من وقتی فقط از سافت باکس تک نور استفاده میکنم عکسام بهتر میشه از لحاظ نورپردازی و رنگ نتیجه بهتری میگیرم
اما وقتی چتر هم استفاده میکنم خیلی جالب در نمیاد
دلیلش چیه ؟
دوستان فلاش استدیویی 500 ژول تا 1.5 میلیون تومان چی برندی رو پیشنهاد میکنید؟ (یک شاخه) اصلا تا این قیمت فلاش خوب توی بازار پیدا میشه؟
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
عقیل جان، با توجه به اینکه مثلاً کیت فومکس شده 6 میلیون تومن، احتمالاً هر شاخه اش باید حدود 1.7 میلیون باشد (یعنی سه شاخه بشود 5.1 میلیون با بقیه ی مخلفات بشود همان حدود 6 میلیون و اندی)
البته مد نظر داشته باش که اینا قیمتهای حدودی 400j است (500 ندارد) ... ظاهراً این برند، 600j هم دارد.
این احتمال که رنگ نور بازتابی/عبوری از چتر شما، دچار تغییر کلوین شود، هست.
این «جالب در نمیاد»، اگر به رنگ مربوط میشود، دلیلش میتواند مطلب فوق باشد.
اما اگر به تفاوت در نوع کنتراست نور مربوط میشود، به طبیعت متفاوت نور چتر (نسبت به کنتراست تولیدی توسط سافتباکس) باز میگردد. (که البته طبیعی هم هست)
ممنون علی جان این فلاشهای 500 الینکروم خیلی توجهم رو جلب کرد اما قیمت ها کمی بالاست به همین خاطر دنبال گزینه های دیگری میگردم.
میخواستم برای نور اصلی فلاش قوی داشته باشم حالا نورهای دیگه 300 و 250...ولی 600 فکرمکینم خیلی بیشتر از این 1.5 سقف بودجه من بشه...گزینه دیگه ای هم هست جز فومکس؟
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
دوستان من گیج شدم لطفا یه سه شاخه پدر مادردار معرفی و لینک بدید که جوابشو داده و خدمات پس از فروش خوبی داشته باشه .
برای 5 دی مارک دو فرستنده و گیرنده هم لازمه درسته? لطفا در مورد انتخابش راهنمایی کنید برای حدود 50 متر محیط ایندور میخوام ممنون.بیشتر برای پرتره