سلام
دوستان من camera raw 8.7 رو برای cs 6 نصب کردم اما نمیدونم چرا روی cc2014 نصب نمیشه کدام ورژن رو نصب کنم دوربینم 70D هست
سلام
دوستان من camera raw 8.7 رو برای cs 6 نصب کردم اما نمیدونم چرا روی cc2014 نصب نمیشه کدام ورژن رو نصب کنم دوربینم 70D هست
با عرض سلام خدمت دوستان
یه سوالی دارم که تا جایی که گشتم و نگاه کردم ندیدم که مطرح شده باشد.
قبل از تبدیل فایل RAW، با توجه به حجم اطلاعاتی که در این فایل نهفته است قاعدتا شاهد کیفیت بالایی هستیم. اما بعد از تبدیل حتی وقتی فایل را با فرمت TIFF هم ذخیره میکنیم بشدت شاهد افت کیفیت هستیم. برای حلوگیری از این مسئله چه باید کرد و اینکه آیا سیستم های چاپگر قادر به چاپ عکس با فرمت RAW هستند؟
باید آپدیت ACR را برای فتوشاپ CC دانلود کنید
لینک زیر ورژنی است که روی CC نصب میشود
Adobe Camera Raw 8.7 پردازش تصاویر RAW | دانلود رایگان نرم افزار
با سلام . دوستان عزیز لطفا کمک کنید
دوربینم 70دی هست و فتوشاپ سی سیِ کراک شده استفاده میکنم و تا به حال 2 نسخه هم نصب کردم اما متاسفانه روی هر دو نسخه ACR آپدیت نمیشه و فایل های RAW 70D رو باز نمکنه . همه ورژن های ACR از 8 با بالا رو نصب کردم اما ظاهرا فتوشاپ های سی سیِ کراک شده آپدیت نمیشن . اما در مورد نسخه های قدیمی مثل CS6 و CS5 به راحتی ACR رو آپ میکردم. ممنون میشم راهنمایی کنید
میشود پروفایل لنز های المپیوس را به acr یا لایتروم اضافه کرد؟
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز
پس از اجرای Bridge با پیغام زیر مواجه میشوم ، لطفا راهنمایی بفرمایید !
Untitled.png
برنامه جهانی غذا - مبارزه جهانی با گرسنگی
پیمان مثنوی
تو نسخه های جدید، بریج معمولا همراه برنامه اصلی (مثلا فوتوشاپ) نصب نمیشه و اگه لازم داشته باشید، باید جداگانه دانلود و نصب کنید. این پیغام هم مربوط به اینه که به دلیل تحریم (و احتمالا کرک برنامه) ارتباط با سرور ادوبی برقرار نمیشه و نمیتونه دانلود بکنه.