درود
جناب شهبازی خیلی شما رو اذیت میکنم بنده رو عفو بفرمایید
برای برند Raynox چه مدلیش رو پیشنهاد میفرمایید اینی که من دیدم مدل 250 DCR هستش ولی دهنه این فیلتر 43mm , 49mm می باشد آیا بخشی از تصویر کراپ میشه یا تصویر رو کامل خواهم داشت با توجه به دهنه 67mm لنز 100 L ؟؟ البته سازنده ادعا کرده که روی این دهنه میشه بست
لطفا مدل مورد استفاده خودتون رو بفرمایید شاید بتونم اونو تهیه کنم
ارادتمند
خواهش میکنم
همان مدلی که پیدا کرده اید بهترین گزینه هستش و در بیشتر لنزها قابل استفاده است همچنین کیفیت بسیار خوبی دارد
این کلوزآپ ها دارای یک گیره مخصوص هستن که میتواند روی دهانه هایی از ۵۵ تا ۶۷ میلیمتر را پوشش دهد یعنی به تمام این دهانه بسته میشود
کوچک بودن فیلتر در اغلب لنزها مشکل سال نیست و در لنزهای ماکرو اصلا مشکل دار نیست
فراموش نکنید این فیلترها بهترین خروجی خود را روی لنزهای ماکرو میدهند.
سلام
بهترین فیلتر برای لنز 135-18 جهت عکاسی ماکرو چیه؟ این Hama Filter Close-up N4 67mm فیلتر گزینه مناسبیست؟ از این فیلتر مناسب تر اگر هستش معرفی بفرمایید
نمونه عکس با فیلتر : Hama Filter Close-up N4 67mm
id_1232.jpg
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
همونطوری که جناب شهبازی فرمودند فیلترهای Raynox بهترین هستند. این فیلترها کلا تکنولوژی ساخت متفاوتی نسبت به بقیه فیلترهای Close-up دارند و به گفته خود شرکت اینها فیلتر نیستند بلکه لنز ماکرو هستند که از عدسی هایی در گروههای مختلف همانند لنزهای معمولی استفاده میکنند که دلیل برتری اونها و عدم افت کیفیت از مشخصه های بارز اونها هست.
با توجه به مشخصه ذاتی فیلترهای close-up شما هر برندی غیر از برند Raynox استفاده کنید، کم و بیش افت شارپنس خواهید داشت.
متاسفانه این فیلترها در ایران قابل تهیه نیستند.
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
شما هر فیلتری بخرید نتیجه فیلترهای Raynox رو نخواهد داد. متاسفانه نمونه تصاویری از فیلترهای hama موجود نیست اما بر اساس ریویوها و تست ها نتایج مثبت بوده و مورد منفی من مشاهده نکردم.
این لینک ها رو ببینید:
http://www.amazon.co.uk/Hama-Close-u.../dp/B00005YV9S
Best close-up lens: 6 top models tested and rated | Digital Camera World - page 2
ویرایش توسط ehsan1 : Thursday 11 September 2014 در ساعت 00:11
با اکستنشن تیوب هم به بزرگنمایی نردیک به ۱:۱ میرسید هرچند کم دیتیل تر از یک لنز ماکرو اما خوب
ضمن اینکه اگر به ماکرو علاقمند هم بشوید و در آینده لنز ماکرو تهیه کنید اکستنشن تیوب همچنان کاربرد دارد و نتیجه خوبی میدهد
با تهیه فیلتر کلوزآپ باید بیش از حد نرمال به سوژه نزدیک شوید و برای عکاسی از حشرات به مشکل برمیخورید
به نظرم بهترین گزینه خرید یک لنز ماکرو هستش...