دوستان من ست فلاش انسر دارم اما جدیدا دمای رنگ عکسایی که میگیرم تغییر کرده
این فلاش های چینی یه مدت که میگذره اینجوری میشن یا مشکل جای دیگه اس ؟
دوستان من ست فلاش انسر دارم اما جدیدا دمای رنگ عکسایی که میگیرم تغییر کرده
این فلاش های چینی یه مدت که میگذره اینجوری میشن یا مشکل جای دیگه اس ؟
اگر با همان قدرتهای قدیم عکس میگیرید و کلوین به نظرتان تغییر کرده، سوای اشکال-بودن یا اشکال نبودن، از کارت خاکستری استفاده کنید تا بر مشکل قائق شوید.
توجه داشته باشید که بهترین فلاشها هم در دو وضعیت «ماکزیمم قدرت» و «مینیمم قدرت»، دارای اندکی اختلاف کلوین هستند. این اختلاف، در برنهای چینی، بطور قابل ملاحظه ای بیشتر است.
حالا اینکه چه مسئله ای میتواند در دراز مدت باعث این مسئله بشود (احتمالاتی که به ذهن من میرسد):
1) خازنهای داخلی بر اثر مرور زمان و استفاده، قابلیت شارژ شدن تا میزان ماکزیمم را از دست داده اند.
2) این امکان که کیفیت لامپها نیز پس از مدتی دچار تغییر شده باشند و کلوین متفاوتی را نسبت به روز اول داشته باشند نیز هست.
اگر لامپ نو دارید، یک صحنه را با شرایط کاملاً مساوی با لامپ نو و یکبار با کهنه امتحان کنید و نتایج رو مقایسه کنید. اگر نتیجه یکسان بود، با یک فلاش همانند، ولی نو، مرحله قبل را امتحان کنید. اگر نتایج فرق داشتند، احتمال اینکه از خازن باشد، هست. به گارانتی اش مراجعه کنید که اگر تشخیص شان بر خازن بود، برای تعویض خازن اقدام کنند.
خیر، اتفاقی برایش نمیافتد ...
اگر میبینید که در ماکزیمم قدرت، لامپ مدلتان که در حالت تناسب با لامپ نعلی است، زیاد داغ میکند و باعث نگرانی میشود، پس از تنظیم شدت و جهت نورها، مدل را خاموش نگهدارید تا از حرارت زائی بیمورد، جلوگیری کنید. در این حالت فقط خازنها شارژ هستند و آماده ی تخلیه ...
سلام دوستان
جهت ایجاد یک استدیو خاگی قصد خرید یک کیت فلاش با قیمت مناسب دارم
نظرتون در رابطه با این مجموعه S&S by Visico 150J Studio Flash Kit VT-150 چیست ؟؟
با تشکر
میشه بیشتر توضیح دهید و ترجیحا لینک معرفی نیز پیوست کنید .
لازم به ذکر است کیت فلش اشاره شده قیمت مناسبی دارد و واقعا وسوسه کنندست .
در سایت پیکسل برای فروش قرار گرفته
لطفا دوستانی که اطلاعات دارند در رابطه با کیت S&S by Visico 150J Studio Flash Kit VT-150 راهنمایی بفرمایند .
متشکرم
سلام
یک سوال از دوستان عزیز
به ترتیب اولویت بین این فلشها کدام اولویت داره ؟
فومکس - فتوفلکس - متل - جین بی
Nikon D750