دوستان من میخوام فون پارچه ای تهیه کنم که داخل کیف باشه
رفتم یه جایی بهم گفتن با وانت باید بیای ببری
من فونی میخوام که هم حرفه ای باشه هم داخل کیف جا بشه و انداره 3 در 5 باشه
فون muslin خوبه به نظرتون ؟
وانت ؟داخل ماشین معمولی جا میشه که
پـوریـا ارشدی
فونهای Muslin که در بازار ما بصورت تا شده در یک کیف به ابعاد حدودی 40x50 سانتیمتری، پیدا میشوند، دارای یک مشکل حاد هستند که همانا چروک هایی است که در حین باز کردن آن، شما را بشدت آزار میدهد. این چروکها ناشی از تا بودن طاقه ی پارچه ای از کارخانه ی تولید کننده بواسطه جادادنش در آن کیف میباشد. از بین بردن این خط ِ تا های مزاحم، تقریباً با اتو کشیدن هم برای بنده میسر نشد ! از این رو اگر موفق به از بین بردن آن خطوط هم بشوید، چون میخواهید آنرا جمع و باز کرده و در مکانهای مختلفی آنرا استفاده کنید، مجدداً گریبان شما را خواهد گرفت، البته نه به آن شدت و حدت قبلی ...
شاید اگر آن را بصورت لوله شده در یک کارتن مقوائی به ابهاد حدود 15x15x305 سانتیمتری میگذاشتند، به این سرنوشت دچار نمیشد. ضمن اینکه Muslin آنهم نوعی که یکی از فروشگاههای بسیار معروف عکاسی در تهران، وارد میکند، جنس خیلی خاصی نیست. بسیار شبیه برزنت (نه نازک و نه ضخیم) است. پیشنهاد میکنم که از نزدیک جنس آن فروشگاه را ببینید و لمس کنید، سپس به بورس چادردوزی های معروف تهران (اگر تهران تشریف دارید) مثل میدان عشرت آباد رجوع کنید شاید انتخاب بهتری را بتوانید انجام دهید.
شیراز تو خیابان داریوش فقط چند تا فروشگاه عکاسی بیشتر نیست
که هیچکدوم فون پارچه ای ندارن
شیراز از نظر تجهیرات عکاسی ضعیفه
مثلا میخوام واسه آتلیه ام صندلی یا مبل و از اینجور چیرا که تو آتلیه استفاده میشه بخرم اما یه جایی تو همون داریوش هست که نمیخوام اسم ببرم ، به صورت ضایع و بی کلاس چند تا مبل و صندلی گذاشته حال آدم بهم میخوره
واقعا جایی نیست تو شیراز؟
کادر تو ستارخان رفتید ؟ نداشت ؟؟! من 100 بار رفتم اونجا خودم دیدم که داره !که هیچکدوم فون پارچه ای ندارن
ببخشید ! ولی مشکل از شماست ! چرا ؟ چون فکر میکنید صندلی و دکوری که توی آتلیه استفاده میشه رو حتما باید از فروشگاه لوازم عکاسی بخرید.مگر صندلی که توی آتلیه هست از کره ماه اومده ؟! خب این همه مبل فروشی..برید مبل ایستا 100 جور صندلی گذاشته..ثلا میخوام واسه آتلیه ام صندلی یا مبل و از اینجور چیرا که تو آتلیه استفاده میشه بخرم اما یه جایی تو همون داریوش هست که نمیخوام اسم ببرم ، به صورت ضایع و بی کلاس چند تا مبل و صندلی گذاشته حال آدم بهم میخوره
واقعا جایی نیست تو شیراز؟
در مورد دکور هم باز همینطور.. توی همه مغازه های عکاسی یه مشت دکور ثابت هست.. توی تهران هم همینجوره تقریبا.. مثل چرخ کالسکه و از این بسته های یونجه! و از این مبلایی که پشت بلنده و.. خب ؟ اگر از این چیزا میخواید که همه جا همینه ! اگه دنبال تنوع هستید باید خودتون دست به کار شید..
به عنوان مثال، مگر موتور سیکلت رو توی فروشگاه لوازم عکاسی میفروشن ؟ ولی من آتلیه سراغ دارم یه موتور وسپا ! درب و داغون پیدا کرده رفته داده رنگ صورتی زدن بهش گذاشته توی استودیو ! یه عکسای قشنگی هم با این از ملت گرفته دیدنی .. همش به خلاقیت بستگی داره در کل
ویرایش توسط Pouria Arshadi : Friday 17 August 2012 در ساعت 02:14
پـوریـا ارشدی
من کادر ستارخان رفتم اما فون پارچه ای نداشت - جای دیگه ای تو شیراز سراغ ندارید؟
دوستان مثل اینکه هر جا میرم میگن مخمل داریم - جریان چیه ؟ یعنی مخمل اینقدر خوبه ؟
این تاپیک رو که خوندم همه نوشته بودن مخمل خوب نیست