درود
به فکر افتادم داخل یک سالن 3*7 مقداری تجهیزات نورپردازی تهیه کنم و با گوشی موبایل تمرین پرتره کنم.
هزینه ای که مدنظر دارم تا 1 تومن هست. پیشنهاد شما عزیزان چیه؟
ارادتمند
درود
به فکر افتادم داخل یک سالن 3*7 مقداری تجهیزات نورپردازی تهیه کنم و با گوشی موبایل تمرین پرتره کنم.
هزینه ای که مدنظر دارم تا 1 تومن هست. پیشنهاد شما عزیزان چیه؟
ارادتمند
بله جناب مبین علی عزیز.
با گوشی موبایل. چند نمونه عکس و ویدئو کلیپ هم داخل اینترنت دیدم و برای شروع، خوبه. تا خرید دوربین عکاسی، زمان زیادی پیش رومه و در نظر دارم با گوشی موبایل شروع کنم و یک سری تجربه خوب به دست بیارم. دستی به ادیت هم میرسونم. یک سری محدودیت هایی وجود داره که میشه باهاش کنار اومد. مثلا برای شلیک فلاش، فکر میکنم نشه. یا ویدئو کلیپ هایی که دیدم همه با منبع نور ثابت و یکدست کار میکردن.
درود امیر جان
همانطوری که خودتون اشاره کردید نور ثابت برای هدفی که دارید مناسب هست و برای شروع میتونید با یک شاخه نور ال ای دی و یک عدد رفلکتور شروع کنید و اگر از نورهای ال ای دی ویدئویی که برای فیلمبرداری با دوربین های DSLR ساخته شده و تنوع زیادی در بازار دارد استفاده کنید ، با هزینه مناسب و کمتر از مبلغ برآوردی امکان خرید وجود دارد.
غلامرضا فرخ نسب
بهزاد جان، مبلغ تا دو تومن اوکی شده و از اونجایی که میخوام از همین تجهیزات نورپردازی برای آینده با دوربین عکاسی هم استفاده کنم لطفا با این شرایط راهنمایی کن:
برای پرتره نیم تنه و close up تا دو تومن ( حالا اگه مثلا با 500 تومن هزینه بیشتر، شرایط خیلی بهتر میشه تا 2500 ) هرازچندگاهی هم عکاسی از کودک داریم که خیلی کمه.
اقا بازم تشکر از محبتت
درود امیر جان
بابت تاخیر در پاسخ عذر خواهی میکنم
از دیروز مشکل ورود به سایت بوجود اومده که بالاخره تونستم به خصوصی شما راهنمایی لازم رو ارسال کنم.
موفق باشید
غلامرضا فرخ نسب
عرض سلام و خداقوت
چند ماه گذشت با گرفتن وام 10 تومانی و هزینه کرد 6 تومان تا حالا اینو ساختم برای تبدیل کردن به آتلیه حالا موندم تو تجهیز کردنش با کمترین خرج هر پیشنهادی که دارید بگید
سقف ش رو می خوام با پارچه ساتن بپوشونم ( تو انتخاب رنگش موندم ) کفش رو هم می خوام سیمان کنم و از کف پوش پلاستیکی این رنگی استفاده کنم
44.jpg
رنگ های پارچه ساتن با عرض 1.5 متر ابعاد کل بنا 3.60 در 6.10 هست چهار عدد پارچه ساتن میشه شش متر مشه 1.5 متر رو یک رنگ البته تیره انتخاب کرد و 75 سانت رویک رنگه دیگه بعد همون رو تکرار کرد که سقف راه راه مشه .
IMG_3600.jpg
SAM_1064.jpg
SAM_0848.jpg
دوستان کسی از بوم نقاشی برای سافت کردن نور چراغ ها در جهت عکاسی صنعتی استفاده کرده ؟
من یک دوربین Nikon D5300 با لنز 140-18 دارم. میخوام که بصورت شخصی و تفریحی در داخل منزل عکاسی کودک انجام دهم. حداقل تجهیزات مورد نیاز با حداقل قیمت چه چیزهایی می باشد.
لازم به ذکر است که هدفم این هست که عکسهای کیفیت نسیتا مطلوبی داشته و یا لااقل عکاسی ام، رو به پیشرفت نیز باشد.