Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
درود مجدد
نمونه عکس بدونه فیلتر ND
این عکس رو برای نمونه قرار میدم 866.jpg
که البته همانطور که دوستان توضیح دادند با فیلتر به نتیجه مطلوبتری خواهید رسید
موفق باشید
ویرایش توسط ehsan1 : Sunday 30 November 2014 در ساعت 23:55
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
درود.
بنظرم هم جناب مصطفی درست میگن و هم جناب حنیف زاده. یعنی هم بدون فیلتر میتوان به مقصود رسید و هم با آن، و این بستگی به هدف و البته شرایط نوری دارد. خوب اگر ND باشد بهتر و در غیر اینصورت، بعضا کارهائی میتوان انجام داد.
برای مثال عکس زیر را ببینید:
4928-web.jpg
همانطور که در اگزیف هم مشخص است، بدلیل نداشتن فیلتر ND، ناچارا اپرچر را تا انتها یعنی 22 بسته، و مشکلات دیفرکشن و افت کیفیت تصویر را به جان خریدم تا بتوانم 3.2 ثانیه اکسپوز داشته باشم. خب اگر فیلتر داشتم، از دیافراگم مثلا 11 استفاده و مدت زمان بیشتری را نوردهی میکردم که قطعا در اینجا، نتیجه مطلوب تر میبود.(البته بعضا هم نوردهی چند ثانیه، دردسر هائی دارد مثل حرکت اجزائی در کادر با وزش نسیم و... دارد)
پ.ن: گویا با دوستان خط رو خط شدیم. اضافه میکنم استفاده از 10 استاپ کاهش نوری، باز هم مشکلات خود را دارد،بنظرم بین 5 تا 8 استاپ کفایت کند تا نظر اساتید چه باشد.. پیشنهاد میکنم تاپیک فیلتر های ND را مطالعه بفرمائید.
ویرایش توسط S_Mahdi : Sunday 30 November 2014 در ساعت 23:35 دلیل: پ.ن
چند نکته در رابطه با بحث اخیر به نظرم رسید. اول اینکه من هم موافقم ممکن است عکسها مورد اشاره در پست 869 بدون فیلتر گرفته شده باشد و از سوی دیگر همانطورکه در ابتدا گفتم ممکن است از هردو فیلتر هم استفاده شده باشد. بسته به شرایط تابش نور و دوربین و زمان گرفته شدن عکس. دلیل اینکه احتمال دادم از پلارایزر هم استفاده شده باشد بافت کف رودخانه بود که باز بسته به جریان آب و شرایط نور ممکن است نمایان باشد یا نه. در رابطه با بحث پلارایزر و انعکاس سطح آب دو نمونه هم از سیاه مشق های مربوط را آپلود می کنم. دریکی بیشترین انعکاس ساختمان را میبینیم و دریکی کمترین و هردو حالت با پلارایزر ایجاد شده است.
اما در مورد فیلتر ND من فکر می کنم برای رودخانه شاید ND1000 کمی زیاد باشد و کار با فیلتر های ND64 -و حتی روشن تر- راحتتر و منطقی تر باشد. در مقابل دریا سوژه جذابی برای یک فیلتر تاریک نظیر ND1000 است. اگر محدودیت بودجه دارید در ابتدا از یک فیلتر جوشکاری استفاده کنید به جای ND1000.
با فیلتر ND1000 افکت های سوریال و تصاویر متفاوتی هم می توان ایجاد کرد که البته مشکل است و همه جا هم خریدار ندارد.
CPL1.jpgCPL2.jpg
ویرایش توسط bf : Monday 1 December 2014 در ساعت 12:32 دلیل: دریا!
دوستان برای دو لنز canon 24-70 f2.8 ii و canon 16-35 f2.8 ii نیازمند راهنمایی شما برای خرید فیلتر uv و polarize مرغوب هستم . ( فیلتر سایز 82 )
سلام
یک سوال از اساتید داشتم دسته کوچک فلزی دوار دور فیلتر های Hama Polarizer برای چی هستش دقیقا؟
hama-filter-polarizer-58mm.jpg