کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
امروز برای خرید فلاش رفتم ناصر خسرو قصدم خرید کیت اس اند اس بود که 400 زول مینیش رو 1900 قیمت داشتم با توجه به اینکه بودجم برای نور 2 میلیون تومان بیشتر نیست
متل هم هر جور حساب کردم 2700 اینا میشد
یه برندی بهم پیشنهاد شد godox که کیت فلاش 300 ژولش که مینی هم نیست 2 میلیون قیمتش بود مدل tc-300
که شامل 2 تاا سافت باکس 100*70 -1 چتر و 3 تا پایه بادی و کلا همه وسایلی که تو یه کیت هست
که دقیقا با همونن مشخصات اس اند اس هم یه مدل داشت فقط مارک روش اس اند اس بود که فروشنده ها میگفتن که التون همون کارو با نام اس اند اس وارد بازار کرده
حالا من یکم سردرگمم که چیکار کنم
دوستان از این برند چیزی شنیدین؟ لطف میکنید نظرتون رو بگید
دوست عزیز...
برند Godex با برند ها دره پیت و خود ساخته وارد کنندگان ( بعضی از وارد کنندگان اسم بچه هایشان را روی فلاش ها گذاشته اند! شاید باور نکنید ! ) تومنی 1000 تومن از نظر کیفیت و ... متفاوت است و یک برند نسبتا خوب و شناخته شده و حداقل با ریشه است و می دانید دارید چه چیزی می خرید.
اگر برند اصلی باشد ( یعنی نرفته باشند مشابه اش را کپی کنند ) به نظرم انتخاب بسیار بسیار بهتری است تا برند مجعول و بی اصل و ریشه ای مثل S&S
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
ممنون جناب قبادی
من واقعا سردرگم شدم میدونم 2 میلیون واقعا هزینه ای نیست برای نور ولی تو همین حد هم نمیخوام اشتباه کنم و اینکه به نظرم عجیب اومد این قیمت
و اینکه شما گفتید godex ولی این godox نوشته شده
تنها جایی که میتونم با خیال راحت راهنمایی بگیرم این سایت و این فروم هست
http://www.godox.com/EN/Products_Stu...TC_Series.html
این لینک وبسایت و فلاشی هست که مد نظرمه البته 300 ژولش
در بهتر و قابل اعتماد بودن برندهای اصلی هیچ صحبتی نیست. اما جیب و بودجه ای که در نظر گرفته میشه و میزان و هدف استفاده از تجهیزات هم مهم است.
در بی تجربه بودن امثال بنده در قبال جناب قبادی هم همینطور. اما بشخصه برای استفاده در استودیو خانگی سه سال پیش یک کیت ۳۰۰ ژول S&S تهیه کردم که ۶ ماه هم گارانتی داشت. و تا همین امروز براحتی ازش استفاده کردم و راضی بودم. البته مطمئنا استاندارد بودن نور و یکسان بودن شدت و دمای نور درتنظیم یکسان رو زیاد بهش دقت نکردم (و نیاز نداشتم) اما برای من نوعی که آماتور عکس میگیرم و هنوز دارم شاگردی میکنم با توجه به هزینه ۵۰۰-۶۰۰ تومنی در اون موقع خوب بوده تا امروز. و همینطور تفاوتی بین برند بی نشان S&S و برند فیک Godox به جای Godex نمیبینم.
ارادت و احترام
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
اشتباه از بنده بوده و منظور بنده همان GODOX است .
کاوه قبادیExposure.ir
سلام و خسته نباشید
می خواستم بدونم یه کیت 3 شاخه فلاش 160 ژول متل با سافت باکس کوچیک خیلی تر و تمیز در بهترین شرایط حدودا چه قدر میارزه و چه قدر بخرم خوب خریدم؟
اگر بخواهیم از بین دو برند Jinbei و Photoflex یکی رو انتخاب کنیم کدوم بهتره ؟ (با توجه به این که هر دو فلاش چینی هستند)