سلام. دوستان من یک rodenstock.uvحریدم ولی تمیزکردنش حیلی مشکل است لطفا راهنمایی بفرماید.
جناب شهبازی بنده به ترتیب فیلترهای زیر رو پیشنهاد می کنم.
1. Rodenstock
2. Hoya
3. Hama
تا جایی که من اطلاع دارم Rodenstock تقلبی ندارد Hoya HD و Hama هم همینطور اما مثلا سری PRO1D هویا تقلبی زیاد دارد.
برند کوکین در سری Pure Harmonie به دلیل استفاده از رینگ بسیار نازک قابل اعتماد نیست. به دلیل آلیاژ فلز به کار رفته در رینگ نگه دارنده فیلتر در هوای بسیار سرد و و بسیار گرم واکنش نشون داده و موجب انقباض و انبساط رینگ میشود. نتیجه جدا شدن شیشه از حلقه نگه دارنده هست.
با تشکر از دوستان فیلتر Hoya HD از یکی از دوستان هم فرومی تهیه شد
تست کوچکی بین یک فیلتر مرغوب و یک فیلتر فیک انجام دادم که دیدنش خالی از لطف نیست
این میزان تاثیر در دیتیل و شارپنس برای من شخصا بسیااار مهم است
کراپ 100%
UV Test.jpg
برند Rodenstock در بسیاری از مقایسه ها پابه پای B+W رقابت می کند و از فیلتر پلاریزه و UV این برند در چندین مورد استفاده کردم. مخصوصا نوع SMC آن که در پکیج های مشکی رنگ اراییه می شوند. البته نوعی که در ایران خریدم و بعدا توجه کردم ساخت ژاپن بود که کمی برایم عجیب بود، ولی با تحقیق بیشتر متوجه شدم که کمپانی یک خط تولید هم در ژاپن دارد.
دقیقا همینطوریست که میفرمایید. بهترین فیلترهای جهان از آن این دو برند آلمانی هست. با اینکه من خودم شخصا از بین این دو رای به B+W میدم اما Rodenstock هم فن آوری های بسیار جالب و منحصر به فردی در ساخت فیلترهایش دارد که B+W ندارد. در کل هر دو بهترین هستند و خرید محصولات هر دو برند برای علاقمندان پیشنهاد میشه.
دوستان میشه یه فیلتر uv برای 35مم نیکون معرفی کنی
ممنون