چنین چیزی است که با عرض و طول های مختلف و جنس و طرح و رنگ های مختلف قابل در پرده فروشی ها سفارش است:
5743.jpg
سلام
بنده سوالی داشتم.
آیا از فلاش هایی که مثلا 500 ژول هستند هم میشه در محیط های کوچک استفاده کرد و نور آن قابل تنظیم هست؟ یا اینکه چون 500 ژول هست باید محیط هم بزرگ باشه؟
Dslr
غلامرضا فرخ نسب
سلام
نمیدونم جای این سوال اینجاست یا نه
من یه استودیو خانگی کاملا مجهز دارم و کارهای تبلیغات و پرتره انجام دادم و یکسری نمونه کار دارم که تو سایت و اینستاگرام در قسمت امضا می تونید مشاهده کنید. اما در مورد کسب درآمد و یا بهتره بگیم جذب مشتری مشکل دارم ,نمیدونم کجاها می تونم تبلیغ کنم یا از چه روشهایی استفاده کنم که بتونم خودمو به مشتری برسونم
سلام
میخواهم برای عکاسی در منزل ،لوازم نورپردازی تهیه کنم لطفا راهنمایی بفرمایید.
تاپیکی بهتر از اینجا برای سوالم پیدا نکردم
ایا میشه از فون بدون پایه استفاده کرد ؟ (تنها برای یک بار میخوام)
سلام.
ميخوام يه سيستم نور كوچيك براي تمرين نورپردازي استوديو براي پرتره تهيه كنم. با اين فرض كه بدليل اولويت كار Outdoor حتما ميخوام يه Speedlight براي آف كمرا بگيرم ميخوام از اون به عنوان يه بخش از نورپردازي استفاده كنم. از طرفي به نور Continuous هم بسيار علاقه دارم و ميخوام با دو تا منبع كار رو شروع كنم. (البته بعلاوه رفلكتور)
حالا سوالاتم اينهاست:
1. اسپيدلايت در كنار يه نور ثابت معقوله؟
2. كدومشون به عنوان Fill light ميتونه باشه؟
3. چه نور ثابتي بگيرم؟ ال اي دي؟ تنگستن؟ ...؟
4. مشكل تداخل دمايي با چه انتخابي به حد اقل ميرسه؟ (چون دو تا منبع متفاوت دارم ميگيرم)
پيشاپيش از راهنماييهاتون ممنونم.
ویرایش توسط nautilus_214 : Tuesday 7 June 2016 در ساعت 12:40
علي يارقلي
سلام . من نوار پرده دوختم بالای فون میرنم به چوپ پرده روی سقف خیلی هم خوب میشه چون هم میتونم یکم جمعش کنم که موج بیفته روش هم از دوطرف بکشم تا تخت باشه.
استودیو خونگیه دیگه