سلام،
در حقیقت من نزدیک به 15 صفحه از این بحث رو به دقت مطالعه کردم؛ دوستان خیلی نظر های خوب و اطلاعات کاملی داشتند، اما الان در انتخابم شک دارم، من، در پی خرید 550D هستم که یک لنز خیلی عادی 55-18 روش هست، راستش مطمئن نیستم برای همچین لنزی چه قدر خرج فیلتر بکنم، به نظر شما این لنز به کدام سبک فیلتر نیاز داره؟ یک UV مارک خوب برام بسته؟ اینکه پلورایز بگیرم چه قدر تاثیر بیشتری داره؟ در ضمن در مورد پلوراز دوستان فرمودند که circular و multi coating باشه حتما، احیانا منی که الان فرق فیلتر دوربین و در قابلمه رو (just kidding) نمی دونم، چه جوری تشخیص بدم فروشنده فیلتر سر جیگرم نمی ندازه و اون فیلتر circular و multi coating هستش؟
" اگر می خواهید به عکسهای خود جانی ببخشید از فیلترهای پولاریزه استفاده نمایید. این فیلتر، جزو لوازم واجبی است که باید هر عکاسی برای گرفتن عکس منظره و عکاسی در هوای آزاد همراه داشته باشد. این فیلتر با کاهش درخشندگی بیش از حد و حذف انعکاسهای ناخواسته باعث به دست آمدن تصاویری با رنگهای غنی تر و اشباع تر بخصوص در آسمان می شود."
این قسمت رو از قسمت مقالات نوشتم که واقعا مشخص کننده ی این است که بهتره به سمت پولاریزه برم اما اگه در محیطی که هستیم هم انعکاس زیاد است هم نور آبی یا ماورابنفش تکلیف چیست؟ می شه 2 تا فیلتر با هم استفاده کرد یا پلورایز کافیه؟