این پست رو بخونید: مشکلات سازگاری و نصب مبدل RAW
نیازی به حذف فولدر و نصب مجدد فتوشاپ و ...... نیست
این پست رو بخونید: مشکلات سازگاری و نصب مبدل RAW
نیازی به حذف فولدر و نصب مجدد فتوشاپ و ...... نیست
امید بنی اسدی"Silence, and Deeper silence, When crickets hesitate"
منم دقیقاً همین دوربین با همین مشکلات شما رو داشتم اما با خوندن این پست مشکلم برطرف شد
مدتیه که پردازش فایل های RAW رو تو ACR به طور جدی شروع کردم - اما snapshot های من در مبدل RAW ذخیره نمیشود ،حتی یک
نسخه دیگه از فتوشاپ رو هم نصب کردم -و حتی ACR 6.6 که الان آخرین ورژن هم هستش رو نصب کردم ولی درست نشد ،مشکل ازچیه ؟
d90+18-105+Manfrotto 190XPROB+804Rc2+BENRO monopod
این اطلاعات به دو صورت ذخیره میشوند، یکی در XMP Sidecar file و دیگری در دیتابیس ACR که از طریق Preferences ACR قابل کنترل است.
- مطمئن شوید که قبل از خروج از ACR تغییرات را ذخیره میکنید ( Done/open image)
- محل ذخیره اطلاعات را در ACR Preferences تغییر دهید
- وضعیت فضای آزاد در درایو اصلی را چک کنید.
-
ضمن تشکر از دکتر روشن ،مشکل بر میگشت به نحوه انتقال عکسها از مموری به هارد کامپیوتر ،من یه مدت بود که برای انتقال عکسها از
nikon transferاستفاده میکردم عکسهای rawکه با نیکون ترانسفر انتقال داده شده رو نمیشه روشون snapshot ها رو ذخیره کرد ولی اگه همون
عکسهای raw رو با copy past به هارد انتقال بدید هیچ مشکلی نیست و snapshot ها ذخیره میشن .(حالا من نمیدونم این نیکون ترانسفر چه بلایی
سر این فایلها میاره که اینجوری میشه)
d90+18-105+Manfrotto 190XPROB+804Rc2+BENRO monopod
درود بر شما
من برای ویرایش فایل های RAW از برنامه( DPP ( Digital Photo professional
استفاده میکنم و بعد از پردازش اونهارو با استفاده از گزینه Transfer to Photoshop به CS5 انتقال میدم و ادامه کار...
چند روزیه که ویندوز عوض کردم و هر دو برنامه رو مجددا نصب کردم ولی وقتی گزینه انتقال به فتوشاپ رو میزنم میگه Failed to start Photoshop در حالی که برنامه فتوشاپ هم بازه!
اشکال چیه؟
از DPP یا CS5 ؟
سپاس