سلام
من میخوام یه فیلتر پلاریزه بگیرم، چه مارکی بگیرم (گیج شدم)؟؟ Sigma,Hoya,Kenko,Marumi???
همینطور حدوده قیمتشونم بگید عالیه، برای دهنه 77mm میخوام
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
من میخوام یه فیلتر پلاریزه بگیرم، چه مارکی بگیرم (گیج شدم)؟؟ Sigma,Hoya,Kenko,Marumi???
همینطور حدوده قیمتشونم بگید عالیه، برای دهنه 77mm میخوام
ممنون میشم راهنمایی کنید
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام
من به توصیه آقای قبادی فیلتر Hoya گرفتم و ازش بسیار راضی هستم. هنگام خرید هم kenko رو دیدم هم Hoya اما کیفیت ساخت Hoya بهتر بود.
البته قبل از خرید این فیلتر یک مرتبه فیلتر Kenko یکی از دوستان رو هم روی لنزم بسته بودم . از نظر مقایسه تجربی و چشمی " به نظرم" Hoya بهتر است.
من برای 72، 80 گرفتم
هيچ صيادي در جوي حقيري که به گودالي مي ريزد، مرواريدي صيد نخواهد کرد.
.
محسن سيفي
ممنون جناب سیفی
شما این فیلتر رو دارید؟؟
دوستان نظرشون در مورد سیگما و مارومی چیه؟؟؟
والا نمی دونم این لینکی که گذاشتید همان فیلتر من هست یا نه. (ظاهر لوگویش انگار متفاوت است) اما من از سی گل خریداری کردم.
این هم نمونه عکس هایش
کد:http://www.dirtcheapcameras.com.au/images/hoya_77mm_hd_circular_polarizer_CIR-PL_filter_sm.jpgکد:http://reviews.photographyreview.com/files/2009/03/hoya-hd-pma-600.jpg
هيچ صيادي در جوي حقيري که به گودالي مي ريزد، مرواريدي صيد نخواهد کرد.
.
محسن سيفي
فقط HOYA HD پلاریزه از شرکت سیکل بگیرید معمولا هولوگرام هم دارند
اون لینکی که گذاشتید انواع ارزون قیمت هویا هستند
حتما هویا HD باشه
می بخشید بنده نمی دونستم کجا باید می پرسیدم
راستش بنده یه چند مدتی هست دنبال فیلتر پلاریزه HOYA توی شیراز هستم اما از هر جا که پرسیدم نداشتند
اگر از دوستان اطلاع دارند توی شیراز جایی داره لطفا پیام خصوصی بفرمایند
و اینکه قیمت پلاریزه HOYA 58 حدود چه قیمتی هست؟ (اصولا تجربه نشون داده توی شیراز حتی 2 برابر قیمت هم می فروشند!!!)
با تشکر
بله خودشه
سلام
فیلتر را برای 18-55 میخواهید بخرید؟
بهتر است یک فیلتر با سایز بزرگتر تهیه کنید تا در اینده هم بتوانید با لنز های جدیدی که تهیه خواهید کرد قابل استفاده باشد !
پولتان را با خرید فیلتر 58 مم دور نریزید ! اگر هویا یا مارک معتبر و گران میخرید 77 مم یا 72 مم را تهیه کنید و با تبدیل استفاده کنید.
و الا فعلا فیلتر ارزان 10 15 تومانی تهیه کنید تا بعد!
مسعود بیرامی
Jhowan photography
سلام دوست عزیز حتما نوع فیلتر باید هویا باشد من از کنکو استفاده میکنم و کیفیت خوبی هم دارد پلاریزه 67 میلی متری رو تو تهران خریدم 50000 تومانمی بخشید بنده نمی دونستم کجا باید می پرسیدم
راستش بنده یه چند مدتی هست دنبال فیلتر پلاریزه HOYA توی شیراز هستم اما از هر جا که پرسیدم نداشتند
اگر از دوستان اطلاع دارند توی شیراز جایی داره لطفا پیام خصوصی بفرمایند
و اینکه قیمت پلاریزه HOYA 58 حدود چه قیمتی هست؟ (اصولا تجربه نشون داده توی شیراز حتی 2 برابر قیمت هم می فروشند!!!)
با تشکر
شاد باشید