اصولا تمامی فلاش ها چند هزارم ثانیه قبل و بعد از شلیک نور مدلینگ را خاموش می کنند.حتی ارزان ترین و بی کیفیت ترین فلاش ها.
اما در مورد نایس....
چند شاخه 300ژول از این فلاش را برای انجام یک پروژه با قیمت بسیار ارزانی خریداری کردم( ارزان تر از قیمت های ارائه شده در تاپیک ) در ابتدا قصدم فقط این بود که نور کافی برای آن پروژه را با ارزان ترین قیمت ممکن تهیه کنم و زیاد فلاش های نازنین ام ( فومکس های نازنین ) را اینور و آنور نکشم.
در ابتدا تصور بدی نسبت به آنها داشتم.یکی از انها مشکل کابل سینک داشت و یک عدد تریگر ام را هم از بین برد و تصور ام بد تر شد ( هرچند آن فلاش را با گارانتی کامل تعویض کردند )
اما در حین پروژه متوجه شدم که این فلاش ها اصلا بد و یا بی کیفیت نیستند!
و بسیار بسیار با کیفیت تر از آنی هستند که تصور می کردم.حتی بهتر از دو شاخه متل و یک شاحه S&S ( همگی 300 ژول ) که علاوه بر این فلاش ها داشتم.
حالا کیفیت برای بنده چیست؟
یک کلوین متعادل در شلیک های پیاپی ( حداکثر اختلاف 50 تا 70 کلوین بود ) در فومکس حداکثر 30 تا 40
دو کلوین متعادل در کمترین و بیشتر قدرت فلاش.مثلا یک پروفوتو حداکثر 250 کلوین تفاوت دارد و فومکس 300 و اینها 400 و متل 650 و S&S حدود 600
سوم سرعت بالا که در حد همان چینی ها است و نه کمتر و نه بیشتر.
چهارم بدنه فلزی ( فلاش با بدنه پلاستیکی تقریبا سرطان است بخصوص اگر چینی باشد ) و با کمی داغ شدن و کار مداوم بدنه کم کم گرم شده و بعد بوی سوختگی می دهد و در نهایت ذوب می شود !!!
پنجم ساپورت کردن لامپ مدلینگ قوی تر برای روشن کردن محیط ( تا 150 وات را به راحتی قبول می کند )
قابلیت تنظیم میزان نور مدلینگ و دکمه فول پاور مدلینگ
چشمی دقیق و حساس و با جای مناسب ( برعکس متل ها که عملا باید یک فلاش را برای تریگر کردن آنها بگذارید )
مونت یونیورسال و استاندارد ( با متل و ... یکسان است )
.....
اما ایرادات...
سوختن لامپ مدلینگ یکی از شاخه ها در طول پروژه ( می گذاریم به حساب کیفیت چینی )
کابل ها با دو شاخه اروپایی و نیاز به تبدیل و یا قطع کردن دوشاخه و نصب دو شاخه استاندارد
کابل سینک بی کیفیت که اصولا برای کاربردی نداشت
پایه نگهدارنده فلاش ( نه سه پایه ) پایه و پیچ نگهدارنده فلاش بسیار بی کیفیت بود و از 3 تا دو تایش همان روز اول شکست که با هزینه 5 هزار تومان از انواع مرغوب تهیه شد.
مونت کمی گشاد است و اگر سافت باکس بسیار بزرگ بر روی آن نصب کنید ممکن است مشکل ساز شود.
دقت کم پیچ ولوم قدرت فلاش که وقتی تا نیمه قرار می دهید کمتر از نصف قدرت فلاش را تنظیم می کند
سر و صدای زیاد بوق فلاش ها (انگار به جای یک بوق 20 تا بوق برای تریگر شدن در آن تعبیه شده است !! ) و بعد از مدتی اعصاب آدم را خراب می کند و جای خوشبختی است که امکان خاموش کردن آن وجود دارد
300 ژول واقعی نیست و با توجه به تست بنده حدود 280 ژول هستند.
نتیجه گیری....
در کل با توجه به معایب و محاسن و با توجه شدید به قیمت و قیافه و نوع طراحی بدنه ( شبیه SOLO 800 برونکالرم است و اصولا بدنه اش را از روی آن بازسازی کرده اند ) ارزش پرداخت دارد و اگر با همین قیمت ها عرضه شود به نظرم بازار متل و Vistar و S&S و JTL و .... را بدست خواهد اورد ولی متاسفانه احتمالا بعدا گران خواهد شد.شما در حال حاضر با قیمت یک 300 ژول از برند های فوق می توانید دو شاخه از اینها را تهیه کنید و این برای کسی که نیاز به یک فلاش خوب دارد بسیار عالی است.