دوست عزیز سرچ کردم ولی فتو فلکس 3 شاخهقدرتشون یکی نیست...
نظرتون با مارک godox چیه؟
با سلام
نمیدونم نیاز خاصی دارید که میخواهید هر سه یکی باشه یا نه اما میتونید همون کیت رو تهیه کنید و اون یه دونه رو با یکی هم رنج بقیه تعویض کنید و ما به تفاوت رو پرداخت کنید
من خودم بین این دو مونده بودم اما فتوفلکس رو به خاطر اندازه جمع و جور تر و قیافه بهتر (از نظر من) انتخاب کردم. جنس بدنه اش رو هم بیشتر پسندیدم.
اما تو این رنج اختلاف زیادی ندارند از هر کدوم بیشتر خوشتون اومد تهیه کنید.
واسه اتلیم می خوام بگیرم...
امکاناتی که godox داره ادم وسوسه میکنه...
از چند نفر هم پرسیدم میگن فلاش 3تاش یک قدرت داشته باشن بهتره
سلام دوستان
آبا راه اندازی یک استودیوی خانگی استفاده ی تجاری از خانه محسوب می شه؟ متعلقات استودیو یه طور مثال سه شاخه فلاش 300 ژول یک بریل سه تایی دوتا فون با عرض 2 متر دوتا سافت باکس 80 در 120 است. در ضمن استودیو بخش کوچکی از خونه است و به طور کلی کاربری مسکونی داره میشه از خونه... آیا اماکن و صنف ممکنه ایراد بگیرن؟
با سلام
من هم مثل دوستان دیگه ای که قبلا در این تاپیک نوشته بودند به دنبال یک کیت لوازم آتلیه خانگی برای پرتره کودک هستم. و بودجه ام هم حدود 2 میلیون تومان.
1- اگر دوستانی که خرید کرده اند پیشنهادی در مورد برند و نوع لوازم دارند ممنون میشم راهنمایی کنند.
2- اگر دوستان شیرازی در شیراز جایی مناسب برای خرید این لوازم سراغ دارند، لطفا آدرس بدید.
سلام دوستان
من میخوام یه کیت تهیه کنم هم برای عکاسی آتلیه و هم برای عکاسی outdoor
میخواستم بدونم چه تجهیزاتی لازمه مثلا فلاش چند تا, چند ژول, سایز سافت باکس وغیره ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه
برای کار بیرون بحث برق مصرفی فلاش های آتلیه هست که میتونید از کیت های باطری پک دار استفاده کنید.یا این که کار بیرون رو خلاصه به استفاده از فلاش های اسپید لایت کنید و یا مدل هایی مثل Ad360 گودکس
در مورد تعداد فلاش/تجهیزات و ... نمیشه نطر کلی داد.اول باید بحث بودجه مشخص بشه و بعد نوع انتظار شما.ممکنه شما با 1 شاخه فلاش 160 ژول چینی کارت راه بیفته و ممکنه احتیاج به بیش از 6 فلاش مارک دار داشته باشی.ملاک بودجه است و نوع کار شما.
چه نوع عکاسی؟ در چه سطحی؟
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
بچه ها کسی میدونه از کجا میتونم foam board تهیه کنم ... میخوام V- flat درست کنم ... سفید و مشکی ؟