ببینید دوست عزیز، همانطور که استفاده از فیلتر خوب منجر به تاثیر در افزایش کیفیت تصویر نهایی و یا جذاب شدن رنگ ها می شود، استفاده از فیلتر های با کیفیت پایین می تواند در افت کیفیت تصویر موثر واقع شود!
بنده اولین فیلتر پلاریزه خودم را به قیمت 10 هزار تومان تهیه کردم! و جالب بود که این فیلتر در حالت زوم (فاصله کانونی بین 135 تا 200) تصویر را کاملا محو می کرد!
بعد که فیلتر های با کیفیت تری از (رنج 50 الی 100) تهیه کردم، مشکل فوق کاملا برطرف شد!
حتی ابتدا فکر می کردم مشکل از گیج شدن فوکوس باشه و در مود دستی هم فیلتر ارزان را تست کردم و نتیجه مانند قبل بود!
نکته دیگر این است که فیلتر هم جزو وسایلی است که در صورت انتخاب صحیح می تواند بر روی لنز های متفاوتی نصب شود! پس چرا با یک بار خرید خیال خودتان را راحت نمی کنید (حالا نه خیلی خوب ولی در حد متوسط هزینه کنید)
اگر منظورتان از امضای رنگی، رنگ کوتینگ باشد، نه! ولی نوع کوتینگ و مواد مورد استفاده می تواند برای هر شرکت متفاوت و مخصوص خود شرکت سازنده باشد! (مثلا یکی شاید از ترکیبات طلا برای لایه نشانی استفاده کند و دیگری از ترکیبات نقره و ...)سوال دومی هم دارم. آیا فیلترهای پلاریزه امضای رنگی متفاوتی دارند؟ مقایسه ای سطحی و مقدماتی بین نمونه عکسهای B+W MRC و Hoya HD چنین برداشتی را برای من ایجاد کرد. نمیدانم آیا روحیات و پست پروسس کاربران هریک از این محصولات متفاوت است یا منشا شیوه ساخت فیلتر است.
اما اگر منظورتان ته رنگ فیلتر باشد نیز این مسئله صحت ندارد و وابسته به نوع کوتینگ فیلتر می باشد. ولی این مسئله را در نظر داشته باشید فیلتر های مرغوب تر اثر رنگی کمتری بر روی تصویر اعمال می کنند!