در مورد بحث قیمت موافقم باهتون . واقعیت اینه که در ایران بحث قیمت عنصر تعیین کنده ای در انتخاب و خریداری هست.
در مورد بحث قیمت موافقم باهتون . واقعیت اینه که در ایران بحث قیمت عنصر تعیین کنده ای در انتخاب و خریداری هست.
Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1
بله، موافقم. وقتی فقط یک شاخه فلاش Profoto D1 500j ( معمولی و نه Air ) حدود 1.65 میلیون تومان باشه، عامل قیمت، وزنه تعیین کننده ای است. البته برای کسی که از این سرمایه گذاری، کسب درآمد هم میکنه، عدد قابل ملاحظه ای نباید باشه، شاید شش ماهه یا کمی بیشتر، سرمایه گذاریش برگردون بشه.
سرمایه گذاری برای کدام مشتری؟ اگر عکاس درآمد مناسب داشته باشد باز هم خرید فلاش به این قیمت برای این مشتریانی که من می بینم توجیهی ندارد. و فقط علاقه و دقت عکاس چنین خریدی را در ایران توجیه می کند. (البته آن دسته ای که فکر می کنند هرچه فلاش گرانتر باشد عکسشان بهتر می شود را کنار بگذاریم)
همین فلاش های فومکس 20 % قیمتشان سود همکار است. و احتمالاً دست کم 20% هم سود خود آقای سرلک . . . دست کم حدود 30% قیمتش روی هوا است.
نه اتفاقا جناب میلانی قیمت هایش به قیمت های جهانی خیلی نزدیک است.اگر تعرفه گمرکی 18% و سود بازرگانی 12% ( جمعا 30% ) را محاسبه کنید می بینید قیمت اش از قیمت جهانی هم پایی تر است.
در ثانی جناب میلانی هر کس از فلاش استفاده می کند که عکاس عروسی و رقص و آواز و کلیپ و کله معلق زدن توی باغ و آویزان شدن از ماشین نیست.
گاهی ( بیشتر موارد ) عکاسان حرفه ای و بخصوص عکاسان صنعتی به سمت فلاش های حرفه ای می روند.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
نیازمند اطلاعات تماس نمایندگی Fomex در تهران هستم.
شاید خالی از لطف نباشه که قیمتهای فعلی فلشهای فومکس رو اینجا بیاورم:
نمیدونم ارائه این اطلاعات، خارج از روال انجمن است یا خیر
Studio Flash - D400 : 470'000
Studio Flash HD400 : 550'000
Studio Flash - D600 : 638'000
Studio Flash HD600 : 710'000
Studio Flash D1000Q : 800'000
بنده از فومکس استفاده میکنم ، اما با وجودیکه کلوین دوربین رو روی 5 هزار و پونصد تنظیم میکنم ، اما باز باید حتما در برنامه ادیت ، کلوین رو در حد 4700 پایین بیارم تا رنگها واقعی جلوه بدن (به اصطلاح حتما باید cool کنم ). مونیتور حقیر هم تقریبا کالیبره است و پرینتر هم همینطور . البته سخت افزار کالیبره که ندارم اما نرم افزاری و با توصیه همین سایت و دیگر سایتها ! از دوستان و اساتید میتونن حقیر رو راهنمایی کنند ؟ گمان نکنم اشکال از مونیتور باشه چون اکثر عکسهای دیگر رو (که خودم نگرفتم ) بدرستی میبینم .
مشکل دیگر بنده با فومکس ، عدم تبعیت قدرت مدلینک با فلاش توسط یک ولوم است که برای من آماتور کمی ناراحت کننده هست .
تجهیزات فعلا هیچی حتی یه پوینت اند شوت !!!
شهروز باقرپور
مورد اول که یک موضوع سلیقه ای است و باید ببنید شما Cool دوست دارید یا Warm اما دمای 5200 تا 5600 در این فلاش دمای عادی و مناسبی است.
و مورد آخر که شما فرمودید یک حسن است و عدم وجود اش یک مشکل همه به دنبال مجزا کردن ولوم مدلینگ هستند شما برعکس هستید و اینکه در تمامی فلاش های حرفه ای اغلب اینگونه است.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
از پاسخ عاجلتون ممنونم جناب قبادی بزرگوار .
قربان مگر اینطور نیست که با کلوین 5500 (چیزی که فلاشها ادعای اون رو دارند ) حقیر باید همون رنگی رو در مونیتور ببینم که در واقعیت با چشمهای خودم میبینم ؟!؟ اما عملا رنگ پوست قرمز می افتد !
در مورد دوم عرضم این بود که برای جای سایه ها و نتیجه یکسان ، تبعیت قدرت مدلینگ از فلاش برای حقیر سودمندتر هست .
تجهیزات فعلا هیچی حتی یه پوینت اند شوت !!!
شهروز باقرپور