با 70-200 خیرنقل قول:
طول اتاق 4 و عرض آن 5 است - با توجه به کراپدار بودن میشه عکس تمام قد گرفت
بله هستنقل قول:
دوربین 500d جوابگو هست یا نه ؟
بله- چرا که نهنقل قول:
فلش 500 ژول بعدا میشه برای کار تبلیغاتی استفاده کرد ؟
Printable View
با 70-200 خیرنقل قول:
طول اتاق 4 و عرض آن 5 است - با توجه به کراپدار بودن میشه عکس تمام قد گرفت
بله هستنقل قول:
دوربین 500d جوابگو هست یا نه ؟
بله- چرا که نهنقل قول:
فلش 500 ژول بعدا میشه برای کار تبلیغاتی استفاده کرد ؟
توجه داشته باشید که لنز 200-70 روی دوربین کراپدار شما، معادل یک لنز 360-112 خواهد بود که به احتمال زیاد حتی با بعد بزرگتر اتاق شما مسئله ساز خواهد بود ( برای پرتره قدی )
دوربینهای کراپدار، مشکلی در استفاده با لنزهای سری EF نخواهند داشت.
و با فلاش 500 وات، همه کار میشود کرد :)
درود
من يه اتاق 12 متري دارم .يه دوربين 7dو لنز 200-18 ميخواستم بدونم كه چه فلاشي با چند ژول و چند تا و يا پرژكتور و از اين چيزا بايد بگيرم؟
كلا چه حدود قيمتاييه و چه چيزايي لازمه ديگه.
مرسي بروبچ
7D مبارک باشه !!!!!
اما استودیو : باید ابتدا مشخص کنید که در آن استودیو میخواهید از چه چیزی عکاسی کنید ؟ به دنبال چه نوع خروجی هستید ؟ تا بشود به شما مشاوره داد.
اینکه توقع داشته باشید دوستان، بدون اطلاع از نوع خواست و کارکرد و توقع شما از آن اتاق 3x4 و نوع خروجی که توقع دارید، پیشنهاد فلاش مثلا سه تا 300 ژول از فلان برند و پروژکتور و از این چیزا رو بدهند، مثل اینه که برای شما در کنکور، طبق سلیقه ای که متعلق به شما نیست، انتخاب رشته کنند.
قیمتها هم بسیار مختلف هستند.
میزان بودجه تان رو هم جسارتاً بفرمائید.
مرسي بابت تبريكتون.ميخوام پرتره و قدي عكاسي كنم .پايه فون هم خودم درست كردم. و فون هم خريدم.3*5 رو از ناصر خسرو خريدم 55000تومان رنگهاي سفيد و خاكستري و مشكي كه جمعا شد 150 هزار تومان كه 15 تخفيف داد.خودم هم رفتم بازار پارچه از اين خزهايي كه رو طاقچه ماشين مي اندازند خريدم.عرض 1.5 متر كه هم سفي حريدم هم مشكي و دادم دوختنشون شد عرض 3 متر.چيز خوبي شد.
حالا سر نورپردازي ميخوام يه راهنمايي بگيرم.و مثلا حدود قيمت تا 1ميليون باشه.
در مورد چه نوع خروجي منظورتون رو نفهميدم.لطفا منوراهنمايي كنيد.
تو نمايشگاه تخصصي هم رفتم كه تو خ قدس بود ولي انقدر لوازماشون گرون بود.چون واقعا حرفه اي بود.بطور مثال فون خالي 400000هزار تومان كه سوييسي بود و ....
و بعضي از فروشندگان كه حتي اطلاعاتشون هم از من ناچيز كمتر بود!
سلام
500 ژول زیاد هست همان 300 ژول یا از برند فومکس 400 ژول کافی بنظر میرسد .
برای لنز میشود 15-85 را هم پیشنهاد داد .
اکثر لنزها در استدیو خود را نشان خواهند داد با توجه به دیافراگم بسته ای که مورد استفاده قرار میگیرد ..
لنز فعلی شما چیست؟
شاید بهتر باشد اهسته تر پیش بروید و کمتر خرج کنید تا نیازتان را چه از نظر نور و لنز و .. بهتر اشنا شوید .
اکثر برندها، مجموعه ای از فلاش ها و Modifier هاشون رو بصورت Kit هم ارائه میکنند.
توضیحات خوبی در تاپیک "فلاش های استودیوئی" هست، مطالعه بفرمائید، خیلی اطلاعات خوبی دستگیرتون میشه :::happy:::
تا یک میلیون تومان، کیتهای چینی میتوانید تهیه کنید، که هیچکدام ارجحیتی بهم ندارند ( توضیحات در همون تاپیک فوق آمده )
اتاق 12 متر مربع
دوربين كانن 7dهمراه با لنز 200-18
موضوع كار:پرتره و قدي
مقدار هزينه:تا سقف 1000000تومان
چه كيتي پيشنهاد ميكنيد؟
اطلاعاتم درمورد اين موارد كمه:
1-آيا اين فلاشها اتوماتيك ميزنند.ويا اينكه بايد يك رابط هم بين دوربين و فلاش باشد؟مثلا سيمي يا واير لس؟يا اصلا روي اين كيتها هستند يا خير؟
2-آيا اين كيتها فقط فلاش هستند و يا پرژكتور هم دارند كه براي نورپردازي باشند.مثلا با فيلتر هاي ژله اي برروي آنها بتوانيم بكگراند تصوير را رنگش را عوض كنيم؟
3-و موارد ديگر////
لطفا مرا راهنمايي كنيد و بمن بفرماييد كه اگر اطلاعاتم رو بخواهم در اين موارد بالا ببرم بايد به كجاها سر بزنم
15-85 داشتم فروختم که 24-105 بگیرم - الان لنز کیت دوربین 18-55 هست که نمیشه با سری های دیگه مقایسش کرد - در کل گناه داره اگه بخوایم با لنز دیگه مقایسش کنیم lol
فومکس 400 ژول با پایه بدون سافت باکس و چتر چه مقدار در میاد ؟
برای لنز هم میتوانم 10-24 یا 70-200 را بگیرم اما با توجه به ابعاد اتاق 70-200 روی کراپدار برای عکس تمام قد انگار جواب نمیده - 70-200 روی کراپدار برای عکس تمام قد نیاز به چه مقدا فضا داره؟
مبتونم دوربین فول فریم بگیرم اما میخواهم هزینه را بذارم برای لوازم نورپردازی و ....
15-85 داشتم فروختم که 24-105 بگیرم - الان لنز کیت دوربین 18-55 هست که نمیشه با سری های دیگه مقایسش کرد - در کل گناه داره اگه بخوایم با لنز دیگه مقایسش کنیم
فومکس 400 ژول با پایه بدون سافت باکس و چتر چه مقدار در میاد ؟
برای لنز هم میتوانم 10-24 یا 70-200 را بگیرم اما با توجه به ابعاد اتاق 70-200 روی کراپدار برای عکس تمام قد انگار جواب نمیده - 70-200 روی کراپدار برای عکس تمام قد نیاز به چه مقدا فضا داره؟
مبتونم دوربین فول فریم بگیرم اما میخواهم هزینه را بذارم برای لوازم نورپردازی و ....
دوست گرامي تو استوديو از لنزهايي استفاده ميكنند كه وايد انگل داشته باشند.
كه بتوني در فضاي كوچك بيشترين فضا رو از سوژت بگيري
لنز 50 يعني يك لنز نورمال.يعني همون چيزي كه ميبيني در ويزور هم ميبيني و مي اندازي
یک مثال ساده: فرض کنیم که شما یک لنز با فاصله کانونی 50mm دارید. برای این که بتوانید با آن لنز یک عکس کلوز آپ از چهره دوست تان بگیرید، باید تقریباً درفاصله یک و نیم متری او بایستید. لنزتان را عوض می کنید و یک لنز 200mm می گذارید. حالا باید برای فوکوس کردن در فاصله ای حدود 5/4 متری او قرار بگیرید.
اصلاً بگذارید یک روش ساده تر ارائه دهیم: شما می خواهید از بچه گربه ای که گوشه تراس خانه نگهداری می کنید، عکس بگیرید. کل مساحت تراس از چند متر بیشتر نیست. بنابراین " مجبورید " که از یک لنز واید استفاده کنید تا بتوانید گوشه تراس بایستید و از گربه عکس بگیرید.
حالا فرض کنید به جنگل های شمال می روید و ناگهان در فاصله ای دور دست روی تپه روبرو یک پلنگ می بینید. این جا " باید" از یک لنز تله استفاده کنید. حتی اگر امکان استفاده از استفاده از لنز واید را هم داشته باشید، احتمالاً جرأت نزدیک شدن به سوژه را ندارید و خدا را شکر می کنید که یک لنز تله دارید.
لنزي كه زوم ميشه بيشتر بدرد كارهاي تله ميخوره.لنز -200-70 شما يك لنز زوم هست كه زياد تو استوديو كارايي نداره.البته اين نظر منه
نوع لنز بهترین استفاده در فاصله کنونی
واید مناظر و محیط های داخلی mm28 و کمتر
استاندارد پرتره هر فاصله ای از mm35 تا mm85
7d هم کراپدار هست درست؟
صرف نداره 3 میلیون بدم برا 5d mark ll :-(
بنظر شما اگر 70-200 را بخوام بگیرم با همین دوربین نیاز به چه ابعاد فضا برای عکس تمام قد دارم؟
برای لوازم نورپردازی چه مارکهایی را پیشنهاد میدین - فقط چینی نباشه ( نه به خاطر کیفیت کلا با چین مشکل دارم و 90% مواقع اصلا هیچ جنس چینی نمیخرم )
دوستان با این مدل لنز هم کار کردین ؟ http://www.lensbaby.com/lenses-composer-tt.php
یه مدلشو دوربین شاپ 400 میده اما این را مدل را گیر نیاوردم - بنظر چیز جالبی میاد
خروجی 15-85 را میشه با سری ال مقایسه کرد؟ من سری ال نداشتم متاسفانه
نظر شما روی چه لنزی هست : 15-85 یا 24-105 سری L - الان 70-200 مد شده و اکثرا در شیراز میبینم 70-200 برای عکاسی استفاده میکنند البته به نظر من بیشتر برای خارج آتلیه خوبه مثل عکاسی در باغ و این چیزا - 24-105 f4 هست که تو آتلیه فکر نکنم مهم باشه .
نرخ کیت 400 ژول فومکس را دارید ؟
مرسی از راهنمایی که میکنید
برای عکس های پرتره توی خونه بهتره فلاش تهیه کنم یا چند ژول چراغ ؟
اگه بهتره فلاش تهیه کنم فلاش نیکون بگیرم یا مارک های متفرقه؟
اگر دوربین شما D90 یا مدل بالاتر است بهترین انتخاب فلاش نیکون است. سیستم TTL بیسیم فلاشهای نیکون برای داخل خونه عالی است.
(BS-600, SB-700, SB-800, SB-900) مناسب هستن.
بسیاری از پرترههای خوب تنها با یک فلاش گرفته شدهاند. بهترین روش برای یادگیری عکاسی پرتره استفاده از یک فلاش است و پس از مدتی فلاش دوم و ...
برای کنترل بهتر نور یک عدد رفلکتور هم پیشنهاد میشه.
برای دیفیوز کردن نور فلاش هم یک عدد چتر دیفیوزر سفید و یک عدد چتر نقرهای برای شروع کافی است.
برای یادگیری بهتر انواع نورپردازی پرتره از این سایت استفاده کنید:
هردو مزایا و معایب خاص خودش رو داره و چون کلی پرسیدین من هم کلی جواب بدم خدمتتون ...
فلاش نیکون مطمئنا بهتره و میتونی یهSB600 یا 800 یا 900 بگیری دوتاهم sb26 یا مدل های ارزون فلاش نیکون که فتوسل داره بخری ... و از سه جهت بیسیم هماهنگشون کنید و با قدرت های مختلف شلیک کنید و از پرتابل بودن آتلیه تون لذت ببرید البته حداقل 700 براتون آب میخوره . . .(sb900 به تنهایی 650 تومنه)
و
فلاش هم بسته به مساحتت میتونی یه150ژول یه200 و یه 300 ژول بخری که داستان خاص خودش رو داره ...
سلام بر اساتيد محترم
براي راه اندازي استديو خانگي به منظور گرفتن عكس هاي پرتره و عكاسي از اشيا آيا تركيب دو فااش نايسن ٦٢٢ مارك ٢ با يه يك فلاش استديويي ٣٠٠ ژول امكان پذير هست؟ و اينكه ميشه با تركيب اينا به نتيجه خوبي رسيد؟
راستي من فقط عكاسي رو براي تفريح انجام مي دم و دنبال نتيجه فوق ايده ال نيستم
ممنون از همه
سلام به همهٔ دوستان
به علت اینکه هر روز نورهای جدید با قیمتهای مختلف میاد
میخواستم از دوستان و کارشناسان سایت کمک بگیرم که
من میخوام یه استودیو خانگی درست کنم
با بودجهٔ حدودا ۲ تومن
وسایلی که الان دارم
Canon 5D Mark II - Sigma 15-30 - Canon 50mm f1.8 - Canon 70-200 F4
قصد از ایجاد استودیو خانگی گرفتن عکس در خمره [ صنعتی ] ، پرتره ، تبلیغاتی
ممنون میشم راهنماییم کنین
درضمن میخواستم فون کُرُماکی بگیرم و رنگ بکگراند و خودم با فتوشاپ عوض کنم
میخواستم در برای این فون هم یه اطلاعاتی بهم بدید
ممنون :-)
با سلام. من هم میخوام بک استدیو خانگی با بودجه کم (600-700) راه اندازی کنم. قصد خرید یک ست 200 زول و بکگراند سفید و سیاه دارم، انتخاب خوبیه؟ برای اتصال به دوربین ( کنون 600d) به چه ابزاری احتیاج دارم ؟. در مورد فرستنده های رادیوی یک چیزای خوندم اما نمیدونم به چه تعداد و چه مشخصاتی نیاز دارم. چون شهرستان زندگی میکنم برای خرید میرم تهران، اگر در مورد محل و قیمت اطلاعاتی دارید در اختیار بزارید ممنون میشم.
الان تو نت برای راه اندازی یک استدیوی خانگی دنبال مطلب بودم که به یک کتاب جالب برخوردم، "Home Studio Photography" . یک سری روش های ساده و خیلی کم هزینه برای ساخت تجهیزات نور پردازی و استدیویی ارئه کرده. واسه من که خیلی خیلی آموزنده بود.
لینک دانلود: diyp-home-studio-v1_0_1_2.pdf - home, studio, photography, udi, tirosh, mediafire
سلام، به نظرم شما با 600-700 تومن میتونید به راحتی 2 (یا حتی3) شاخه 150/160 ژول (از برند های چینی که توصیه میکنم خیلی خودتون رو در گیر مارک ها نکنید، چون کاراییشون مثل همه) با 2تا سافت باکس تهیه کنید که کاملا کار راه بندازه، در مورد فون هم اتنخاب 2 فون سفید و مشکی کاملا منطقی و مناسبه، شما هم میتونید برای شروع از سیم سینک خود فلاش ها استفاده کنید و هم با خرید یک رادیو تریگر (و یا یک فرستنده مادون قرمز) به صورت بیسیم فلاش هاتون رو فعال کنید (تریگرها قیمتشون از 35 تومن شروع میشه)
سلام دوستان عزیز
من یک آماتور به تمام معنا هستم :D
میخوام توی خونه واسه خودم یک استودیو کوچیک و البته آماتوری درست کنم
دوربین : canon 550D
لنز : canon 18-55 IS
نمیتونم برای لنز هزینه کنم و باید با همین لنز تمرین کنم .
از عکاسی پرتره و تمام قد لذت میبرم.
همه پست هارو تا حالا خوندم و چندتا سوال برام پیش اومده :
1- میتونم با این لنز کارهای که میخوام رو در حد آماتوری انجام بدم ؟
2- ابعاد اتاق من 3*4 و ارتفاع 3 متر هست از این نظر مشکلی پیش نمیاد ؟ (آخه احساس میکنم خیلی کوچیکه)
3- رنگ اتاق سفید هست مشکل ساز هست ؟
4- چه تجهیزاتی نیاز هست برای این سبک عکاسی و هزینه اینها چقدر میشه ؟ ( حدود قیمت نمیتونم بدم چون اصلاً نمیدونم چی باید داشته باشم )
ممنون که وقت میزارید.:redface:
سلام
1. بله با این لنز میتونید شروع کنید و بعدها با آشناتر شدن نسبت به کار و نیاز به کیفیت بالا تر ارتقاش بدین.
2. امتحان کنید ببینید وقتی سوژه 1 تا 1.5متر از دیوار فاصله گرفته در واید ترین حالت لنز میتونین عکس قدی بگیرین (که فکر کنم سخت باشه) ولی مطئنا میشه در فرم های بسته تر پرتره کار کنید. اگه در اتاق در جای مناسبی باشه میتونید از در خارج شید و عقب تر وایسین.
3. بهتره دیوارها رو با پارچه، کاغذ یا رنگ مات نوک مدادی تا سیاه بپوشونید، رنگ سفید تو ابعاد کوچیک خودش مثل رفلکتور عمل میکنه و کلی نور به سوژتون بر میگردونه که کنترل نور رو سخت میکنه.
4. با 400 500 تومن میتونین 2 تا فلاش 150 ژول و 2 تا سافت باکس جور کنید و تجربتون رو آغاز کنید.
برای عکاسی از اشیاء تجهیزات continues lighting بهتره یا از استفاده از فلاشها؟
با سلام
برای داشتن یک پس زمینه مشکی ویا سفید محو و بدون داشتن چین وچروک پارچه در منزل و با یک ست فلاش 160 بهترین تنظیمات چی بهتره باشه.
با تشکر
این پرسش، بصورت مکرر در تاپیک "نورپردازی استودیوئی" نیز مطرح شده که در آنجا نیز اقدام به پاسخگوئی (متن زیر) شده است. نیز، با توجه به مناسب تر بودن جایگاه طرح آن در تاپیک "نورپردازی استودیوئی"، لطفاً Moderator های محترم، زحمت حذف این پاسخ و پرسش مربوطه را پس از گذر زمان مقتضی احتمالی، متقبل شوند.
توضیح:
- داشتن تنها یکشاخه فلاش، در برخی حالات زیر، محدود کننده است.
- حتماً بیشتر راه های زیر بذهن خودتان هم رسیده است. از باب اینکه یکجا همه عنوان شده باشد، به درازا رفته است.
- راه های زیر، حتماً محدودیتهائی را برای هر موقعیتی خواهد داشت که نباید آنها را بی عیب و یک نقص و نسخه ی کلی فرض نمود.
برای بدست آوردن پس زمینه ی مشکی:
- راه ارزان: میتوانید با چند متر پارچه ی مشکی غیر براق، که با چند پونز، بدون چین و چروک به دیوار آویخته اید؛ بطوری که سوژه ی شما حدود 1.5 متر از آن فاصله داشته باشد بطوریکه Texture پارچه، بدلیل خارج از DoF واقع شدن، Blur شود.
- راه حرفه ای تر (مستلزم کمی هزینه): همانطور که میدانید: استفاده از پارچه های موسوم به فون (یا BackDrop) که در صورت مخمل بودن، باز هم فاصله ی 1.5m فوق، توصیه میشود.
برای بدست آوردن پس زمینه ی سفید محو:
- راه ارزان: همانند بالا و با پارچه ی سفید - حتی استفاده از دیوار سفید رنگی که به تمامی نواحی آن بتوانید با شدت یکسان، نور بتابانید، تا جاهای کم نورتر، به سمت خاکستری به ثبت نرسد؛ و نورپردازی برای سوژه بطور جداگانه.
- راه حرفه ای تر (مستلزم کمی هزینه): همانگونه که میدانید: استفاده از فون های سفید.( که البته با استفاده از یک شاخه فلاش، احتمال طوسی ثبت شدن برخی نواحی ممکن است)
- راه خلاقانه 1: استفاده از پرده ای موسوم به پشت پرده، (پارچه ی سفید غیر تور، بصورت کاملاً باز و بدون چین) برای پنجره ی اتاق که از بیرون، نور روز را بداخل میاورد؛ قرار دادن سوژه جلوی پرده، نورپردازی وی، و شات زدن رو به پنجره.
- راه خلاقانه 2: (در صورت داشتن بیش از یک منبع نوری برای نورپردازی - برای شبیه سازی حالت قبل در صورت عدم دسترسی به نور روز): استفاده از یک Strobe (فلاش) که یک پارچه ی Diffuser را از پشت بطور تقریباً یکسان روشن کرده است؛ و قرار دادن سوژه، جلوی آن دیفیوزر و نورپردازی جداگانه برای وی. با این روش، به یک پس زمینه ی کاملاً سفید (RGB=255,255,255) نیز میتوانید برسید. چنانچه نورپردازی سوژه را قطع کنید، با نورسنجی مناسب، Silhoutte حوبی هم بوجود میاید.
احیاناً باید موارد و مسائل ریزی را هم در اثنای کار، سر صحنه حل و فصل کنید و با الباقی آنها، زیر تیغ فتوشاپ کنار بیائید.
پاینده باشید.
من میخوام آتلیه خانگی راه اندازی کنم - میخوام نظر بدید چیزایی که میخوام بخرم کامل هست
دوربین 60 دی با کیت 18-200 - فلاش 150 ژول و 2 تا سافت باکس و دوتا فون سیاه و سفید
واسه 2 تا سافت باکس چه ابعادی رو بخرم ؟
با تشکر
اگر برای مساحت 20 متر مربع، ابعادی مثلاً 4 در 5 متر متصور شویم، یک سافت باکس متوسط (حدود 60 الی 80 - در 90 الی 100 سانتیمتر ) پیشنهاد میشود ... برای سافتباکس دوم، چنانچه نیاز به پرتره قدی باشد ( که البته بعد 5 متری کمی کوچک است ) بزرگتر از سایز ذکر شده ( حدود 90 در 120 الی 150 سانت)؛ وگرنه یا همان سایز، و یا حتی کمی کوچکتر ( حدود 45 الی 50 - در 65 الی 70 سانت )
و ... همیشه سعی کنید مطابق با نیازهای واقعی تان، به انتخاب ابزار بپردازید.
به شخصه اگر برای فضا و هزینه، مضیقه ای نباشد، 90 در 150 را پیشنهاد میکنم (بزرگتر هم شد که چه بهتر؛ نور نرم تری را خواهد داد)
صد البته توان خروجی فلاش هم شرط است ... این ابعاد برای سافتباکس در پرتره قدی، با مثلاً 300 ژول و بالاتر، بیشتر همخوانی دارد تا مثلاً 150 ژول.
سلام
قصد دارم فلاش های استدویی تهیه کنم
برای کار های صنعتی و در کنارش پرتره میخوام
هزینه ای که میتونم انجما بدم حدود 600 است
چه کیت فلاشی رو شما پیشنهاد میکنید برای کار من ؟
اتاقم هم حدود 16 متر مربع هست ( 3 در حدودای 5)
با اين بودجه فقط بايد دنبال فلاشهاي چيني باشيد 160 ژولjtl بد نيست.metel هم خوبه
كلا اين چينيها غير از ديزاين زياد در كيفيت خروجي فرق نميكنند. تو بازار بگرديد اونيكه بدنه اش بهتر بود رو انتخاب كنيد.
ماشااله انفدر مارك هاي چيني زياده و هر روز يكي مياد كه آدم گيج ميشه.
موفق باشيد.
متاسفانه با این وضعیت بازار، با عددی که عنوان نمودید، دیگر کیت سه شاخه ی قابل قبول و چینی هم نمیتوان تهیه کرد (مگر دست دوم)
بعنوان روشن شدن حال و هوای بازار : با بودجه ای که عنوان کردید، یک هد 400 وات از برند Fomex هم نمیدهند. و همینطور یک هد 300 بهمراه یک هد 150وات از برند PhotoFlex !
ضمن این که فقط هد ها نیستند که هزینه بر هستند. LightModifier هم باید تهیه شود و یک سری مخلفات ریز و درشت دیگر.
به قول معروف هر چقدر پول بديد همونقدر هم آش مي خوريد
من با بودجه اي نزديك به اين مبلغ (550) كيت سه شاخه Answer خريدم و كارم هم همون نمونه هاي صنعتي و تبليغاتي و گاهي پرتره هاي خانوادگيه كه به خوبي جوابگو هست.
اما انتظار من از اين فلاش در حد مبلغ خودشه و هيچ وقت به كيفيت برندهاي معتبر با توان بيشتر نميرسه.
معيار كيفيت فلاش رو حتما مطلع هستيد (مواردي مثل قدرت فلاش، كلوين ثابت در توان هاي مختلف، امكان كاهش توان، بدنه محكم و ...)
الان دیگه حتی کیت answer رو هم با این قیمت نمیدن. اگر بودجه رو نمیتونید زیاد کنید باید به فکر یه ست دست دوم باشید و یا از همین برند های چینی ست دو شاخه تهیه کنید.
دوستان من میخوام آتلیه راه اندازی کنم با ابعاد 20 متر مربع
کیت فلاش دو شاخه ساده به نظرتون خوبه ؟
قیمتش رو هم حدودا یا دقیق بگید؟
با سلام
دوستان من میخوام استودیوی خانگی راه اندازی کنم با هزینه 700 تومان اینطور که اساتید گفتن 2 تا 150 ژول با 2 سافت باکس و 2 فون سفید ومشکی برای شروع خوبه
من اهوازم اینجا قیمت ها خیلی فضاییه میخواستم بدونم سایتی هست که مطمئن باشه من بتونم ازش خرید کنم ؟
ابعاد اتاق من 18 متر هست ساف باکس چه ابعادی مناسبه ؟
و اینکه 3 پایه و هد با کیفیت بگیرم (مانفروتو ) یا اینکه ارزون قیمت ها هم دقیقن و کار رو راه میندازن ؟
پیشاپیش ممنون از اینکه پاسخ میدید
سلام خدمت دوستان
من یک سافت باکس دست ساز درست کردم، میخواستم بدونم کسی از دوستان میدونه مناسبترین پارچه که میشود به عنوان دیفیوزر استفاده کرد چه نوع پارچه ای است؟؟
باب همایون
ایران پگاه
چند ماه پیش قیمت گرفتم 70 تومان بود.
الان نمیدونم
من هم چند وقت پیش خواستم این کیت رو تهیه کنم اما چون هیچ ریویویی ازش پیدا نکردم منصرف شدم !
نکته مهمی که در خرید این محصول باید توجه داشت اینه قسمتی است که سوار فلاش میشه و جنسش مخصوصا اگه بعد از مدتی مشکل پیدا کنه عملا بلااستفاده میشه .
کسی هست که این ست رو داشته باشه؟
سلام
اگه اشتباه نکنم تو این فروم اولین بار آقای قبادی در تاپیک استروبیست این کیت رو معرف کرده بودند و خودشون هم یک ست از ناصر خسرو خریده بودند و گفته بودند که در حد جنسهای چینی کیفیت بدی نداره...قطعا الان بعد از گذشت یکی دو سال توصیه ایشون در خریدن یا نخریدن این کیت خیلی میتونه مفید باشه...
با سلام اینجانب بک آتلیه دارم با این مشخصات اتاق 3.4 .... ارتفاع اتاق 3متر.... رنگ دیوار آبی ... تا نیمه کمی کمتر سنگ شده ... 3 میلیون هم قصد هزینه کردن دارم ... برای عکس پرتره که شفاف ترین صورت رو داشته باشم در عکسهای کمر به بالا و در عکسهای نیمه سیاه نویزی در قسمت سیاهی نداشته باشم . و در عکسهای 50.70 به بالا شفاف ترین عکس رو داشته باشم لطفا یک لیست به من بدهید که من سرسام گرفتم از بس سرچ زدم و میخوام کاملا به شما اعتماد کنم ممنون (لوازم نور پردازی و دوربین) عکسام میخوام عالی باشه چون رقیبام زیادن
سلام دوستان من مدت زیادی هست که به صورت آماتوری عکاسی می کنم: از زمان Zenit تا الان که دو سالی هست canon kiss x3 گرفتم به خاطر رشته دانشگاهم که مرمت هست.
اما چند وقتیه که تصمیم دارم به عکاسی حرفه ای تر و به چشم یک شغل نگاه کنم.
واضح تر قصد عکاسی آتلیه ای با تخصص عکس کودک دارم.
یه هفته ای هست مطالب این سایت رو میخونم و امشب این تاپیک رو تموم کردم.
چیزی که تا حالا فهمیدم برای شروع اولین چیزی که نیاز دارم فلش هست چون تجربه ای تا حالا با فلاش نداشتم هرچی زودتر شروع به تمرین کنم.
میخاستم ببینم با یه شاخه فلش خوب میتونم شروع کنم و بعدا کامل کنم ست ام رو؟ یه شاخه از برندی مثل فومکس یا هنسل.
و دیگه اینکه آیا اصلا دوربین من با لنز کیتش مناسب هست برای همچین کاری؟
و راهنمایی های دیگه ای که اساتید میتونن به یه تازه کار لطف کنند.
با درود
قصد دارم برای عکاسی از محصولات (فقط محصولات) که ابعاد آنها زیر یک متر هست در خانه و روی میز عکاسی کنم آیا فلاش های 160 ژول برای کار من مناسبه ؟
در حدود 500 چه ست فلاشی رو دوستان پیشنهاد میدن.
تو این تاپیک جواب سئوالم رو پیدا نکردم اگر تاپیک و یا سایتی مربوط به نورپردازی از کالا هست ممنون میشم.
قبلا از جواب دوستان متشکرم
برای عکاسی پرتره، شما حداقل به دوشاخه فلاش نیاز دارید.
برای عکاسی از کودک نیز باید به فکر لوازم صحنه (بصورت متنوع) باشید. چون در عکسهای کودک، وجود این ملزومات صحنه، بسیار تاثیر گذار است.
دو یا سه شاخه فلاش متوسط، بهتر از یک شاخه ی خوب (مثل Hensel) است. شما در نهایت اگر شروع بکار کردید و خواستید ادامه بدید، نیاز به سه شاخه با اکسسوار آن، خواهید داشت. بنابراین همین الان برآورد کنید که آیا امکان هزینه کردن برای یک ست خوب (مثل Fomex/Hensel که حدود 4 و 6 میلیون تومن هستند) را دارید یا خیر؛ و سعی کنید همه ی فلاشهایتان از یک برند باشد تا در آینده به مشکل برنخورید.
بازاریابی هم که مقوله ای جداگانه است :-)
لنز دوربین تان را نیز معرفی کنید تا بشود راهنمائی کرد.
فلاشهای 160 ژول را، برای پرتره میتوان استفاده کرد، ولی برای محصول، چندان که باید، قوی نیستند (دوستان با تجربه بیشتر میتوانند راهنمائی کنند)
برای یادگیری نورپردازی محصولات، بهتر است دوره هائی مثل عکاسی صنعتی و تبلیغاتی در موسساتی معتبر (مثل کلاسهای حضوری سایت عکاسی و موسسه ماه مهر) را بگذرانید.
و با بودجه ی پیشنهادی شما، احتمالاً بشود دو شاخه 150/160 ژول چینی تهیه کرد.
- اتاق 3x4 بسیار محدود کننده است. با این ابعاد، تقریباً باید به همان Head Shot و Medium Shot قناعت کنید و عطای Long Shot را به لقایش ببخشید، مگر اینکه پلان معماری ساختمان اجازه دهد که دوربین، بیرون درب اتاق، به سمت سوژه قراول رود. با لنزی مثل 200-70 ( یا امثال آن که پرسپکتیو نامناسبی از تمام قد سوژه به ثبت نرساند) و سوژه ای با قامت متوسط، نیاز دارید که حداقل 7 الی 8 متر از سوژه دور شوید.
- وجود سنگ نما که اشاره کردید، کنترل نور و بازتابهای آن را مشکل میکند. شاید بهتر باشه که با رنگی تیره اتاق را نقاشی کنید و یا با پارچه های تیره، دیوارها را بپوشانید.
- شفافیت ( یا همان Sharpness ) به جمیع عوامل مختلفی بستگی داره: کیفیت اپتیک لنز شما؛ نلرزیدن دست عکاس؛ امکان استفاده از IS/VR در لنز شما؛ استفاده از Tripod؛ ثابت بودن سوژه؛ و در نهایت ویرایشی که قبل از چاپ خواهید کرد.
- برای پرتره، به حداقل دو شاخه فلاش نیاز خواهید داشت. هرکدام چیزی بین 200 تا 300 ژول (قطعاً بیش از این اعداد نیز، کارکرد خواهند داشت)
- با بودجه ی اعلامی شما، میتوانید کیت های سه شاخه ی چینی با اکسسوار کامل، باضافه ی فون، پایه فون برقی و دیگر ملزومات را تهیه کنید (منهای دوربین و لنز و ملزومات دوربین)
- نویزی که اشاره کردید، با ویرایش تا حد قابل قبولی حذف خواهد شد. حتی با ISO100 هم در نواحی تاریک، نویزها به ثبت خواهند رسید.
- پس از تهیه ی ملزومات فنی و ابزاری، به فکر گذراندن دوره های آموزشی پرتره در موسسات معتبر (و حتماً با اساتید خوب آنجا) باشید.
گرچه فلاش 160 ژول برای عکاسی صنعتی توصیه نمی شود اما اگر فعلا بودجه در همین حد است چاره ای ندارید. می تونید فلاش ها رو چند بار شلیک کنید. عکاسی صنعتی قانون پذیر نیست گاهی لازمه از نور ثابت به جای فلاش استفاده کنید پس این طور نیست که با فلاش 160 نتونید کار کنید. بیشتر به خلاقیت خودتان بستگی دارد.
با تشکر از شما جناب بیاتی پس در مورد ژول باید منتظر نظر دیگر دوستان نیز باشم امروز ست فلاش 170 ژول Answer رو قیمت گرفتم 600 در مورد نورپردازی مشکلی ندارم بیشتر منظورم مقاله و نوع چیدمان بهتر نور بود که با مراجعه به سایت strobox.com بر طرف شد. منتظر نظر دیگر دوستان هستم
با تشکر
نقل قول:
برای عکاسی پرتره، شما حداقل به دوشاخه فلاش نیاز دارید.
سلام
علی جان
برای عکاسی پرتره حداقل به یک فلاش نیاز است نه 2 عدد.
سلام
دوستان یه سوال:
تو تعدادی از فیلم ها دیدم که برای بستن مسیر نور از یه سری صفحه های مشکی (و گاها سفید) استفاده می کنن. این صفحه ها بصورت دو تیکه و L مانند هستن.
نمونه دیگه ای سراغ دارید؟
اصولا چطور میشه این صفحه ها رو درست کرد و یا بصورت اماده میشه تهیه کرد؟
- به این صفحه ها اصطلاحاً Gobo (اصطلاحی هالیوودی و برآمده از Go Between) میگویند.
- نوع سفید یا خاکستری روشن آن، حکم رفلکتور را نیز خواهد داشت.
- در فیلمهائی که مشاهده کردید، بیشتر Gobo ها، دست سازند و از دو مقوای نسبتاً قطور و شق و رق ساخته میشود.
- گاهاً Foam Board یا همان یونولیت خودمان نیز در فیلمها مشاهده میشود که دو روی آن را مقوا (رنگ مشکی یا ... به سلیقه ی خودتان) میچسبانند که هم مقاومت یونولیت را در برابر خمش تامین کند و هم نقش لولائی نرم را برای دو لت یونولیتی بازی کند.
ببخشید من پسوورد اکانت قدیمیم ینی همین اکانت رو فراموش کرده بودم و الان که یادم اومده اکانت جدیدم Imanous رو غیر فعال خواهم کرد.پست قبلی من با اکانت Imanous در همین تاپیک بود که جناب بیاتی لطف کردند به اون پاسخ دادند.ممنون.
حالا جدای از لوازم دیگر صحنه از قبیل فون و صندلی و غیره،و مقوله ی بازاریابی که بحثش کاملا جداست،مورد بحث و پرسش من بیشتر تجهیزات نورپردازی است.
منظور بنده دقیقا این هست که در مدتی که در حال کسب علم و تجربه عکاسی استودیویی در محضر دیگران هستم،خود نیز کم کم شروع به تهیه تجهیزات لازم بکنم تا بتوانم تمرینات عملی بیشتری در یک استودیوی خانگی بکنم.
زمانی که برای شروع به کار در نظر گرفتم 5یا 6 ماه دیگه ست.در حال حاضر هم فقط یک Canon kiss x3 و لنز 18-55 خودش رو دارم.
بودجه فعلی هم در حد 700 -800 هزار تومان بیشتر نیست اما در زمان شروع کار بیشتر خواهد شد.(حدود 5-6 میلیون تومان)
حالا سوال این است که من با خرید تدریجی تجهیزاتم می توانم کاری کنم که در این مدت که در حال کسب آموزشم یک استودیوی خانگی داشته باشم؟(مثلا یه برندی رو که میخام الان انتخاب کنم، یه شاخه فلاش تهیه کنم فعلا و کم کم تجهیزات دیگه تا 6 ماه دیگه)
یا نه...صبر کنم بوجه ام کامل بشه و همه چی با هم بگیرم؟
لطفا این سوال رو با توجه به این موضوع جواب بدین که اگه بخام تدریجی تجهیزات بگیرم لنزم فعلا همین 18-55 میمونه.
اینکه قیمتها مانند زمستان پارسال و جهش دلار، مجدداً دچار پرشهای آنچنانی شوند، بعید است.
بنابراین اگر دورنمائی مشخص برای تامین اعتبار مالی تان دارید، میتوانید از همین حالا تصمیم گیری و شروع نمائید.
نظر شخصی من اینه که ریسکش کمتر از خرید یکباره در شش ماه دیگر است. چون کاهش قیمتها دور از ذهن است، ولی افزایش نسبی آن، احتمالش میرود.
پس از راه اندازی و کسب درآمد، انشالله بفکر یک لنز بهتر هم باشید :-)
قسمت زیادی از کار همین برنامه ریزی های مالی هست که یه کار خوب تو این زمینه میتونه تضمین خوبی تو موفق شدن کل پروژه باشه.
واین برای من و امثال من که دستشون از بازار و قیمت هاش کوتاهه کار رو سخت میکنه.
مدتی هم هست که مطالب مربوطه در فروم رو میخونم،که در حد یه آشنایی با تجهیزات و برند ها کمک خوبی بهم کرد اما مطمئنا تصمیم نهایی وقتی خواهد بود که کمی با بازار آشنایی پیدا کنی.که فکر میکنم ادامه این بحث خارج از حوصله این تاپیکه.
با تشکر از جناب بیاتی عزیز همین قدر میخاستم مطمئن بشم که آیا در اولویت قرار دادن خرید فلش نسبت به لنز کار درستی بوده؟ که نظر ایشون هم مثبته.
و سوال دیگه اینکه این دوربین Canon kiss x3 به نظر شما تا کی جوابگوی من و کار م خواهد بود؟
یعنی اگر کارم در حد پرتره کودک باقی بماند، جایی از کار هست که دوربین برایم محدودیت ایجاد کند؟
سلام
من میخوام برای آتلیه خونگیم یه دستگاه فون زنجیری و سه تا فون بخرم
چند تا سوال دارم
اول اینکه موقع خرید به چه نکاتی باید توجه کنم و از کجا بفهمم این چیزی که داره بهم میده خوبه یا نه
دوم اینکه من میخوام یه فون سفید یه مشکی و یه خاکستری بخرم
خاکستری تیره بهتره یا روشن ؟ که بشه نورپردازیش کرد و طیف بیشتری از نور رو نشون بده
مشکی مخمل یا رنگ شده ؟
سفید پارچه ای یا بنر مات ؟
در ضمن عرض فضایی که دارم 3.75 هست آیا نیاز هست که مقدار از عرض فون و میله ها کم کنم یا نه ؟
کارم هم عکاسی کودک هست
با تشکر
عرض 3.75 متر، برای نصب پایه ی سه تائی زنجیری 3 متری، محدودیتی تولید نمیکنه. از فروشنده، عرض تمام شده ی نصب دستگاه را بپرسید، اگر تا 5 سانت از دو طرف دیوار، آزاد بود، قابل قبول است.
خاکستری تیره یا روشن، سلیقه ایست، اما با نورپردازی قویتر و ضعیفتر به آن، تا حدی میتوانید تیره و روشنی اش را در ثبت، تحت کنترل قرار دهید.
به این مسئله هم که خاکستری واقعی باشد، دقت کنید. رنگش به سمت زیتونی و ... نرود (ته رنگ نداشته باشد)
مخملی، عمر کوتاهی دارد. پارچه ی رنگ شده، که زیر پایش هم لمینیت شده باشد، عمر بیشتری دارد.
برای سفید هم، شخصاً پارچه ی سفید لمینیت شده را به بنر مات، ترجیح میدهم.
ممنون از پاسختون
در مورد عرض فون منظورم این بود که وقتی فون روی زمین پهن میشه محدودیت برای رفت و آمد یا قرار دادن فلاشها ایجاد نمیکنه ؟
خلاصه اینکه دست و پا گیر نیست ؟
در مورد خاکستری که فرمودید سلیقه ایست من خودم خاکستری روشن رو می پسندم اما چون تا حالا فقط سفید و مشکی کار کردم میترسم اون خاکستری روشن رو اگر بگیرم با نورپردازی خیلی به سمت سفید بره
اگه ممکنه توضیح بدید با توجه به مشکلات پارچه مخمل مزیتش چیه ؟
ممنون
- شما در هر حال مجبورید که هم سوژه را روی فون ببرید، هم گاه گداری خودتان از رویش عبور کنید، هم اینکه مثلاً صندلی و ... روی فون قرار دهید. فلاشها که جای خود دارد و وزنشان نهایتاً با پایه به 6 کیلو هم نمیرسد.
- به فون خاکستری اگر نور شدید بدهید، روشنتر و اگر نور ضعیف بدهید، تیره تر ثبت میشود. حتی میتوانید با نور ندادن به آن، متمایل به مشکی ثبتش کنید. پیشنهاد: "این مورد را قبل از خرید، در آتلیه ای که فون طوسی دارد یا دوستی که بتواند آنرا به شما قرض بدهد، امتحان کنید"
- مخمل، مزیت عمده ای به پارچه ندارد. شاید اینگونه تصور شود که بواسطه ی Texture اش، باعث عدم بوجود آمدن رفلکتهای ناخواسته شود، اما برای مخملهائی که در بازار ما یافت میشود، حتی فکرش را هم نمیشود کرد. مخملهای بازار ما، در اصل یک تاروپود پلاستیکی است (که بافته شده نیست و یکجا ریخته شده است که بواسطه ی روزنه های کوچک، سبکتر و ارزانتر شود) که روی آن را با چسب، اسپری کرده، و نهایتاً خرده های بسیار ریز نخ را بصورت یکنواخت رویش اسپری میکنند. یعنی مخمل نیست، شبیه مخمل است. نور نسبتاً شدید را از خود عبور میدهد و زیر پایه ی صندلی و قدمهای سوژه، در مدت نه چندان درازی، بصورت تکه تکه، کچل میشود :) اگر هم تا شود، خط تا شدنش، بور میشود (الیاف ریز نخها، خرد میشوند و انعکاس بیشتری را باعث میشود)
- دقتی که در هنگاه لوله کردن پارچه باید بخرج داد تا از چین خوردنش جلوگیری بشود، برای مخمل هم باید بخرج داد. شستشوی پارچه امکان پذیر است، اما برای مخملهای قلابی، تقریباً کار به مرحله ی شستشو نمیرسد و ارزشش را نخواهد داشت.
- شاید پارچه ی "جیر" بتواند بهتر از این مخمل-نماها عمل و عمر کند. هنوز خودم فرصت روئیت از نزدیک و استعلام قیمتش را نکرده ام. اما احتمالاً حدود متری 15 هزار تومان باشند. در دو نوع مات و براق موجودند که نوع براق آن بدرد عکاسی نمیخورد. از بورسهای فروششان هم، خیابان روشندلان (دروازه شمیران، پائین تراز پل چوبی، روبروی ساختمان پرچم) است که بورس پارچه ی مبلی است. حدود 20 الی 30 متر مانده به سبزه میدان، دالان توتون فروشان، بورس دیگر پارچه مبلی است. اگر رفتم، خبرش را میدهم :-)