سلام و ممنون از اينهمه مطلب مفيد كه ازتون ياد گرفتم.
اما سوال...
چطور alternate text رو به عكس ها اضافه ميكنيد؟
سلام و ممنون از اينهمه مطلب مفيد كه ازتون ياد گرفتم.
اما سوال...
چطور alternate text رو به عكس ها اضافه ميكنيد؟
ویرایش توسط hm.ghpr : Sunday 29 October 2006 در ساعت 15:15
حسام غدیری پور
دقیقا متوجه منظورتان نشدم. منظور در save for web است یا چیز دیگر؟
save for web.
وقتي در firefox از عكسهاي روي وب properties ميگيرم آخرين قسمت مربوط به alternate text ميشه .منظورم پر كردن اين قسمته .
در مورد Save for web مقاله كامل شما رو خوندم ولي در مورد رنگ مشكل دارم :
عكس رو با روشهايي كه اشاره كرديد optimized ميكنم .
icc profile و use document color profile رو فعال ميكنم اما وقتي preview ميگيرم (در ie و firefox) رنگ عكس مشابه وقتيه كه از standard windows color استفاده شده .
در عكسي كه ميبينيد آسمان در قسمت optimized كاملا آبي بوده.
ویرایش توسط hm.ghpr : Monday 30 October 2006 در ساعت 06:41
حسام غدیری پور
سها تفرشی
خانم تفرشی، ابزار save for web امکان تولید خودکار کدهای HTML را دارد و نیازی به کد نویسی مجزا برای نمایش تصاویر و خصایص مربوطه وجود ندارد. منظور آقای غدیری پور نیز همین امکان بوده است.
آقای غدیری پور، در صفحه save for web و در قسمت edit output options ( که در منوی جلوی preset واقع است) گزینه ای موجود است بنام always add alt attribute که برای مقصود شما باید چک مارک خورده باشد. بعد در صفحه مربوط به ذخيره فايل بهينه سازي شده، به جاي فرمت تصويري، خروجي HTML را انتخاب كرده و فايل را ذخيره کنید. فایل HTML حاصله را باز کنید( مثلا با notepad ) . میبینید که کدها آماده است. حال هر چه دوست دارید بین دو کوتیشن مارک جلوی ALT وارد کنید.
د رمورد رنگ، عکسی که گذاشته اید در کامپیوتر من آسمان آبی دارد. اگر در کامپیوتر شما در مرور گر ها آسمان آبی نمایش داده نمیشود، مشکل از پروفایل های سیستمتان است که درست ست نشده اند .
خیلی ممنونم آقای روشن. من این موضوع رو نمی دونستم :)
سها تفرشی
خانم تفرشي. جناب روشن . ممنون از توجهتون.
در مورد ست كردن پروفايل هاي رنگي بعد از مطالعه مقاله ها سوالاتم رو مطرح ميكنم.
حسام غدیری پور
با عرض سلام به دوستان.
سئوالي دارم در مورد ساخت آلبومهاي ايتاليايي. ساخت ، نوع كاغذ صحافي و ...
و اگر نرم افزارهايي براي اين كار مي شناسيد ، آنرا معرفي كنيد ممنون مي شوم.
سوالتون خیلی کلی هست با اینحال...
طراحی این آلبوم ها عمدتآ با فتوشاپ و این قبیل نرم افزار ها صورت میگیره
نمیتونیم بگیم در یک سایز خاص تهیه میشه اما سایز هایی که طرفدار بیشتری داره 30*60و40*80و20*40و40*60 هست
چاپش هم معمولا روی کاغذ عکاسی هست (هزینه کمتر.کیفیت بالاتر)
اگه بخواهید جلد آلبومتون هم عکس باشه باید عکس روی جلد رو با پلاتر بزنید بعد لمینیتش کنید چون اگه روی کاغذ عکاسی چاپ بشه موقع صحافی و باز و بسته کردن قسمت هایی که تا میشه میشکنه و شکل خوبی نداره.
سایز جلد اگه بخواهید عکس باشه بسته به تعداد صفحات و اندازه البوم بزرگتر گرفته میشه (با حاشیه)
صحافیش هم انواع مختلفی داره که با توجه به کیفیت کار هزینه های مختلفی هم داره!
مرسي از راهنماييتون. اين نكات رو مي دونستم مي خواستم در مورد طراحي و ساخت آن بيشتر بدونم آيا منبعي رو مي شناسيد كه بتوان از آن ايده گرفت ؟