیفیتی علاوه بر تجربه ی شما بر روی کاغذ هم خوش درخشیده.
منتظر راهنمایی های فوری دوستان در مورد 3 مورد باقی مونده هستم.
البته بحث بسته هود اگر بر روی لنز باشه خیلی فرقی به حال شما نخواهد داشت!
ممکنه مجبور بشوید برای ایجاد قطبش مناسب، فیلتر را بچرخانید که در این صورت عملا ممکنه هود کاربردی نداشته باشه و حتی در برخی موارد مشکل هم ایجاد کنه!
اگر هم هودتون از سری هستش که روی بدنه لنز سوار می شه که داستانش متفاوته.
اما در مورد Cokin و kenko هر دو جز مارک های خوب هستند! ولی فکر می کنم کوکین دارای کوتینگ آب گریز، ضد خش و بصورت Slim هستند که بنده صرفا بصورت شخصی آن را می پسندم!
الآن یه ویدئو تو یکی از سایتا در مورد Hoya HD دیدم که واقعاً شگفت انگیز بود برام و البته نمی دونم چقدر صحت داره و آیا امکان تقلب در موردش هست یا نه، چون این فیلتر رو می کوبه به لبه ی میز و نمی شکنه، آیا واقعاً چنین کیفیت ساختی داره این فیلترا؟
ویرایش توسط Iman.sh : Monday 7 July 2014 در ساعت 00:21
در مورد فیلترهای slim شرکت cokin لازمه تا نکته ای رو خدمت دوستان عرض کنم.
بنا به ادعای خود شرکت، این فیلترها نازک ترین فیلترهای جهان هستند.
تا کنون دو مورد گزارش شده که به دلیل فریم بسیار نازک این فیلترها، حلقه نگهدارنده فیلتر از خود فیلتر جدا شده و عملا بلا استفاده شده که یک مورد اون در هوای بسیار سرد صورت گرفته.
ممنونم گرامی، از فیلترهای رده های پایین تر و پلاریزه هویا استفاده کردم و کیفیت خیلی خوبی داشتند اما واقعاً تا بحال تصور می کردم این قسمت خش ناپذیری و ... بیشتر مانور تبلیغاتیه که این فیلم واقعاً منو تحت تأثیر قرار داد.
فکر می کنم به نسبت قیمت پایین تر و دو سه تا فیلمی که تو اینترنت همراه بررسی های Matt Granger دیدم قانع شدم که از بین 3 گزینه ی باقی مونده همین HOYA HD رو انتخاب کنم.
ممنونم از دوستان