من به تازگی دوربین SX20 رو خریدم و به عکاسی از طبیعت علاقه مندم و می خواستم بدونم این فیلتر UV دقیقا باعث چه تغییراتی در عکس ها می شه و ارزش داره برای چنین دوربینی فیلتر تهیه کنم یا نه ؟
من به تازگی دوربین SX20 رو خریدم و به عکاسی از طبیعت علاقه مندم و می خواستم بدونم این فیلتر UV دقیقا باعث چه تغییراتی در عکس ها می شه و ارزش داره برای چنین دوربینی فیلتر تهیه کنم یا نه ؟
ویرایش توسط M. Ali Farajian : Friday 11 December 2009 در ساعت 23:53
سلام
من یه مشکل دارم وقتی با فیلتر uv از یه منبع نور قوی عکس میگیرم رفلکس منبع توی عکس ثبت میشه !!
می خواستم بدونم فیلترم تقلبی هست یا کلا این جوریه؟؟
حامد چرخ انداز
دوستان منو راهنمایی نمی کنید ؟
حامد چرخ انداز
نه!!!
شما امتحان کنید ببینید چنین مشکلی دارین ؟
البته از همه زاویه ها این جوری نیست (با فیلتر ) فقط بعضی از حالت ها ولی بدون فیلتر در هیچ زاویه ای این مشکل رو ندارم!
حامد چرخ انداز
با سلام
ایا فیلتر های UV تقلبی تاثیری بر فوکاس صحیح دارند یا خیر ؟
یادمه زمانی روی 18-55 از این فیلتر های قلابی انداخته بودم و وقتی که رو سوژه ای فوکوس می کردم دوربین صحت فوکوس را اعلام میکرد ولی در کامپیوتر دیده میشد که عکسها بک فوکوس دارند , در محیط های با نور کم هم مشکل گیجی فوکوس تشدید میشد
این موارد صحیح است و یا مشکل از سوی من می باشد ؟!!
اگر با حذف فیلتر این فلر برطرف می شود خوب یقینا مشکل از فیلتر است ! 2+2=4
اما علت؟
می تواند فاصله زیاد بین المان ابتدایی لنز و فیلتر باشد (در حالت خوشبینانه و اینکه فیلتر تقلبی نیست ) وقتی بین المان ابتدایی لنز و فیلتر فاصله زیادی باشد حتی اگر فیلتر اصلی باشد این مشکل دیده می شود بخصوص در لنز های واید.راهکار برطرف کردن هم استفاده از فیلتر های نازک است ( که قیمت بالاتری دارند و اغلب توصیه می شوند )
در حالت دیگر و بدبینانه ( فیلتر تقلبی است ) که علت مشخص است! فیلتر تقلبی بدون کوتینگ مناسب و قطر شیشه اغلب ضحیم و کیفیت پایین باعث این مشکل می شود.
شما نوع فیلتر و نام و نشان اش را نفرمودید تا بتوان راحت تر قضاوت کرد.لنز مورد استفاده را هم نام ببرید.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
این موضوع رو با دو فیلتر امتحان کردم
MATIN
Canon 58mm Screw-in filter uv1x
حامد چرخ انداز