برداشت من اینه شما تجربه عملی کار بافلاش استودیو ندارید از صحبتتون که میگید ۱۷۰ ژول با سافت باکس ۵۰.۷۰ نیاز به iso بالا پیدا میشه یا دیاف باز میشه اینو فهمید معمولا فلاش نزدیک به سوژه قرار میدهند حتی ۱ متری
کسیکه از فلاش ۲۰۰ ۵۰۰ ... استفاده میکنه با توجه به نوع عکاسی با سوژه نیاز داره مثلا سوژه پرتره ، عروس و داماد ، ۲۰ نفر یا عکاسی صنعتی مدیوم فرمت یک ماشین تعداد و قدرت ،اندازه ، نوع لوازم نور پردازی متفاوته خیلی وقت ها از ۱۰% قدرت فلاش ممکنه استفاده کنه پس بره ۲۰ ژول بخره به نظر شما کمپانی کیت ۱۷۰ برای مصرفه شخصی ساخته یا حرفه ای ؟ و اگه اینقدر ضعیف چرا کنترل قدرت تا ۳۲/۱ روش گذاشته !! خیلی وقت ها فلاش قوی برای غلبه بر نور آفتاب هم مورد استفاده داره خیلی ها با فلاش های کنون نیکون که ۴۰-۵۰ ژول قدرت دارند از سافت باکس با همین حدود اندازه استفاده میکنند
مهمانی رفتن که خوبه :cool:شما اگه فلاش متر دارید این تست که من انجام دادم انجام بدید با فلاش ۱۵۰ ژول با سافت باکس ۶۰-۹۰ تو فاصله ۲ متری من دیاف ۹ با iso ۱۰۰ سرعت...۱۶۵ میگیرم حالا فلاش این دوستمون ۲۰ ژول قویتر سافت باکس هم ۳۰% کوچکتر براحتی با دیاف ۱۱ میتونند تو این فاصله عکاسی کنند چرا قدرت این فلاش براشون کم باشه که نیاز به iso بالاتر داشته باشند
سلام دوستان.
از این فون های قابل حمل(شبیه رفلکتور) در شیراز به مبلغ هر کدام 60 هزار تومان خریداری شد.مارک هم S&S هست . . .
این فون ها یه صورت 2 رو هستند که یکی از آنها (سفید و سیاه) و دیگری (آبی و قرمز) است.
سلام
دوستان قیمت سافت باکس های Creative Light رو می خواستم
من ایعاد سافت هئی که میزنه رو ندارم
میشه هم ابعد اشو بگید و هم قیمت ؟ سافت باکس های اکتا می خوام ( چند ضلعی )
خیلی ممنون فقط خیلی ضروریه ... ممنون
کسی از دوستان این مارک رو استفاده کرده؟ خوب است؟
ویرایش توسط babakkk : Monday 13 June 2011 در ساعت 14:00