سلام
من امروز رفتم یک فیلتر UV 52mm برای دوربینم خریدم تا از خش افتادن لنز جلوگیری کنم. دنبال جنس عالی نرفتم فقط یه چیزی می خواستم محافظ لنز باشه. رفتم مجتمع تک ، 2-3 تا مغازه رفتم همه این رو داشتن
یکی قیمت داد 5 تومن یکی هم بیرون مجتمع تک دقیقا همینو 12 تومن می داد من همون که 5 تومن می داد رو گرفتم. تازه فروشنده ازمن می پرسید می خوای بری عکاسی از طبیعت و کوهستان ؟؟ می گن کاربردش برای چنین جاهایی است. من گفتم با 5 تومن می خوای UV هم جذب کنه یه سر به عینک فروشی بزن برات تست کنه !!! (خوب شد قبلا توی این فروم خونده بودم )
چون دوستان گفته بودند عینک فروشی ها به راحتی می تونند این فیلتر ها رو با دستگاه تست کنند بردم عینک فروشی، معلوم شد شیشه معمولیه.
با پست هایی که از دوستان در این فروم خونده بودم، با این قیمت، تقریبا مطمئن بودم که شیشه معمولیه که عینک فروشی هم منو به یقین رسوند. خوب اینم از خرید امروز:biggrin:
فعلا که تغییری در عکس ها مشاهده نکردم ولی مطمئنم بالاخره خودشه یه جایی نشون می ده.
من همین الان متوجه شدم که روی این فیلتر نقاط ریزی وجود داره که فقط زیر نور مستقیم لامپ دیده می شه و حتی با شستن هم پاک نشد!!