ببخشید اینجوری که آقای محبی گفتن خیلی مشتاق شدم . جالبه روش های روتوش اونقدر زیاده امیدوارم زود تر ایشون از مسافرت بیان چون من واقعا مشتاق شدم که بدونم روش های حرفه ای ( نه به قول ایشون بازاری ) چیه ؟
آقای شهبازی پس یعنی برای این کار به هیچ عنوان از پلاگین استفاده نکنم ؟ ( کداک ها )
ضمنا از آقای روشن هم تشکر می کنم روش عالی هستش اما نمی دونم اجازه دارم ازتون بخوام کاش می شد یک نمونه می ذاشتین تا من بتونم کارای خودمو با اون مقایسه کنم . میشه ؟
نمونه رتوشهای بازاری را یکبار دیده ام. با یک براش همرنگ پوست کل صورت را رنگ کرده بود! پوست صورت عروس و داماد شده بود عین پوست نوزاد تازه متولد شده! بدون هیچکدام از مارکهای خاص صورت یک بالغ.
هر چقدر بتوانید جزئیات طبیعی پوست را حفظ کنید، نتیجه کار ارزشمند است.
نمونه رتوش همان چهره ای که در پست قبلی گذاشته بودید، با روشی که پیشنهاد داده بودم:
ببخشید اگه اجازه بدین این بخش و یه یک مرجع تبدیل کنیم و حالا تا بقیه استادان تشریف بیارن میشه لطف کنید و درمورد روتوش حرفه ای به صورتی که شما می گین توضیح بدین یعنی راه های اونو بگین مثلا استفاده از سایه روشن ها و ... برای گونه و ...
یکی اینکه اگه لطف کنید در مورد همین روش های حرفه ای که بقیه دوستان صحبت کردن و انواع آنها و تفاوت هاش با روش های بازاری و خلاصه همه چیز در این وادی بحث کنیم
و دیگری اینکه شما نگاه کنید ما دو حالت روتوش داریم دیگه اگه درست بگم محیطی که ما در کارمون میبینیم دو بعدیه خوب تو این محیط خیلی چیزا باعث میشه عکس با اون چیزی که زنده می بینیم فرق داشته باشه مثلا نور پردازی و سایه ها برای روتوش حرفه ای فکر می کنم از این روش که کجا ها رو سایه بدن و کجا رو روشنتر کنن استفاده میشه توی فوتوشاپ هم ابزارهای هست من گفتم اگه اجازه بدین تا آقای محبی تشریف بیارن در این زمینه بحث کنیم .
دوستان سلام
یه سوال داشتم اینکه چطور بعضی از عکسها قسمتی از آنها سیاه و سفید است و قسمتی دیگر رنگی حتما اینگونه عکسها را دیده اید میخواستم طرز درست کردن این عکسها را بدانم
قربان شما
1- يك لايه تنظيمي ايجاد كنيد: Layer> New Adjustment laye> Heu/Satutation
2- گزينه Use previous layer to creat clipping mask را علامت بزنيد
3- با كشيدن اسلايدر Saturation به چپ عكس را سياه و سفيد كنيد و Ok را بزنيد.
4- اكنون با انتخاب يك قلم موي مناسب و رنگ مشكي و انتخاب layer mask از لايه ايجاد شده در ليست لايه ها مناطقي را كه مي خواهيد رنگي باشد با قلم مو يا ايربراش رنگ بزنيد
5- با انتخاب opacity و يا انتخاب رنگهاي ملايمتر براي قلم مو مي توانيد تاثير مراحل مختلف را تنظيم نماييد.
6- اين كار را مي توانيد با افكت هاي ديگر توسط لايه هاي تنظيمي هم انجام دهيد.