سلام دوستان عزیز .
می خواستم بدونم بهترین فیلتر UV برای D90 که هم کار محافظت رو بکنه و هم اینکه روی شرایط عکس در محیط های داخل و خارجی تاثیر منفی نزاره چیه ؟
باتشکر احسان
سلام دوستان عزیز .
می خواستم بدونم بهترین فیلتر UV برای D90 که هم کار محافظت رو بکنه و هم اینکه روی شرایط عکس در محیط های داخل و خارجی تاثیر منفی نزاره چیه ؟
باتشکر احسان
Nikon D90 | AF-S 18-105 F3.5-5.6 | AF 50mm F1.8D | Haida UV Filter 67mm
احسان فراهانی
سلام
1 - اگه فیلتر UV یا پلاریزه کج بسته بشه روی دوربین بازم کارشو درست انجام میده ؟
2 - میشه هم فیلترuv و هم فیلتر پلاریزه رو با هم روی یک دوربین بست ؟
3 - فیلتر پلاریزه درجه بندی داره ، یا اینکه روی لنز میشه مقدار تیره گیش رو تغییر داد ؟
تنها قطره ای بارانم ، مرا بر کف دستان خشک شده آن کشاورز که امیدش تویی بنداز
باسلام
من برای لنز NIKON 300MM یک فیلتر Uv جهت محافظت از لنز ، با مارک((HOYA HMC 77mm UV(N)) گرفتم و بر روی ان نصب کردم
پس از نصب هر عکسی که میگرفتم تار و بسیار بی کیفی میشد و من به لنز مشکوک شده بودم که شاید ضربه خرده باشد .
اما حالا که دقیق بررسی کردم و کاملا تست کردم میبینم که مشکل از فیلتر بوده است مخصوصا زمانیکه تله کانورتور بر روی لنز بسته شده کیفیت به حد وحشتناکی پایین امده و حتی سوژه ای که در 4-3 متری ثابت ایستاده با سه پایه هم کاملا تار میشود .
ایا فیلتر Uv تا این حد نیز میتواند مشکل ساز باشد ؟ یا کلا هر نوع فیلتری بر روی لنزهای بلند تاثیر منفی میگذارد و این تاثیر وابسته به بلندتر بودن لنز چند برابر میشود
البته فیلترها Hama با قیمتهای بیشتر حتی تا 100 هزار تومان هم بود ولی من چون فقط دنبال یک محافظ برای لنز بودم این فیلتر را به قیمت 35 هزار گرفتم البته فروشنده میگفت 8 لایه COATING است و کیفیت بسیار بالایی دارد البته بنده هم با توجه به تعریفهایی که از مارک HOYA شنیده بودم این فیلتر را خریدم .
موفق و پیروز باشید
شناسی
ویرایش توسط shenasi : Tuesday 4 May 2010 در ساعت 04:08
با سلام من هم از فیلتر sigma uv 77mm استفاده کردم تا اون حد بگم که تقریبا تمام 400 mm های یک سفر بلور شد خیلی کم ولی کاملا مشهوده
بنظر خودم البته در کیفیت فیلتر تردیدی نیست ولی یک جواریی در فوکوس تاثیر میزاره خصوصا من به عینه مشاهده کردم در 400 شارپی لنز 100-400 L رو که قبلا داشتم رو کامل میگیره
من که هود رو محافظ بهتری میدونم ودیگه استفاده نمیکنم.
بهرنگ پاشایی
Canon EOS 7D\BG-E7 Battrey Grip\Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM\Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM\MANFROTTO MN190X PROB+MN322RC2
سلام. خوب این اولین پست منه!
امروز یکی از همین کنکو های 5 تومنی برای SX20 گرفتم.
برخلاف چیزی که از همه شنیدم (خود فروشنده هم تعجب کرده بود)
روی لنز 3 دور رزوه کامل هست که فیلتر خیلی راحت و محکم حدود 1.5 دور توی اون پیچ شد و به هیچ وجه نه حرکت داره و نه با فشار جدا میشه.
هنوز فرصت نشده تست کنم که روی کیفیت تاثیرش چطوره اما اون نقطه های ریزی که گفته شد رو من ندیدم روی فیلتر.
بیشتر به هدف محافظت گرفتم.
ویرایش توسط Veria : Friday 25 June 2010 در ساعت 04:23
کاملا موافقم بهتره از فیلتر uv استفاده نکرد مگر مدل های high end که چند لایه هستن ۱۰۰ به بالا قیمت دارند من فیلتر uv hama وقتی بستم نو شرایط نوری خاص مثل اینه عمل میکرد هاله ای از عکسه سنسور دوربین تو عکس بود !تو نور مستقیم یا فلاش هم ایجاده هاله اضافه میکرد هود بهترین محافظه هزینه گزافی که برای لنز پرداخت میکنیم برای کیفیت و کارایی لنزه که اگه با استفاده از فیلتر کم بشه بجای نیکور من تامرون میخریدم !!!
اساتيد محترم (بخصوص جناب آقاي قبادي عزيز) در صورت اصل بودن ، كدوم مارك فيلتر UV رو پيشنهاد ميكنيد ؟