سلام
بعد از مدتها! من دنبال ست فلاش آتلیه میگردم. البته همونطور که دوستان گفتند، خیلی وقتها اگر جدا جدا خریده شود بهتر است، ولی ترجیح میدهم همه از یک برند باشد. و حاضرم تا
یک و نیم میلیون تومان برای آن هزینه کنم، و تا دو میلیون تومان، اگر انتخاب با ارزشی وجود داشته باشد.
تجربهای از عکاسی با فلاش ندارم، اما با خواندن مطالب فروم فهمیدهام که به سه تا فلاش احتیاج دارم، و میخواهم دو تای آنها بین 200 تا 300 ژول باشد، نه بیشتر و نه کمتر و خیلی مهم است که بشود قدرت آنها را کم کرد.
به چیزهایی که رسیدهام:
1. Fomex: چیز خوبی ست! اما ظاهرا فقط ژولهای 400 و بیشترش در بازار موجود است.
2. PhotoFlex: برند آمریکایی ست , تولید چین. چیزهایی بسیار خوبی در اینترنت دربارهاش خواندهام، و سایتش که کلی مطلب آموزشی دارد و... یک ست سه تایی که خیلی برای من جذاب است دارد که در نورنگار مشخصات و قیمت آن چنین است:
کد:
کیت متوسط سه شاخه شامل :
هد فلاش 300 ژول استار فلاش2 عدد
هد فلاش 150 ژول استار فلاش یک عدد
سافت باکس 80*60 یک عدد
سافت باکس 120*90 یک عدد
شیدر یک عدد
سه پایه 3 عدد
قيمت ۱۳,۵۰۰,۰۰۰ ریال
3. MultiBlitz : یک برند درست و حسابی اروپایی ست، احتمالا تولید چین است. ست Ecokom که اینجا نام برده شده، دارای مشخصات و قیمت زیر است: (اطلاعات از سایت فروشگاه تجهیزات عکاسی حرفهای)
کد:
سه عدد هد 200 ژول - دو عدد چتر - دو عدد کاسه چتر -
کاسه استاندارد - سه عدد پایه - سیم سنکرون - یک کیف مسافرتی
قیمت: 1,650,000 تومان
واضح است که با خرید یک سافت باکس، قیمت این کیت نزدیک به دو میلیون تومان میشود.
4. Bowens: قیمت کیت 3 هد 200 ژول چیزی حدود 2 میلیون تومان میشود. (هر هد 500 هزار تومان). اما ظاهرا دیدفراز به هیچ وجه بوئنز ندارد و تحریم شده!
چیز دیگری به ذهنم نمیرسد. حالا من مشتاقانه منتظر شنیدن نظرات و پیشنهادهای دوستان هستم.
متشکرم.