با تشکر فراوان از دوستان
با توجه به پیشنهاداتی دوستان دادند فکر کنم همون باقی موندن با هات شو منطقی تر خواهد بود. اگر به این کیت یک فلاش استودیو ای اضافه کنم، 2 ست ناقص خواهم داشت ولی با اضافه کردن یک (یا دو) هات شو یک ست کامل خواهم داشت، بالانس قدرت فلاش ها رو که جناب کریم نیا اشاره کردند هم اصلا به فکرم خطور نکرده بود و خیلی نکته مفیدی بود. سهولت حمل و نقل هم فکر کنم به شخصه برام خیلی مهم باشه و نتونم به این راحتی ازش دست بردارم. حالا بعدا اگر خیلی حرفه ای شدیم :cool: یک ست فلاش استودیوای هم می گیریم
در مورد سافت باکس هم باید بگم یک فروشگاه در ناصرخسرو که گفت بعد از عید خواهیم آورد و Westcott رو هم یک فروشگاه دیگه قرار بود تو
این هفته بیاره، البته قیمت نسبتا بالایی گفت ولی از سافت باکس های کریتو لایت ارزان تر بود. حالا فکر کنم همین چتر هایی رو که جناب بیگدلی معرفی کردند هم گزینه خوبی باشد مخصوصا به خاطر قابلیت حمل و نقل آسان. فوق اش هم یک سافت باک معمولی می گیرم و با مقداری آهنگری برای هات شو بهینه اش می کنم.
***: البته الان که دارم در سایت وارد کننده کریتو-لایت نگاه می کنم، رینگ های سافت باکس رو برای کانن و نیکون هم کنار سایر برند های فلاش استودیو ای لیست کرده. این مورد رو هم پیگیری می کنم و به اطلاع دوستان می رسونم.
خیلی ممنون از راهنمایی دوستان