صفحه 65 از 102 نخستنخست ... 15 55 61 62 63 64 65 66 67 68 69 75 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 641 تا 650 , از مجموع 1019
Like Tree1303تشکر

موضوع: فیلتر پلاریزه

كاربر ويژه msh2200 آواتار ها
    تشکر کرده
    4653

نقل قول نوشته اصلی توسط bf نمایش پست ها
    اجازه دهید پرسش قبل را کمی دقیقتر (جهت دار تر) مطرح کنم.
    اگر قصد تهیه فیلتر پلاریزه (اختصاصی با بدون استپ آپ کانورتر) برای لنزهای ارزانتر باشد (نظیر efm-22 efs-18-55stm dx 18-105 VR) که خود لنز قیمتی نزدیک و یا حتی کمتر به فیلتر با کیفیت دارد. آیا فیلتر با کیفیت مولتی کوتد در مقایسه با فیلتر ارزانتر تفاوت قابل مشاهده ایجاد میکند؟ یا به بیان دیگر کیفیت فیلتر بهتر از نگاه لنزهای معمولی قابل دیدن است؟
    ببینید دوست عزیز، همانطور که استفاده از فیلتر خوب منجر به تاثیر در افزایش کیفیت تصویر نهایی و یا جذاب شدن رنگ ها می شود، استفاده از فیلتر های با کیفیت پایین می تواند در افت کیفیت تصویر موثر واقع شود!
    بنده اولین فیلتر پلاریزه خودم را به قیمت 10 هزار تومان تهیه کردم! و جالب بود که این فیلتر در حالت زوم (فاصله کانونی بین 135 تا 200) تصویر را کاملا محو می کرد!
    بعد که فیلتر های با کیفیت تری از (رنج 50 الی 100) تهیه کردم، مشکل فوق کاملا برطرف شد!
    حتی ابتدا فکر می کردم مشکل از گیج شدن فوکوس باشه و در مود دستی هم فیلتر ارزان را تست کردم و نتیجه مانند قبل بود!
    نکته دیگر این است که فیلتر هم جزو وسایلی است که در صورت انتخاب صحیح می تواند بر روی لنز های متفاوتی نصب شود! پس چرا با یک بار خرید خیال خودتان را راحت نمی کنید (حالا نه خیلی خوب ولی در حد متوسط هزینه کنید)

سوال دومی هم دارم. آیا فیلترهای پلاریزه امضای رنگی متفاوتی دارند؟ مقایسه ای سطحی و مقدماتی بین نمونه عکسهای B+W MRC و Hoya HD چنین برداشتی را برای من ایجاد کرد. نمیدانم آیا روحیات و پست پروسس کاربران هریک از این محصولات متفاوت است یا منشا شیوه ساخت فیلتر است.
    اگر منظورتان از امضای رنگی، رنگ کوتینگ باشد، نه! ولی نوع کوتینگ و مواد مورد استفاده می تواند برای هر شرکت متفاوت و مخصوص خود شرکت سازنده باشد! (مثلا یکی شاید از ترکیبات طلا برای لایه نشانی استفاده کند و دیگری از ترکیبات نقره و ...)
    اما اگر منظورتان ته رنگ فیلتر باشد نیز این مسئله صحت ندارد و وابسته به نوع کوتینگ فیلتر می باشد. ولی این مسئله را در نظر داشته باشید فیلتر های مرغوب تر اثر رنگی کمتری بر روی تصویر اعمال می کنند!
    bf ، ata_m3، S_Mahdi و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    باتوجه به تعطیلی فروم در تلگرام پاسخگوی دوستان هستم:Telegram:@msh2200
    تولید کیف سه پایه
    تجهیزات

كاربر فعال bf  آواتار ها
    تشکر کرده
    964

نقل قول نوشته اصلی توسط msh2200 نمایش پست ها
    اگر منظورتان از امضای رنگی، رنگ کوتینگ باشد، نه! ولی نوع کوتینگ و مواد مورد استفاده می تواند برای هر شرکت متفاوت و مخصوص خود شرکت سازنده باشد! (مثلا یکی شاید از ترکیبات طلا برای لایه نشانی استفاده کند و دیگری از ترکیبات نقره و ...)
    اما اگر منظورتان ته رنگ فیلتر باشد نیز این مسئله صحت ندارد و وابسته به نوع کوتینگ فیلتر می باشد. ولی این مسئله را در نظر داشته باشید فیلتر های مرغوب تر اثر رنگی کمتری بر روی تصویر اعمال می کنند!
    سپاس از پاسخ مفید شما. در مورد رنگ منظور خودم را دقیقتر بیان میکنم. (من تا به حال با هیچ فیلتری کار نکردم و برداشتها از خواند مطالب اینترنت است). ظاهرا میتوان به کمک فیلتر پلاریزه اشباع رنگها را تغییر داد. منظور من "کیفیت" اشباع رنگها بود. نمونه هایی در سایت فلیکر دیدم که این برداشت را به من منتقل کرد شاید با B+W به رنگهای اشباع تر (و برای من دلپذیرتری) دست یافت در مقابل در نمونه های hoya hd خروجی تمیزتر با اشباع کمتری دیدم. میدانم نوع دوربینها-شرایط نوری- پست پراسس و هزاران عامل دیگر دخیل است (خیلی از عکسهای چشم نواز از ترکیبی از GND یا ND و CPL استفاده کرده بودند). کنجکاو هستم که آیا شما و سایر دوستان در مورد این برداشت کاملا کیفی من نظر یا تجربه ای دارید؟

اما در مورد انتخاب: فعلا سیستم من EOS-m است با دو لنز که هر دو دهانه های نسبتا کوچکی دارند و با توجه به تاکید بر اندازه و نامشخص بودن آینده انتخاب فیلتر خیلی بزرگ را که به لنزهای برتر بخورد منطقی نمیدانم. فعلا قصد دارم یک فیلتر 52 و یک کانورتر به 43مم خریداری کنم. شک هم در این است که دل را به دریا بزنم و از انواع لیست شده در ارسال قبلی (حدود 60$-80$) انتخاب کنم یا از انواع هویا ساخت فیلیپین و یا تیفن ساخت آمریکا که بدون کوتینک یا با حداقل کوتینگ هستند خریداری کنم. (قیمت ها حدود 15$ تا 20$ یا در رنج 50 تومن خودمان). اگر راهنمایی در این مورد خاص داشته باشید سپاسگزار خواهم بود.

در حاشیه: ظاهرا در این سایتها به دلیل ارایه hd2 فیلترهای hd هویا به قیمت نسبتا مناسبی ارایه میشود.
    آن پک سوم 43مم (احتمالا توکینا با مارک هویا) ارزان و وسوسه انگیز است! شاید برای امتحان هم که شده بد نباشد. حتی اگر قرار باشد به زیر لیوانی تبدیل شود.
    Tiffen 52mm Circular Polarizing Filter 52CP B&H Photo Video
    Hoya 52mm alpha Circular Polarizer Filter C-ALP52CRPL B&H Photo
    Hoya 43mm Introductory Filter Kit GIK43GB B&H Photo Video

كاربر بسیار فعال ata_m3 آواتار ها
    تشکر کرده
    5142

سپاس از پاسخ مفید شما. در مورد رنگ منظور خودم را دقیقتر بیان میکنم. (من تا به حال با هیچ فیلتری کار نکردم و برداشتها از خواند مطالب اینترنت است). ظاهرا میتوان به کمک فیلتر پلاریزه اشباع رنگها را تغییر داد. منظور من "کیفیت" اشباع رنگها بود. نمونه هایی در سایت فلیکر دیدم که این برداشت را به من منتقل کرد شاید با B+W به رنگهای اشباع تر (و برای من دلپذیرتری) دست یافت در مقابل در نمونه های hoya hd خروجی تمیزتر با اشباع کمتری دیدم. میدانم نوع دوربینها-شرایط نوری- پست پراسس و هزاران عامل دیگر دخیل است (خیلی از عکسهای چشم نواز از ترکیبی از GND یا ND و CPL استفاده کرده بودند). کنجکاو هستم که آیا شما و سایر دوستان در مورد این برداشت کاملا کیفی من نظر یا تجربه ای دارید؟

اما در مورد انتخاب: فعلا سیستم من EOS-m است با دو لنز که هر دو دهانه های نسبتا کوچکی دارند و با توجه به تاکید بر اندازه و نامشخص بودن آینده انتخاب فیلتر خیلی بزرگ را که به لنزهای برتر بخورد منطقی نمیدانم. فعلا قصد دارم یک فیلتر 52 و یک کانورتر به 43مم خریداری کنم. شک هم در این است که دل را به دریا بزنم و از انواع لیست شده در ارسال قبلی (حدود 60$-80$) انتخاب کنم یا از انواع هویا ساخت فیلیپین و یا تیفن ساخت آمریکا که بدون کوتینک یا با حداقل کوتینگ هستند خریداری کنم. (قیمت ها حدود 15$ تا 20$ یا در رنج 50 تومن خودمان). اگر راهنمایی در این مورد خاص داشته باشید سپاسگزار خواهم بود.

در حاشیه: ظاهرا در این سایتها به دلیل ارایه hd2 فیلترهای hd هویا به قیمت نسبتا مناسبی ارایه میشود.
    آن پک سوم 43مم (احتمالا توکینا با مارک هویا) ارزان و وسوسه انگیز است! شاید برای امتحان هم که شده بد نباشد. حتی اگر قرار باشد به زیر لیوانی تبدیل شود.
    Tiffen 52mm Circular Polarizing Filter 52CP B&H Photo Video
    Hoya 52mm alpha Circular Polarizer Filter C-ALP52CRPL B&H Photo
    Hoya 43mm Introductory Filter Kit GIK43GB B&H Photo Video
    دوست عزیز اگه قصد خرید فیلتر دارید حتما مالتی کوتینگ باشد.

این مالتی کوتینگ هم انواع و اقسام مختلف دارد. بسته به شرکتها و همچنین مواد استفاده شده در اونها متفاوته. کمترین تعداد لایه کوتینگ که میتونه در یک لنز به کار بره یک لایه

هست یا single coating و بیشترینش که من اطلاع دارم مربوط به فیلتر یو وی hama که در هر طرف 7 لایه کوتینگ و روی هم رفته 14 لابه کوتینگ دارد.

در مورد مواد مصرفی هم که دوست خوبمون اشاره کردن که بسته به نوع مواد شیمیایی استفاده شده، رنگ کوتینگ اونها هم متفاوته، زرد، سبز، بنفش، آبی و ....

مطمئنا خروجی فیلترهای شرکتها مختلف با هم تفاوت خواهد داشت. به عنوان مثال خروجی فیلتر پلاریزه شرکت B+W با Rodenstock متفاوت خواهد بود اما از اینجا که این دو شرکت جزو بهترین ها محسوب میشند با سایر شرکتها مثل hoya بنابراین کسایی هم که با فیلتر پلاریزه اونها عکاسی کردند بیشترشون از کیفیت عکسها و همچنین میزان اشباع شدگی رنگها حالا چه در کمترین حد و چه در بیشترین حد راضی بوده اند. شماهم اگه قصد دارید خریدی انجام دهید حتما از مارکهای معتبر و معروف و همچنین مالتی کوتینگ دار استفاده کنید تا خدای نکرده در غیر اینصورت هزینه پرداختی تون منجر به خراب شدن عکسهاتون نشود.
    msh2200 و bf  تشکر می‌کنند.

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط Amir Abdolpanah نمایش پست ها
    در اینجا بخوانید.
    ممنون از راهنمایی شما و جناب msh200 عزیز.
    مقاله ها رو خوندم و متوجه شدم.
    فیلترره رو هم امتحان کردم تو همون زاویه ها عملکرد داره ولی فکر کنم کلاه سرم رفته و جنس تقلبی بهم دادن!!!
    دوباه تمام این تاپیک رو از نو خوندم!( پارسالم که میخواستم فیلتر بگیرم این تاپیک رو مرور کرده بودم!)
    یکی از دوستان نوشته بود که فیلتر hoya با جلد مشکی اصلیه و با عکس گل لاله تقلبیه! متاسفانه مال من عکس گل لاله داره!
    چون خیلی وقت بود این تاپیک رو خونده بودم فقط همون عکسه تو ذهنم مونده بود و به اشتباه موقع خرید فکر کردم که این اصله!!!!
    خب حالا باید کلاهخود بزارم سرم و برم برای پس دادن فیلتر!!!!
    میترسم رو کیفیت اثر سوء داشته باشه!
    بازم ممنون از راهنمایتون دوستان.
    msh2200 تشکر می‌کند.

تشکر کرده
    4653

نقل قول نوشته اصلی توسط apasay نمایش پست ها
    ممنون از راهنمایی شما و جناب msh200 عزیز.
    مقاله ها رو خوندم و متوجه شدم.
    فیلترره رو هم امتحان کردم تو همون زاویه ها عملکرد داره ولی فکر کنم کلاه سرم رفته و جنس تقلبی بهم دادن!!!
    دوباه تمام این تاپیک رو از نو خوندم!( پارسالم که میخواستم فیلتر بگیرم این تاپیک رو مرور کرده بودم!)
    یکی از دوستان نوشته بود که فیلتر hoya با جلد مشکی اصلیه و با عکس گل لاله تقلبیه! متاسفانه مال من عکس گل لاله داره!
    چون خیلی وقت بود این تاپیک رو خونده بودم فقط همون عکسه تو ذهنم مونده بود و به اشتباه موقع خرید فکر کردم که این اصله!!!!
    خب حالا باید کلاهخود بزارم سرم و برم برای پس دادن فیلتر!!!!
    میترسم رو کیفیت اثر سوء داشته باشه!
    بازم ممنون از راهنمایتون دوستان.
    خواهش می کنم
    از نظر پرداخت پول اگر هزینه فیلتر اصلی گرفته حتما بروید . ولی اگر هزینه معقول بوده و روشهای تست هم امتحان کردید و جواب می ده بنظرم شاید ارزش دهن به دهن شدن با فروشنده را نداشته باشه!
    apasay تشکر می‌کند.
    تولید کیف سه پایه
    تجهیزات

تشکر کرده
    4653

ببینید ممکنه کیفیت مواد بکار رفته در ساخت فیلتر های شرکت های معروف بهتر و خاص بوده باشد و در نتیجه قطبش بهتری را در فیلتر پلاریزه ایجاد کند، ولی مهمترین عاملی که منجر به تغییر رنگهای اشباع شده می شود، صرفا نوع کوتینگ مورد استفاده دوربین هاست.
    خدممتون عرض کردم فیلتر ارزان قیمتی که خریدم ته رنگ آبی به عکس می داد و در نتیجه رنگ آسمان جذابتر می شد ولی فیلتر های بعدی که گرفتم (چون برای ساخت فیلتر Varable ND دو فیلتر خریدم) ته رنگ خاکستری و آبی تیره دارند و در نتیجه رنگ آسمان شاید به جذابی فیلتر قبل نمی شود ولی در عوض شارپی خیلی بهتری را در تصاویر ایجاد می کند.

معمولا فیلتر های معتبر و معروف از نظر رنگی که در اشباع رنگ به تصویر تزریق می کنند آنقدر تفاوت فاحشی با هم ندارند ضمن اینکه شما بعد از ثبت تصویر با پردازش می توانید به خروجی مطلوب خودتان برسید.

در مورد خرید فیلتر هم دوست عزیزمان توضیحات کامل و مبسوطی ارائه دادند!
    شاد باشید
    bf  و ata_m3 تشکر می‌کنند.
    تولید کیف سه پایه
    تجهیزات

كاربر همراه
    تشکر کرده
    294

وقت دوستان نازنینم بخیر

سپاسگذارم از همه شما به ویژه از عطا عزیز که زملن گذاست و در پیام خصوصی خیلی اطلاعات خوبی به من داد

درباره فیلتر پلاریزه نظر ایشون هویا بود هن لنز ۵۵_۲۰۰و هم ۱۸_۵۵ دوربینم سایز ۵۲ هستن و فیلتر هویا برای این سایزم اصلا گیر نیاوردم

دوستان من به خاطر شغلم در یک شهر کوچکم و مجبورم ابن دست محصولات رو به صپرت اینترنتی بخرم

تمام سایت های معتبر فروش اینترنتی رپ هم رفتم که البته اینجا نمیشه ازشون اسم برد اما نبود که نبود

فقط فوتیکس بود نزدیک صد و ده تا نود تومن
    هاما بود نود تومن که تقلبیش زیاده
    بی اند دابلیو هم بود که نزدیک چهارصد تومن
    کوکین هم دویست و نه هزار تومن

گزینه چهارصد تومی که منتفیه

انا شما با این تفاسیر پیشنهاذتون چیه
    چی بگیرم که کیفیت خوبی داشته باشه و قیمت مناسب

خواهش میکنم اگر میتونید راهنمایی کنید
    msh2200 و ata_m3 تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    4653

نقل قول نوشته اصلی توسط saman-r نمایش پست ها
    وقت دوستان نازنینم بخیر

سپاسگذارم از همه شما به ویژه از عطا عزیز که زملن گذاست و در پیام خصوصی خیلی اطلاعات خوبی به من داد

درباره فیلتر پلاریزه نظر ایشون هویا بود هن لنز ۵۵_۲۰۰و هم ۱۸_۵۵ دوربینم سایز ۵۲ هستن و فیلتر هویا برای این سایزم اصلا گیر نیاوردم

دوستان من به خاطر شغلم در یک شهر کوچکم و مجبورم ابن دست محصولات رو به صپرت اینترنتی بخرم

تمام سایت های معتبر فروش اینترنتی رپ هم رفتم که البته اینجا نمیشه ازشون اسم برد اما نبود که نبود

فقط فوتیکس بود نزدیک صد و ده تا نود تومن
    هاما بود نود تومن که تقلبیش زیاده
    بی اند دابلیو هم بود که نزدیک چهارصد تومن
    کوکین هم دویست و نه هزار تومن

گزینه چهارصد تومی که منتفیه

انا شما با این تفاسیر پیشنهاذتون چیه
    چی بگیرم که کیفیت خوبی داشته باشه و قیمت مناسب

خواهش میکنم اگر میتونید راهنمایی کنید
    در مورد کوکین توجه داشته باشید دو نوع فیلتر توسط این شرکت عرضه می شه
    یکی سری Slim هست که البته طبق فرمایش جناب ata بدلیل جنس رینگ ظاهرا کیفیت بالایی نداره!
    و سری فیلتر های مربعی که در این سری فیلتر ها کوکین فیلتر پلاریزه داره ولی برای استفاده از آن باید holder مخصوص این فیلتر به همراه رینگ اتصال آن به دوربین باید تهیه شود که فکر می کنم رقم نهاییش نزدیک 250 هزار تومان بشه! ولی در عوض این امکان برای آینده شما وجود خواهد داشت تا از فیلتر های متنوع دیگر هم بهرمند شوید.

خوب با این تفاسیر بنظر من هم اگر تمایلی برای استفاده از فیلتر هایی که در بالا معرفی کردم ندارید، فقط هویا باقی می ماند!
    ویرایش توسط msh2200 : Friday 1 August 2014 در ساعت 00:19
    ata_m3 تشکر می‌کند.
    تولید کیف سه پایه
    تجهیزات

كاربر همراه
    تشکر کرده
    294

دوست نازنینم سپاس از پاسخت

بنده هم به شخصه مایلم هویا بگیرم اما سایز ۵۲ اصلا در بازار موجود نیست منتها دیگر سایزها هستند

الان در بازار فوتیکس و کوکین و هاما فراوان است
    از میان این سه میتوان چیز خوبی بیرون کشید یا نه

اگر جایی را بلدید که هویا داشته باشد همین الان بگویید تا من همین لحظه زنگ بزنم و سفارش بدهم

واقعا از شما ممنون میشوم

تشکر کرده
    4653

نقل قول نوشته اصلی توسط saman-r نمایش پست ها
    دوست نازنینم سپاس از پاسخت

بنده هم به شخصه مایلم هویا بگیرم اما سایز ۵۲ اصلا در بازار موجود نیست منتها دیگر سایزها هستند

الان در بازار فوتیکس و کوکین و هاما فراوان است
    از میان این سه میتوان چیز خوبی بیرون کشید یا نه

اگر جایی را بلدید که هویا داشته باشد همین الان بگویید تا من همین لحظه زنگ بزنم و سفارش بدهم

واقعا از شما ممنون میشوم
    اگر دهنه 58 یا 67 و یا سایزی بین این دو سایز باشه به راحتی می توانید تهیه بفرمایید و بعد هم می توانید با خرید رینگ تبدیل مشکل را برطرف کنید!
    قیمت رینگ تبدیل هم بیشتر از 30 هزار تومان نباید باشه!
    در ضمن هاما هم فیلتر خوبیه حداقل کیفیت طلق پلاریزه خیلی خوبی داره.
    ata_m3 تشکر می‌کند.
    تولید کیف سه پایه
    تجهیزات

صفحه 65 از 102 نخستنخست ... 15 55 61 62 63 64 65 66 67 68 69 75 ... آخرینآخرین