ممنونماز محبتتون با توجه به اینکه من خیلی شناختی از نوع اصل و تقلبی فیلتر ها ندارم کسی از دوستان هست که بتونه راهنمایی کنه از کجا میتونم با یکم ازامش خیال خرید کنم؟
سلام دوستان
قصد خرید فیلتر پلاریزه برای لنز الترا واید را دارم
با توجه به قیمت مناسب فیلتر های Phottix آیا ارزش خرید را دارد؟ معایب این فیلتر برای عکاسی منظره چیست؟
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
من یبار فیلتر uv فوتیکس گرفتم ،بقدری بی کیفیت بود که بعد مدتی خش های ریز و لکه روش میموند و اصلا پاک نمیشد....به طور واضح هم روی شفافیت عکس و رنگ ها تاثیر منفی میذاشت
مطمئن باشین واسه لنز الترا واید که معمولا بالای دو میلیون قیمت دارن و مهمترین چیز در عکسای منظره رنگ هاست ارزش داره فیلتر خوب بگیرین
فوتیکس رو که فراموش کنید، تا حالا کسی ازش رضایت نداشته. اما برای لنز اولترا واید باید از پلاریزه های نازک استفاده کنید. بنابر تجربه و با توجه به قیمت مناسب، kenko zeta wideband و kenko zeta ex و hoya hd گزینه های مناسبی هستند. دقیقاً نمی دونم کدوم مدل از B+W ضخامت کمی داره اما اگر اشتباه نکنم سری xs باید باشه که البته قیمتش نسبت به فیلترای یاد شده احتمالاً بالاترم هست و اونم توی ریویوهایی که می دیدم ظاهراً خوش درخشیده.
ویرایش توسط Iman.sh : Saturday 18 July 2015 در ساعت 03:27
من يه فيلتر مارومی اصلی دارم 90 دلار گرفتم اما باز به دلم نميشينه با اينکه توی تست ها رده 4 ام شده بود
ميخوام بفروشم b+w يا هويا hd بگيرم
فيلتر های ارزون ايراد های اپتيکی هم زياد دارن
مال من احساس ميکنم کنتراست رو کم ميکنه اما ايراد خاصی نداره(شايد هم همه اينجوری باشن اما چون اولين تجربم با اين بود راضی نيستم )
اين تست رو ببينيد
Polarizing filters test - Results and summary - Lenstip.com
الان اين لينکا رو ميبينم مال منم مثل اين هست ، من که يه مدته استفاده نميکنم فکر ميکنم يکم تبليغات روش زياد باشه و تا وقتی رفلکسی در کار نباشه آسمون رو بدون فيلتر ميشه درست کرد
http://photoframd.com/2011/04/06/can...-hd-polarizer/
http://dpnow.com/forum2/showthread.php?p=46955
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
با سلام
دوستانی که قصد خرید فیلتر پلارایز و یا uv و Nd دارن یکی از سایت های فروش اینترنتی فیلتر های هویا و هاما با تخفیف 20 تا 30 گذاشته...البته سایز های محدودی باقی مونده ولی قیمت ها واقعا مناسبن،من خودم فیلتر پلارایز Hoya Hd دهانه 77به قیمت 250 سفارش دادم، با توجه به قیمتی که از بازار داشتم بین 300 تا 350 بود