جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
من از وقتی دوربین رو گرفتم ( یه ماهی میشه و مدلش d5200 18-55 ) از فیلتر استفاده نکردم و الان میخوام یه فیلتر براش تهیه کنم.
مترصد این هستم با یه مقدار آشنایی بیشتر با مباحث عکاسی برم سراغ تهیه لنز بهتر اما فعلا برای این لنز چه فیلتری رو پیشنهاد میکنید؟ و البته تا حدودی متوجه شدم که فیلتر ها برا شرایط مختلف عکاسی فرق میکنن
سلام
امروزه فیلتری که بیشترین استفاده را دارد nd و پلاریزه است که مورد اول برای کاهش نور ورودی به دوربین است که کاربرد خاص خود را دارد و مورد دوم کاربرد هایی از جمله کاهش انعکاس ها و افزایش اشباع رنگ دوربین دارند.
البته فیلتر های دیگری وجود دارد که جایگزین های دیجیتالی آنها به خوبی عمل میکنند حالا تهیه فیلتر به نوع عکاسی شنا بستگی دارد.
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
درود
پیشنهاد می کنم کتاب صافیها در عکاسی سیاه و سفید و رنگی انتشارات سروش را مطالعه بفرمایید!
این کتاب در خصوص خیلی از فیلتر ها، حتی خیلی ها که اصلا تا به حال نامشان را نشنیده اید اطلاعات مفیدی داره!
البته همانطور که دوستمون فرمودند، خیلی کارهای گذشته با فتوشاپ قابل انجام هست ولی باز هم لذت استفاده از فیلتر یک چیز دیگه است!
فیلتر وابسته با استفاده شماست!
بجز UV برای هر ژانری برخی فیلتر ها کابردی تره که باید خودتان ابتدا ژانر و زمینه کاری خودتان را مشخص بفرمایید.
ارادتمند
میثم کاظمی فرد
ما میرویم و عکس ما میماند ، کار دنیا همه بر عکس است ...
Nikon D5100 - 18-55mm , Sigma 10-20mm