ضمن تائید فرمایش جناب عطا مبنی بر اصلی بودن فیلترهای Rodenstock، آیا دوستان تابحال با فیلتر های تقلبی B+W مواجه شدند؟ در صورت وجود، آیا در نگاه اول مشخص است که کار کارگاه های زیرزمینی برادران چینی است یا خیر؟
پ.ن: تحقیقاتی اخیرا در مورد فیلترهای برند مذکور داشتم، انشاءالله نتایج را بزودی در انجمن قرار خواهم داد.
ارادتمند
عرض سلام.
نیازمند راهنمایی در خرید فیلتر ND 1000 هستم. دهانه لنزی که میخواهم روی آن فیلتر را استفاده کنم، 77مم است. آیا معقولانه هست که فرضا با توجه به آینده نگری، فیلتر را با دهانه 82 یا بزرگتر تهیه کنم و آن را با تبدیل بر روی لنز خود ببندم؟
محمّد حسین کشاورز
Canon 6D & 600D+18-55 IS II+70-200 f/4 L+Tokina 11-16 f/2.8 II
Sigma DG-610 & Yongnuo 560 III & IV
با درود ؛
دوستان برای 70-200 قصد تهیه فیلتر uv را دارم ؛ سوالم اینست که آیا تفاوت قیمت(با توجه به تخلیه جیب مبارک برای تهیه لنز!) این دو فیلتر
RODENSTOCK HR DIGITAL UV/IR FILTER 77MM و HAMA FILTER UV 390 HTMC 77MM
توجیه فنی و کیفی دارد و یا صرفا بخاطر برند هست؟(ایا اون رودن اشتوک بدون ir هم داره؟)
ممنون از توجهتون
درود
1. در خصوص فیلتر رودن اشتاک که ذکر کردین، جناب مصطفی قبلا در اینجا توضیحاتی دادند، ضمنا قیمت این فیلتر بسیار گران است.
2. بله UV تنها هم دارد.
3. در مورد هاما اطلاعی ندارم، ولی چنانچه قصد خرید داشتین از فروشنده تقاضای مهلت تست بگیرید و ازش بخواهید پای فاکتور بنویسد، عنوان کنید در غیر اینصورت نمیخرید و معمولا بشرط تعویض قبول میکنند. ولی در مورد رودن، تابحال گزارشی در مورد فیلترهای غیر اصلی این برند ندیدم.
ارادتمند
فیلتر های uv مارک Benro چطورن؟نورنگار که خیلی ازش تعریف میکرد.نظر دوستان چیه؟