من شخصا برای لنز زیر 1.5 هزینه فیلتر نمی کنم.
ولی اگر واقعا احساس می کنید احتمال آسیب دیدن فیلتر وجود داره چند تا انتخاب اورجینال دارید و تعدادی هم جنس های کیفیت بالا
در رده اورجینال می توانید سراغ Nisi، Marumi و اگر از اصالتش مطمئن باشید Hoya بروید.
nisi و marumi نمایندگی رسمی تو ایران برای فروش دارند. با جستجو در سایت خودشان و یا نت می توانید تهیه کنید.
فروشگاه های اینترنتی معتبر هم نمایندگان فروش این برند هستند معمولا
اما در خصوص برند های دیگه، یادم هست یک برند GreenL رو دیدم که UV های MultiCoated اش قیمتشون زیر 200 بود.
اگر اون را هم پیدا کنید و بپرسید بد نیست.
ارادتمند
درود
من شک دارم اون B+W ساخت المان باشه!
با این حال تو نت چک کنید و سایز دهانه و برند رو داخل BH ببینید قیمتش چطوره؟ مدل رو دقیقا باید تطبیق بدید.
ولی تا جایی که من حضور ذهن دارم نباید زیر 200 قیمتشون باشه.
با این وجود اگر به فروشنده مطمئن هستید، با شرط ذکر اصالت کالا و اصلی بودنش می توانید خرید کنید و بعد هم ببرید جای دیگه نشان بدید تا مطمئن شوید اصل هست یا نه؟!
ارادتمند
سلام. آیا میشه یک فیلتر با دهانه بزرگتر تهیه کرد و با تبدیل فیلتر روی یک لنز کوچکتر استفاده نمود؟
سلام.ابتدا از مدیر عذر خواهی میکنم بابت سوال تکراری،مجددا سوالم رو می پرسم شاید کسی جواب بده آیا میشه یک فیلتر برای یک لنز تهیه کرد و با تبدیل ،از فیلتر روی یک لنز کوچکتر استفاده نمود یعنی با یک فیلتر برای دو لنز استفاده بشه؟ بدلیل گران بودن و اوضاع نابسامان اقتصادی آیا این کار شدنی هست؟