دوستان میشه لطف کنید بگید hoya اصل از کجا بخرم؟ یا اینکه چجوری تشخیص بدم اصل هست یا نه؟
ممنون میشم.
دوستان میشه لطف کنید بگید hoya اصل از کجا بخرم؟ یا اینکه چجوری تشخیص بدم اصل هست یا نه؟
ممنون میشم.
درود بر دوستان گرامی
نوروزتون خجسته
سالی سرشار از شادی،نشاط و تندرستی براتون آرزومندم
می خواستم بدونم فیلتر یو وی فقط نقش حفاظت فیزیکی لنز رو داره؟
یا نبودنش به لنز و سنسور آسیب می رسونه
اگه باید حتما خریداری بشه با توجه به مارکهای تقلبی موجود در بازار برای دهانه 62 شما چه برندی رو توصیه می کنید
سپاسگزارم از مهرتون
درود
برخلاف مطلبی که فرمودید کار فیلتر UV صرفا حفاظت فیزیکی نیست! بخصوص که در برخی موارد قیمت یک فیلتر UV با کیفیت با قیمت یک لنز ممکنه برابری کنه!
کاربرد اصلی این فیلتر جلوگیری از رسیدن اشعه UV به سطح نگاتیو (در دوربین های قدیمی) و سنسور (در دوربین های دیجیتال) هست که اگر کیفیت فیلتر عالی باشد تاثیر منفی بسیار کمی روی تصویر خواهد گذاشت و حتی ممکنه موجب افزایش سطح کنتراست نور و رنگ تصویر بشه!
برای خرید این فیلتر الزامی وجود نداره به طوری که اگر قراره فیلتر ارزان قیمت و بی کیفیت بخرید بهتره اصلا تهیه نشود.
ارادتمند
دوستان قصد خرید فیلتر ND را دارم.از میان دو مدل HOYA Filter ND2 HMC 77mm و B+W 0.9 ND 103 Filter 77mm کدام رو توصیه میکنید؟در کل کیفیت برند HOYA رو چطور میدونید؟
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سلام
در مورد برند، من هم با جناب زلقی موافقم و فیلترهای هویا رو دوستان زیاد تعریف کردن و احتمالا ارزانتر.
ولی عنایت بفرمائید آنچه شما عنوان کردین هویا 1 استاپ کاهش و دیگری 3 استاپ کاهش دارند!
منظورتان PRO ND هست دیگه؟ فکر کنم سری HD HOYA فقط C-PL و UV و PROTECTOR داشته باشه!
HOYA | The Difference is Clear
ارادتمند
بستگی به نیاز و نوع کاره نمیشه نسخه کلی پیچید و اینکه باید دید قصد دارید چه کاری انجام بدید
با در نظر گرفتن شرایط ذکر شده شما و فرض بر اینکه بخواهید چیزی رو فریز کنید ( رودخونه یا ابشار ) ان دی 1000 مناسب کار شماست.
البته فقط پیشنهاده و من هنوز شرایط مورد نظر شما رو درست متوجه نشدم.
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
اگر منظور شما برای منظره و طبیعت است که جناب محبی فرمودن، و معمولا زیر 5-6 استاپ کاهش برای این ژانر کاربرد زیادی ندارد.
ولی اگر مثلا برای پرتره مترصد خرید آن هستید قضیه متفاوت و بنظرم 2-3 استاپ مناسب باشد.
اگر مورد دوم مد نظر شماست میتوانید تست کنید، در شرایط مد نظر ببینید چند استاپ کاهش نیاز دارید.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام