راه حلی که در پست قبلی گفته شد، مسیری سرراست و بی دردسر است.
مسیرهای پیشرفتهتری هم وجود دارد که نیازمند اطلاعات بیشتر و تنظیمات کاملتر است، جهت نیل به یک سیستم حرفهای Color Management . که اگر عمری بود مطالب زیادی در موردش قابل بحث خواهد بود.
راه حلی که در پست قبلی گفته شد، مسیری سرراست و بی دردسر است.
مسیرهای پیشرفتهتری هم وجود دارد که نیازمند اطلاعات بیشتر و تنظیمات کاملتر است، جهت نیل به یک سیستم حرفهای Color Management . که اگر عمری بود مطالب زیادی در موردش قابل بحث خواهد بود.
با سالم
من عکسهای که با دروبينم ميگيرم رزوليشن ان 72 است حالا برای يکی از دوستان که برای يک پوستر عکسی با رزو ليشن 300 مي خواهد بايد چه کار کنم يا با چه نرم افزای کار کنم در ضمن عکسهای با چه برنامهای باز کنم بهتره
با تشکر
Canon EOS 40D
Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM Lens
Lexar Professional Series 300X Compact Flash 8GB
سلام
در فوتوشاپ در منوی image>image size
scale style و constrain proportion و resample image را انتخاب کنید. وسپس در 72 را تبدیل به 300 کنید
غلامرضا ترابی
Canon EOS 400D + EF-S 18-135mm STM
با سلام
1- لازم نبود تاپیک جدا باز کنید.
2- این موضوع قبلا مطرح شده است.
3- رزولوشن مفهومی است که فقط هنگام چاپ یا نمایش معنی پیدا میکند. در ادامه پرسیده شده پس چرا هر دوربینی برای عکسهایش رزولوشن پیشفرضی را تعیین میکند و پاسخ داده شده: "چون مقدار آن نمیتواند تهی باشد و بالاخره باید یک عددی در آنجا بنشیند." و نظر سازنده دوربین مبنی بر چاپ یا نمایش عکس در سایزی مشخص با تعیین رزولوشن، تامین میشود.
نتیجه:
باید ببینید چند پیکسل قرار است در چه مساحتی چاپ شود؟ این رزولوشن حقیقی شماست. تعیین مقدار کمتر دور ریختن اطلاعات است. تعیین مقدار بیشتر آب در هاون کوبیدن.
مثال:
چاپ 90،000 نقطه در مربعی که اضلاع آن یک اینچ است، تراکمی به اندازهی 300 نقطه در اینچخط (نه مربع) بدست میدهد.
نتیجهی عملی و راهحل ساده:
در فتوشاپ و در همان ImageSize که جناب ترابی فرمودند، پیکسلهای طول و عرض تصویر را یادداشت کنید، سپس بدون دست زدن به رزولوشن ابعاد طول و عرض چاپی را به واحد سانتیمتر وارد کنید و بعد از آن در حالیکه واحد رزولوشن نقطه بر اینچ است، مقدارش را آنقدر کم یا زیاد کنید تا به اعداد پیکسل طول و عرضی که یادداشت کرده بودید (یا کمی بیش از آن) برسید.
این قابلیت حقیقی دوربین شما برای چاپ عکسهایش با شرط سایز چاپ معین است. مثلا اگر به عدد 180 رسیدید و بیهوده آنرا تا 300 افزایش دادید فقط حجم فایل را بزرگ کرده و پردازش آنرا را مشکلتر کردهاید.
پ.ن: این پست و دو پست قبلی را به این تاپیک منتقل کردهام.
ویرایش توسط infinity : Monday 26 November 2007 در ساعت 08:13
هادی هژیرآذر
نمی دانستم در كدام تاپیك عنوان كنم....
دوستانی كه زبان انگلیسی شان خوب است و دارای كارت اعتباری هستند حتما سری به سایت Scott Kelby بزنند.
دوره های آموزش فتوشاپ به صورت آنلاین برگذار می شود. توسط بهترین اساتید دنیا...
http://www.kelbytraining.com/online/index.html
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام. من بعد از نصب فتوشاپ cs3 با مشكلی مواجه شدم به این صورت كه بعد از ویرایش فایلهای خام نيكون.nef
امكان ذخيره اونها به فرمت .jpg از طريق save as میسر نیست و حتما باید از save for web استفاده كنم. در صورتیكه این مشكل برای فایلهای خام كانن وجود نداره. از آخرین ورژن ACR هم استفاده میكنم. از نسخه های مختلفی از فتوشاپ cs3 موجود در بازار هم استفاده كرده ام اما مشكل همچنان باقی است.
سها تفرشی
خروجیتان 16 بیتی نیست؟
آیا قبل از ذخیره سازی فایل را 8بیتی می نمایید؟
مجددا یکی از فایلهایتان را در Adobe camera RAW پردازش کنید. و خروجی آن را وارد فتوشاپ کنید. از طریق منو Image > Mode چک کنید که در مد 16بیتی است یا 8 بیتی.
ممنونم آقای روشن
موضوعی كه یادم رفته بود در ادامه سوال اولم بنویسم همین بود كه وقتی از طريقmode میخواهم 16 بیتی را به 8 بیتی تغییر بدهم عملا اتفاقی نمی افته و فایل همچنان 16 بیتی باقی میمونه (*RGB/16) مگر اينكه از همان اول در ACR این تبدیل رو انجام بدهم. كه البته باز هم امكان استفاده از save as وجود نداره. مساله اینجاست كه من همین نسخه از فتوشاپ را روی دستگاه دیگری بدون مشكل دارم استفاده میكنم!
سها تفرشی
سلام و خسته نباشید
من تازه عضو سایت شدم و در مورد پست های قبلی و سوالهای مشابه خبری ندارم,اگه میشه راهنماییم كنید :
من یه عكس آنالوگ رو اسكن كردم , پرتره های توی عكس مات و غیر قابل تشخیص شدن, من میتونم كاری كنم كه كیفیت عكس بالاتر بره یا حداقل كیفیت قسمتی از عكس(چهره ها) بهتر بشه؟
خیلی لطف میكنین اگه كمكم كنید