سلام دوستان
کسی میتونه کیت مناسب چینی 300 ژول تا حدود 2 بهم معرفی کنه
می خوام حتی المقدور مینی نباشه
ممنون بابت راهنمایی و وقتی که گزاشتین
سلام دوستان
کسی میتونه کیت مناسب چینی 300 ژول تا حدود 2 بهم معرفی کنه
می خوام حتی المقدور مینی نباشه
ممنون بابت راهنمایی و وقتی که گزاشتین
امروز دو شاخه فلاشGodox Qs 300 به اضافه دو عدد استند و یک سافت باکس 60×90 و یک سافت باکس 80×120 هر دو مارک godox به اضافه تریگر یو اس پی Godox wireless power control درشیراز به قیمت ١.٩٠٠ میلیون تومان خریداری شدبه نظر چیز خوبی میاد ,. امیدوارم پشیمون نشم!
من با سری TC کار نکرده ام . ظاهرا مدل قدیمی تره و طبق چیزی که در سایت godox نوشته مدل QS شبیه TC است ولی با امکانات بیشتر:
QS flash provides a cost-effective lighting solution to photographers. It possesses almost all the bests of QT flashes with a decent recycle time and flash duration.
دوستان سلام
خواهش میکنم اگر کسی درباره اختلاف ساختاری فلش های سری مینی هنسل با بقیه هنسل ها اطلاعات داره من رو توجیه کنه. واقعا سر در نمیارم تفاوتشون چیه و تو کارایی چه قدر موثره! چرا اکثر فروشنده ها مینی رو توصیه نمیکنن؟
به لحاظ بودجه وسع من به خرید کیت سه هد اینتگرا مینی ۳۰۰ هنسل میرسه اما نگرانم که انتخاب درستی نباشه. دلم میخواد خریدی بکنم که حداقل تا ۳ سال به تغییرش فکر نکنم.
کاربریم در حد یک استودیوی خانگی برا فضایی حدود ۴۰ متره
با شركت "رنگ سيستم" كه نمايندگي رسمي هنسل در ايران است تماس بگيريد و اختلاف ها رو از آقاي مهدي استعلام بگيريد.
تلفنش رو از سايت شون ميتونيد در بياريد: Range System - شرکت رنگ سیستم - محصولات حرفه ای عکاسی و دیجیتال