پس با این حساب بجای فیلتر مدور < مربعیش رو بخرم بهتر هست و راحت تر ترکیب میشه با مربعی های دیگه.
پس با این حساب بجای فیلتر مدور < مربعیش رو بخرم بهتر هست و راحت تر ترکیب میشه با مربعی های دیگه.
فیلتر Neutral Grey دقیقا برای چه هدفی در عکاسی ببکار میرود؟
بنده شش ماه پیش یه فیلتر پولاریزه دهانه ۵۲ مارک B W گرفتم به قیمت صد تومان الان تو سایتها میبینم قیمت خورده سیصد!
یعنی مال من قلابی هستش؟
اسماعیل کارگر
.::فَارَالتَّـنُّـور::.
خوب نمی شه نظر کلی داد!
فیلترهای مربعی باتوجه به سایزشون قیمت های متفاوتی دارند.
برخی مواقع قیمت هولدر و فیلترهای مربعی روی هم با قیمت یک لنز یکی می شه
مهمه که بدونید برای چه لنزی فیلتر می خواهید و چه شرایطی
اما در حالت عموم معمولا فیلترهای مربعی به مراتب بیشتر دستتون را برای استفاده باز می گذارند.
کاربرد این فیلتر برای برای کاهش نور بخشی از کادره که نور بیشتری داره.فیلتر Neutral Grey دقیقا برای چه هدفی در عکاسی ببکار میرود؟
مثلا برای تاریک کردن آسمان نسبت به زمین در یک شرایط یکسان
یا کم کردن نور از سطح دریا و رودخانه و ....
اثر فیلترهای GND با پردازش هم قابل شبیه سازیه.
ارادتمند
فیلتر B+W دهانه 67 پلاریزه میداد 100 تومن ثابتش و متغیرش رو میداد 150 تومن شک دارم تو اصل بودنش؟ فروشنده که از اعتبار خوبی برخورداره و بیشتر از اون خرید میکنند خودم واسه 105 نیکون میخواستم ولی هنوز نخریدمش*
ویرایش توسط mack1 : Saturday 2 July 2016 در ساعت 22:18
راستش اون موقع اطلاعات الان رو نداشتم و دیدم uv دهانه ۵۲ رو حدود سی تومن میدن گفتم پلاریزه همین دهانه صد تومن معقول بنظر میرسه. اما برند ها رو نمیشناختم. از طرفی از فروشگاهی گرفتم که ضمانت اصالت کالا داشت و شعارش هم بررسی، انتخاب و خرید آنلاین هستش. فکر کنم متوجه شدید کدوم فروشگاه. به قیافه ش نمیومد کارکرده باشه. چون رزوه رینگ رو همون موقع بررسی کردم هیچ اثر ساییدگی نداشت. عملکردش هم خوب بود و جای شک نداشت. ولی خودم الان فکر میکنم قلابی بوده ولی قلابی خوبیه!
اسماعیل کارگر
.::فَارَالتَّـنُّـور::.
هزینه و مصرف با هم باید تطابق داشته باشند.
اگر قرار باشه یک فیلتر 300 هزار تومانی روی یک لنز 300 هزار تومانی بسته بشه در واقع فیلتر فدای لنز شده.
در مورد کیفیت هم اگر تاثیر زیادی روی خروجی نداره خوب استفاده از آن مشکل جدی نخواهد داشت.
در خصوص اصالت کالاهای فروشگاه های اینترنتی هم شما الان ببرید بگید تقلبیه! ازتون عذرخواهی می کنند و می گن اطلاع نداشتیم و پول را بر می گردانند.
مورد از فروش یک ساعت دیدم که یک ساعت با قیمت حدود 600 هزار تومان به قیمت 10 میلیون فروخته شده بود. بعد از پیگیری خریدار ازش عذرخواهی کردند که این را به شرط اصل خریدیم و پول را بهش برگردانده و تاکید کردند موضوع را پیگیری می کنیم!!!
حالا سوال اینجاست بنظر شما آیا موضوع پیگیری می شود یا ساعت به یک بنده خدای از همه جا بی خبر دیگه به همین قیمت و چه بسا بیشتر فروخته خواهد شد؟
مهمترین مشکل جامعه ما مصرف زدگیه.
در شرایطی که خیلی از کالاها در ایران وارداتی هستند (بخصوص در زمینه عکاسی) چرا یک جستجو در نت را برای یافتن حدود قیمت جهانی کالا، شکل و شمایل و ظاهرش انجام ندهیم تا دچار مشکلات پس از خرید و سرخوردگی نگردیم؟
تا زمانی که شما خرید نکردید مالک پولتان هستید ولی وقتی خرید کنید باید 80 درصد فکر کنید دیگر رنگ پولتان را تحت عناوین کالای تقلبی و ... نخواهید دید.
ارادتمند