با سلام خدمت اساتید و مدیران محترم
بنده به تازگی با این وبسایت آشنا شده ام و امیدوارم از کمک شما اساتید محترم کمال ستفاده رو ببرم
بنده مدت 2 سال است که با حرفه و هنر عکاسی آشنا شده ام و 6 ماه است که به صورت جدی روی این مقوله کار می کنم و دوره های عکاسی مقدماتی و نورپردازی داخل استودیو و فتوشاپ مقدماتی و پیشرفته را دیده ام اما خوب آماتورم قبلا دوربین کامپکت coolpix p500 داشتم و اکنون 600d+lens kit 18-55 را دارم قصد راه اندازی یک آتلیه جهت کار عروس و داماد و کودک و... را دارم بودجه درنظر گرفته شده 9 میلیون برای خرید تجهیزات نورپردازی و لنز را دارم از اساتید تقاضی راهنمایی در موارد زیر را دارم:
1-با توجه به تحقیقات بنده در مورد تجهیزات نورپردازی به دو برند fomex کره و mettleچین رسده ام با توجه به هدف بنده آیا واقع لازم است فومکس بگیرم یا همون متل کارمو راه میندازه و می تونم با پولی که اضافه می مونه لنز و فلاش اسپید لایت بهتری بگیرم
2-با توجه به نوع عکاسی پرتره تمام قد و نیم تنه و هد شات و باتوجه به اینکه می خوام یک لنز 85 اف 1.8 برای خارج استودیو بگیرم و لنز 18-55 که دارم لازم که یک لنز زوم بگیرم یا نه اگه لازمه 15-85 بگیرم یا 24- 105 یا لنز دیگری از برند های دیگه که رنج لازمم رو داشته باشه پیشنهاد می دید با توجه به اینکه می خوام بعدها یه دوربین فول فریم بگیرم؟
3-آیا برای نورپردازی خارج استودیو و در باغ لازم که یک فلاش اسپیدلایت داشته باشم یا یه رفلکتور کار رو راه می اندازه؟
من تاپیک های زیادی رو مطالعه کردم ولی به جواب سوالام نرسیدم نیازمند کمک شما هستم قبلشم از پر حرفیم عذرخواهی می کنم