خواهش میکنم
در تاپیک لنز ۶۵ اگر سوالی دارید مطرح کنید در حد اطلاعات ناقصم در خدمت هستم.
Canon MP-E 65mm 1-5x Macro Lens
خواهش میکنم
در تاپیک لنز ۶۵ اگر سوالی دارید مطرح کنید در حد اطلاعات ناقصم در خدمت هستم.
Canon MP-E 65mm 1-5x Macro Lens
سلام
یه سوال مبتدی
من یه لنز 90 تامسون ماکرو دارم.
برای بهبود وضعیت میشه فیلتر ماکرو به این لنز اضافه کنم؟ یا فیلتر ماکرو فقط رو لنز های معمولی جواب میده؟
If you want to find your prince , you will have to kiss a lot of frogs
سلام دوستان. بعد از مدتها دوندگی فیلتر raynox به دستم رسید ولی کلی تو ذوقم خورد.
اول اینکه وقتی روی 17-85 بستم vignetting بسیار زیادی داشتم. اگه بخواد اینجوری باشه باید همیشه کراپ سنگینی انجام بدم.
دوم اینکه وقتی روی 50mm f1/8 بستمش، به هیچ وجه دوربین فکوس نمیکرد. هرچقدر هم از سوژه فاصله میگرفتم یا نزدیک میشدم فایده ای نداشت.کد:http://upload7.ir/uploads//8084eb7632cc382eb4c1f2bd40b48aecb34d4595.jpg
حتی روی 17-85 هم با کلی سختی تونستم روی یه نقطه فکوس کنم. به نظرتون ایراد کار از کجاست؟
اين وينيه تينگ خيلي غير طبيعي است. من با فيلتر ماكرو (البته برندهاي متفرقه) زياد كار كردم و هرگز چنين وينيه تينگي نديدم.
فوكوس كردن (حتي فوكوس دستي) با فيلتر ماكرو خصوصاً در فواصل كانوني بالا بسيار دشوار است، زيرا دامنه قابل فوكوس به شدت محدود مي شود. البته با خريد لنز ماكرو هم از فوكوس دستي بي نياز نمي شويد.(هر چند فوكوس دستي با لنز ماكرو محدوديت هاي فيلتر ماكرو را ندارد). براي مثال فكر نمي كنم سهيل خان شهبازي كه استاد ماكروگرافي است هرگز از فوكوس اتوماتيك براي عكاسي ماكرو استفاده كرده باشد!
ارادت
منم فکر نمیکنم که فکوس دستی راه حل خوبی باشه. وگرنه بهترین گزینه برای ماکروگرافی لنز معکوسه!
مشکل این فیلتر اینکه که قطر عدسیش 43 میلی متره، درحالی که دهانه 17-85 ، 67 میلی متره.
وقتی فیلتر رو روی 50mm f1/8 بستم که قطر دهانه ش 52 میلیمتره، مشکل vignetting خیلی بهتر شد.