فیلتر پلاریزه دهنه 67 هاما چطور فیلتری هست کیفیت تصویرش خوبه قیمت هم 160 هزار تومان ؟
فیلتر پلاریزه دهنه 67 هاما چطور فیلتری هست کیفیت تصویرش خوبه قیمت هم 160 هزار تومان ؟
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
بنده هم فیلتر پولاریزه کنکو زتا دارم و بسیار راضی هستم.البته کمی گرونه.ظاهرا تقلبیش هم زیاد نیست.
دوستان سلام سوالی داشتم من فیلر پلاریزه هویا اچ دی دارم و زمانی که فیلتر میچرخونم اون بهبود رنگی که تصورش رو میکردم نمیبینم و انگار کلوین تصویر تغییر میکنه فقط از زرد تنگستن به آبی
ممنون میشم راهنمایی کنید منو تا بتونم بهتر ازش استفاده کنم در حال حاظر فقط میتونم برای حذف انعکاس ازش استفاده کنم
درود،
دوست عزیز تغییر پلاریزاسیون تو فیلترهای پلاریزه به صورت تدریجی انجام میشه و رنگها از اشباع بیشتری بر خوردار مشوند.
کاری که میکنید اینه: در محیط بیرون، دوربین رو، رو به آسمون بگیرید و حلقه فیلتر رو به آرامی بچرخونید و از داخل ویزور نگاه کنید، خواهید دید که بعضی جاها تصویر تیره تر میشه، که نشان از حداکثر پلاریزاسون و اشباع رنگها داره.
اگه ممکنه نظرتون رو در مورد این فیلتر بگید یه سایتی دارش و تخفیف داده روش
PHOTTIX CPL-MC SLIM FILTER 62MM
اگه براتون مقدوره مارک RodenStock رو ابتیاع بفرمایید. ویژگیهای محصول و کاتالوگ اون رو از سایتش میتونین مشاهده کنین
یعنی ارزش 40 تومن رو نداره تقریبا کمی از نصف بیشتر تخفیف خورده؟
تو سایتش هم زده اپتیکشو آلمان میزنه. با این حساب هنوز هم به درد نخوره؟