ببخشيد محل نمايشگاه كجاست?نوشته اصلی توسط ahmad.abaee
Sent from my KFTT using Forum Runner
سلام خیابان فاطمی خ حجاب کانون پرورش فکری کودکان
www.photex.ir
ویرایش توسط امیرمهدی صادقی : Monday 30 September 2013 در ساعت 15:33
سپاس بابت نمایشگاه ... ولی حالا تو نمایشگاه چه برندی مناسبه که خرید کنم ؟نقل قول نوشته اصلی توسط ahmad.abaee
اگر تهران هستید تا نمایشگاه فوتکس که از 9 ام مهر آغاز به کار میکنه صبر کنین،اونجا میتونید با تخفیف محصول مورد نظرتون رو بخرید،شاید بتونید کره ای تهیه کنید
سپاس از راهنماییت ... جسارتا چند تا سوال در مورد کار کردن با فوتوفلکس ؛نوشته اصلی توسط yaray
من فتوفلکس دارم و راضیم اما چون واردکنندش نورنگاره همیشه کمی دلچرکینم از ریویوهای خارجی کمک بگیرید.
1- تو سینک شدن با بقیه فلاش ها مشکل ندارید ؟ منظور تو سرعت های مثل سرعت 1/200 که برخی فلاش های چینی به خاطر فاصله سینک شدنشون معمولا تو این سرعت ها نوردهی مناسب ندارند ... شما به همچین مشکلی بر نخوردید ؟
2- تو وایت بالانس مشلکی ندارید ؟
3- اگر دوباره میخواستید فلاش بخرید همین فوتوفلکس رو میخریدید یا یه برند دیگه و چرا ؟
بسیار سپاسگذار میشم راهنمایی کنند ...
دوستانی که کتاب یا منبع مناسبی برای تنظیمات فلاش های استودیویی و دریافت بهترین خروجی نور از فلاش را دارند بی زحمت معرفی کنند ...
با تشکر از همه دوستان و اساتید
نمایشگاه رو رفتم ... خیلی عالی بود ... بزرگترین حسنش حضور تمام نماینده های با پدر و مادر بود... بزرگترین ایرادش این که هر نماینده فقط برند خودش رو تعریف میکنه ... البته از حق نگذرم آقای سرلک [ ایران فلاش ] برندهای دیگه رو هم توصیه می کردنند ...
حالا بعد از کلی تحقیق بین دو تا برند Fomex و aurora موندم ... قابلیت ها ، قیمت ، مزایا و معایب هر دوشون به هم نزدیکه و از همه بهتر اینکه هر دو ساخت کشور کره جنوبی هستند ( همین که ساخت چین نیست یکم به آدم اطمینان بیشتری میده )
حالا از اساتید خواهش میکنم نظرشون رو در این باره بیان کنند ...
سلام
دوست عزیز بنده هردو برند را مورد نظر شمارو تا کنون ،همزمان نداشته ام که بتوانم مقایسه ای انجام بدهم .اما مدت دوسال است که از برند فومکس استفاده می کنم وراضی هستم.بطور کل میتونم بگم از این فلاش مشکلی ندیدم که بخواهد من را اذیت کنذ و بعبارتی در هنگام عکاسی دست من را در حنا بگذارد.
اگر واقعا به نتیجه رسیده اید که تفاوتهای دو برند مورد نظرتان جزئی است زیاد خود را خسته نکنید و یکی را بخرید.
انشالله همیشه شادیتون رو ببینیم
یا حق
اسدالله مداح