سلام
سوال شما یک مقدار کلی هست، حداقل تجهیزات و حداقل قیمت می شه چراغ مطالعه!
بهتر هست مقدار هزینه رو هم ذکر می فرمودید
اما معمولا با یکی دوتا فلاش چینی با پایه و چتر شروع می کنند البته دوستان بهتر می توانند راهنمایی کنند
موفق باشید
سلام
درمورد نوزادان من نشنیدم ثابت شده باشه که ضرر داره اما چون احتمال شوک عصبی می ره معمولا برای نوزادان استفاده نمی شه از فلاش.
اگر فقط برای عکاسی بخواهید به نظر من فلاش به نورهای ثابت ارجحیت داره ،تحرک کودکان زیاده در نتیجه نورهای ثابت دست شما را برای استفاده از سرعت های بالا محدود می کنه.
بعضی از دوستان ترجیح می دهند با یک ست معمولا سه تایی از کیت فلاشهای ارزان قیمت شروع به کار کنند اما نظر من اینه که می تونید یکی یکی به تعداد فلاشهاتون اضافه کنید و با پیشرفت در این زمینه نیازهای خودتون هم بیشتر می شناسید.
بااین بوجه می توانید یک فلاش چینی و پایه با یک چتر یا سافت باکس تهیه کنید و برای نور پر کننده هم از یک رفلکتور یا یک ورق مقوای سفید یا یونولیت... استفاده کنید.
و در پایان این رو بدانید که با تجربه و دانش می شود نتایج خوبی گرفت و بیشترین استفاده را از وسایل و امکانات برد .
موفق باشید
سلام
اول یک نکته که عرایض بنده فقط نظر شخصیه و نمی شه به عنوان قانون در نظر گرفت، ممکنه یک نفر با چند صد هزار تومان به نتیجه دلخواه برسه و شخص دیگر با چندین میلیون هم رضایت کافی نداشته باشه .
این رو هم در نظر داشته باشید که تک فلاش دست شما را برای نور پردازی های مختلف بسته نگه می دارد مخصوصا اگر بخواهید بکگراند را نیز نور پردازی کنید. بیشتر نظرم این است که تک تک اضافه کردن سبب آگاهی بیشتر از نیاز خود خواهید شد و به مرور زمان وسایلی را که بیشتر احتیاج دارید تهیه خواهید کرد همچنین بحث بودجه هم هست.
در مورد فلاشهای چینی نظر بر این هست که تفاوتی ندارند هر چند مثل خرید هندوانست ممکنه یکی بخره و سالها خراب نشه و دیگری بلافاصله بعد از خرید خراب بشه شرایط گارانتی و خدمات بعد از فروش هم که تو کشور ما معلومه...!
من خودم ترجیح می دهم فلاشم حداقل فن داشته باشه تا جلوی داغ شدن رو بگیره اما ممکنه شخصی در مدت زمان زیادی نخواهد استفاده کند در نتیجه ممکنه لزومی نداشته باشه ، می گویند مارک گودکس بد نیست نسبت به قیمت من خودم استفاده نکردم اما تعریفش رو شنیدم
سلام
من دوربینم فوجی xt2 هست برای عکاسی بهتر در منزل میخوام 2 شاخه فلش استودیویی یا یه کیت بخرم
بدون در نظر گرفتن بحث ttl اصولا میشه از فوجی فلش هایی مثل گوداکس رو استفاده کرد ؟
سلام دوستان
آیا استودیو خانگی منع قانونی دارد؟ یا احتمال بوجود آمدن از طرف اماکن ... وجود دارد؟
این سوال که من پرسیدم رو چند تاپیک قبل پرسده بودند ولی کسی جواب نداده بود.
سلام. دوستان من در زمینه کسب و کارهای اینترنتی فعالیت میکنم و میخوام یک استودیو خانگی راه اندازی کنم. شیوه کار من اینه که باید با استفاده از پرده کروماکی ویدیو تولید کنم. اما من هنوز نمیدونم که دقیقا باید چه دوربینی تهیه کنم و از کجا پرده سبز بگیرم و مهم تر از همه نورپردازی باید به چه ترتیبی باشه که بتونم با کیفیت مناسب نورپردازی کنم با پرده کروماکی.
البته عده ای از همکاران که در این زمینه کار میکنن به من گفتن که میتونی با وسایل حداقلی هم بیایی و اقدام به تولید ویدیو کنی اما من فکر میکنم که کیفیت ویدیوها پایین میاد. میخواستم از عزیزان خواهش کنم که در این زمینه به من کمک کنن و راهنمایی کنن که من با چه وسایلی میتونم یک استودیو خانگی برای تولید ویدیوهای با کیفیت درست کنم؟
راستی یک دوربینی هم دارم که DSLR هستش حالا من نمیدونم که ایا اون دوربین مناسب فیلمربردار با پرده کروماکی هست یا خیر؟!!! کیفیت ویدیوها برای من خیلی اهمیت داره چون من این ویدیوها رو برنامه شبیه تلگرام که برای کاربران سایتم هست آپلود میکنم و میخوام که کیفیت مناسبی داشته باشه. مرسی.
ویرایش توسط M.Mobin : Thursday 17 May 2018 در ساعت 14:47 دلیل: حذف لینک تجاری