علی جان دوستان مطالب رو کامل بهت گفتن. تنها چیزی که میتونم اضافه کنم اینه که حتما و حتما نقطه فوکوس روی چشمها انتخاب کن. و با فوکوس خودکار همین کار رو هم امتحان کن. تا مطمئن بشی مشکل کار کجاست.
جواب این سوال منو هیچکی نداد
من وقتی با تک نور فلاش عکس میگیرم کلوین عکسم مناسبه اما وقتی با فلاش چتر دوم عکس میگیرم عکسام زرد میشه - تست کردم وقتی هم فقط با فلاش چتری عکس گرفتم باز زرد افتاده تا اینجا معلومه کار چتره !
حالا اگه سافت باکس بگیرم و با دو تا سافت باکس عکس بگیرم ، ترکیب دو نور باعث نمیشه عکسام دوباره زرد بشه یا همون کلوین تک نور رو میده ؟
مسعود بیرامی
Jhowan photography
دوست عزیز، استفاده از چتر در تغییر کلوین موثر هست. سایت paulcbuff رو اگر ببینید، در مورد چترهاش نوشته تا 150 کلوین تغییر ایجاد میکنه ! پس قطعا سایر برندها تغییر بیشتری خواهند داشت. اما این قضیه رادر مورد سافت باکس من جایی ندیدم. نهایتا میتونید از تجهیزاتی که برای تنظیم وایت بالانس هست استفاده کنید و فارغ از اینکه چه تغییراتی ایجاد میشه با فرمت raw عکس بگیرید و وایت بالانس رو اصلاح کنید.
Nikon D750
اختلاف کلوین چتر و سافتباکس، اگر زیاد باشد، حتی در اصلاح آن در Raw format ای که با کارت خاکستری استاندارد گرفته شده باشد هم دچار عذاب خواهید شد.
سلام
من یک شاخه تک فلاش 300 ژول برای فضای بیرون گرفتم ...
یک باتری ماشین دارم ، یک اینوتور 800 W چینی خریدم که جوابگو نبود ...
به نظر دوستان اینورتور چند وات و چه مدلی بگیرم ؟