من سه ساله دارم از رودن اشتوک سوپر مولتی کتد استفاده میکنم واقعا راضیم بهترین فیلتر همین رودن اشتوک هست جزو دو سه تا برند اول فیلتر تو دنیا یعنی b+w تیفین و رودن اینا بهترینا هستن
من سه ساله دارم از رودن اشتوک سوپر مولتی کتد استفاده میکنم واقعا راضیم بهترین فیلتر همین رودن اشتوک هست جزو دو سه تا برند اول فیلتر تو دنیا یعنی b+w تیفین و رودن اینا بهترینا هستن
CANON 5D MARK IV / TAMRON 85MM 1.8 SP VC / TAMRON 15-30MM 2.8 SP VC
GODOX AD600B / NISI ND 1000 150×150 / NISI ND GRAD 0.9 150×70/ LOWEPRO WHISTLER 450
Kupo C stand 40
خیلی ممنونم دوستان
الان یکی از سایت ها Cokin CPL HARMONIE 82mm فروش ویژه زده 250.000 تومان قیمت قبلش هم 350.000 تومان بود با توجه به این تخفیف ارزش خرید داره؟
با تشکر
کوکین های رینگی خیلی ظریف هستند و بنظرم دیگه از حالت Slim به فانتزی تبدیل شدند!
این Slim بودن بیش از حد درد سرهای خاص خودش مثل مشکلات باز و بسته کردن و مراقبت رو هم خواهد داشت. زمانی هم دوستان در فروم گزارش داده بودند این سری از کوکین ها زود از داخل رینگ در میان بیرون! (بنده نه تایید می کنم و نه رد!)
بنظرم شما که دارید هزینه می کنید یک بار برای همیشه منطقی تره!
همون سری Fusion رو بخرید خیلی منطقی تره.
یا نهایتا EXUS از شرکت مارومی.
البته نیسی هم هست که تو سری CPL بعد از دو مدل فوق پیشنهاد می کنم.
ارادتمند
معرفی و تست فیلتر هویا سری fusion و مقایسه با سری HD:
HOYA FUSION Antistatic Filters Series Review | GearOpen
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
سلام دوستان من یک لنز 50 اس تی ام دارم سایز دهانه این لنز 49 است اول می خواستم براش فیلتر یو وی بگیرم اما خوب ارزون هاشون که فیلتر های جالبی نیستندنبندیشون بهتره مارک های خوبشون هم از 60 یا 70 به بالا هستند واسه همین رفتم تو فکر یک فیلتر پلاریزه با توجه به اینکه این لنز 90 درصد اوقات روی دوربینمه گفتم هم نقش فیلتر پولاریزه را بازی می کنه و هم به نوعی محافظ لنز میشه که گرد و خاک بروی لنز نشینه و المنت جلوی لنز اسیب نبینه البته بگم یک دوربین دیگه دارم با لنز دهانه 72 که یک فیلتر پولاریزه برای اون می گیرم و با ست رینگ روی سایر دهانه های 58 و 67 استفاده اش می کنم در واقع برای این لنز50 با این دهنه یک فیلتر ثابت می خواستم من کل تایپیک را خوندم برخی اشاره کرده بودند که فیلتر های ارزان در حالت زوم کردن لنز، عکس را فلو و خرابش می کنند حالا سوال من اینه با توجه به اینکه این لنز زوم نیست ایا خرید فیلتر پلاریزه در حد 60 یا 70 تومن برای این لنز که فقط روی همین لنز باشه می تونه هم کار محافظ را انجام بده هم کار پولاریزه را در واقع عکس را خراب نکنه یا فلو نکنه ایا این پیشنهاده خوبی هست یا نه؟ نظر شما چیه به هر حال این یک لنز پرایمه و دردسر های زوم را نداره شما چه پیشنهادی دارید
ممنونم دوست عزیز متوجه شدم البته خودم هم حدس می زدم ولی گفتم از تجربیات شما هم استفاده کنم حالا برای فیلتر یو وی که مناسب قیمت باشه و جریان نوری را خراب نکنه چه پیشنهادی دارید
فاصله عدسی لنز شما تا جلو لنز اينقدر زياد هست که به راحتی آسيب نبينه
فيلتر فقط وقتی ممکنه به شما کمک کنه که شما تو کوير توی باد عکس بگيری ، غير از اون هر ضربه کوچيکی فيلتر رو ميشکنه و در مقابل ضربه هيچ خاصيتی نداره
ما واسه لنز های گرون قيمت هم فقط از هود استفاده ميکنيم ، وقتی هم لنز رو در ميآريم در پوشش رو ميزاريم
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid