لایت روم همه مشکلات مدیریتی شما را حل میکند.
لایتروم ویژگیای دارد به نام smart collection که میتواند به صورت خودکار فولدرهایی بسازد که شامل عکسهای مجموعه شما باشد. یعنی با ایمپورت عکس به لایتروم به صورت خودکار عکسهای مجموعه در کالکشنهای مشخص قرار خواهند گرفت.
سلام
طی قولی که به جناب آقای توسلی (DELL)دادم روند کاری خودمو تو چند عکس اخیر طبیعت بیان میکنم(هرچند بسیار ساده ست):
شروع کار از اینجا بود که خواهرزاده ام چند تا گل چیده بودا داشت باهاشون بازی میکرد ،یهو به سرم زد چند تا عکس از این گلها تهیه کنم
گلها چون چیده شده بودن دستم برای پس زمینه و ایجاد بوکه مناسب باز بود
با کمی جستجو و انتخاب مکان عکاسی گلها رو با یک سیم مفتول با فاصله تقریبی یک متری از زمین فیکس کردم
سپس با آب پاش هم پس زمینه و هم گلها رو آب پاشی کردم (تاثیر بسزایی در ایجاد بوکه داره ) برای نور گلها هم از یه چراغ قوه led استفاده کردم البته نورشو با یه پلاستیک نرم تر کردم.
بعد سه پایه و دوربینو برپا کردم و با استفاده از 12 میلی متر اکستنشن تیوب رو لنز 50 F1.4 کانن به بزرگنمایی مد نظرم رسیدم
بسته به سایز سوژه و عمق مد نظر از یک شات برای عکس اول و 8شات برای عکس دوم(تکنیک focus stacking) و دوشات برای عکس آخر(تکنیک focus stacking) استفاده کردم ، همه عکسها raw گرفته شدن ، عکسهایی که با تکنیک ( focus stacking) گرفته شده بودن رو اول با فتوشاپ ادغام کردم و خروجی tif گرفتم سپس عکسها رو با acr ویرایش جزیی کردم(بیشتر رو hslکار کردم )
سپس با پلاگین perfect photo suite حالت hdr رو اعمال کردم و همینطور مقداری ویگنت ایجاد کردم بعد با پلاگین topaz denoise نویز گیری کردم و خروجی
امیدوارم مفید باشه ،سوالی باشه در خدمتم.
b.jpg
002.jpg
e.jpg
جلال پارسا
دیروز یه سوالی از دوستان تو بخش لطفا نظر دهید در مورد تغییر رنگ چمنزار پرسیدم ، دوستان در مورد نحوه تغییر چمنزار سوال کردن
منم روند کاریمو تو این کلیپ آماده کردم ، حالا نمیدونم چقدر روش درستی هست یا نه خودم به این شکل عمل میکنم
لینک دانلود
جلال پارسا
یه سوال در مورد روند کاری داشتم نمی دونم جای سوال رو درست انتخاب کردم و یا نه (از مدیران محترم می خوام اگه اشتباه کردم تصحیحم کنند )
من یه سری عکس از خیابون دارم که نیاز به سه ، چهار مرحله کار داره
1. حذف اضافاتی مثل سیم ها و تیرهای برق 2. اضافه کردن چیزهایی از عکس های مشابه مثل ابر و گاها ماشین (این مرحله در مواقع خاص و درصورت لطمه ندیدن کار انجام می شه ) 3.ادیت جزی و اندک نور و رنگ و وایت بالانس و... به وسیله ACR و یا لایت روم 4. کراپ و برش و تنظیم تراز
سوالم اینه که این کارها به چه ترتیبی انجام بشه بهتر و اصولی تره؟
ما هیــچ، ما نــگاه | سینا خسروی
باسلام
سوال:
کسی اینجا تو ورک فلو کپچر وان میزنه؟
------------------------------------------
{ یاعلی }