سلام
می خواستم بدونم آیا فیلتر های یو وی هم دارای ضریب هستند؟
سلام
می خواستم بدونم آیا فیلتر های یو وی هم دارای ضریب هستند؟
canon 40D/Canon EF 24-105mm F/4L IS USM
ضریب چی؟
سلام دوستان
راستش مدتهاست که دارم از یه فیلتر uv sigma dg در آتلیه استفاده میکنم.
میخواستم بدونم واقعا تاثیری بر روی کیفیت عکس من داره یا نه؟ حالا چه خوب چه بد.
راستش من خودم فرقی و احساس نکردم ولی گفتم شاید داره و ما آماتورها نمی بینیم.
ممنون میشم اگه اساتید راهنمائیم کنن.
برای محیط بسته نیازی به فیلتر یو وی نیست و مسلما یک اپتیک اضافه روی کیفیت عکس تاثیر منفی داره.
وحید بیگدلی
با سلام
دوست عزیز بنده هم مدتهاست که در استودیو بر روی عدسیهام از فیلتر UV استفاده می کنم ولی دلیل آن تغییر کیفیت یا جلوگیری از ورود اشعه ماوراء بنفش و صدمه به سنسور نمی دانم . بلکه تنها هدف بنده جلوگیری از خط و خش روی لنزهای گران قیمت است که فکر کنم دلیل قابل توجیه ای برای استفاده UV در آتلیه باشد .
البته UV تا حدودی نور محیط را تجزیه می کند که در برخی موارد باعث می شود عدد F را پایین بیاورد که آن هم خیلی قابل توجه نیست .
محمد دردانیNikon D7100 + Nikon AF-S DX NIKKOR 18-140mm F/3.5-5.6G ED VR Lens +tripod fancier و دیگر هیچ
درود
اگر فیلتر با کیفیتی باشه هیچ تاثیری بر روی f نخواهد داشت و جلوی ورود نور رو هم به سنسور نمی گیره ، و تاثیری بر روی ثبت شما نداره و بیشتر برای جلوگیری از خش و آسیب ندیدن لنز استفاده می شود در واقع محافظ لنز است.
عکاسی ، حقیقت است و سینما حقیقتی است 24 بار در ثانیه. (گدار)
www.monatehrani.co.cc
www.monatehrani.propicnet.com
بله سیگما به نظرم بهترینه من هم همین فیلتر رو دارم.
عکاسی ، حقیقت است و سینما حقیقتی است 24 بار در ثانیه. (گدار)
www.monatehrani.co.cc
www.monatehrani.propicnet.com
فیلتر یو وی درسته که بیشتر برای حفاظت استفاده میشه اما تو برخی شرایط نوری روی فلر و انعکاس نور تاثیر داره که اغلب هم اثرش مثبته.اما در شرایط عادی تغریبا بی اثرهاگر فیلتر با کیفیتی باشه هیچ تاثیری بر روی f نخواهد داشت و جلوی ورود نور رو هم به سنسور نمی گیره ، و تاثیری بر روی ثبت شما نداره و بیشتر برای جلوگیری از خش و آسیب ندیدن لنز استفاده می شود در واقع محافظ لنز است.
من این تجربه رو داشتم که فیلتر یووی نا مرغوب باعث گیجی فوکوس در آتلیه شده. یا بیرون از آتلیه باعث ایجاد یک ته رنگ ضعیف شده
البته این شامل فیلتر سیگما نمیشه.