خيلي ممنون آقای روشن. به من يکي که کمک بزرگي کرديد.نوشته اصلی توسط nmroshan
خيلي ممنون آقای روشن. به من يکي که کمک بزرگي کرديد.نوشته اصلی توسط nmroshan
احسان توکلي
http://ehsantl.deviantart.com
My Blog: http://photo.clickmylife.com
Canon 350D
Fuji S5500Z-Canon AE-1
سلام
من براي باز كردن فايل هاي راو با پسوند nef در فتو شاپ مشكل دارم
ممنون ميشم اگر دوستان راهنمايي كنن .
حسام غدیری پور
دقیقا چه مشکلی دارید؟
آخرین نسخه Adobr camera RAW را از سایت ادوبی بگیرید و در فتوشاپ نصب کنید. (
Plug-Ins>Adobe Photoshop Only>File Formats
)
اگر نرم افزارهاي نيكون را در سيستمتان نصب كرده باشيد، و بعدا بخواهيد از ACR ادوبي استفاده كنيد، ممكن است عليرغم نصب ACR، بازهم فتوشاپ عكسهاي RAW را با پلاگينهاي نيكون باز نمايد. در اين موارد بايد فولدرهاي پلاگين فتوشاپ را طبق آدرس زير بررسي كنيد و در صورت وجود پلاگين نيكون، آن را بجاي ديگري منتقل نماييد.
Plug-Ins>Adobe Photoshop Only>File Formats>Nikon NEF Plugin.8Bi
در فتوشاپ CS2 در صورت بروز اين مشكل، خود نرم افزار پيغامي مبني بر اين مشكل و طرز برخورد با آن را در اختيار كاربر قرار ميدهد
مشكل camera raw plug in بود . ممنون از راهنماييتون
اما مايلم در مورد روند كاري با فرمت راو بيشتر بدونم . لطفا در اين زمينه منابعي كه براي شروع مناسب باشن رو معرفي كنيد.
تشكر
حسام غدیری پور
جناب روشن. مقالات خيلي مفيدي بود .ممنون
حسام غدیری پور
سلام دوستان برای چاپ 6در 4 سانتیمتر و یا اصلا" برای چاپ پرسنلی چه نرمافزاری هست که اینکار رو بکنه منظورم قرار دادن ردیفی عکسها هست .
Nikon D750 & D7200 - Tamron 24-70 f2.8 di vc - NIKKOR 50mm f/1.8G - Sigma 10-20 f4,5.6 - Nikon Sb800,Sb700,Godox TT685N - Lowepro Inverse 200 AW - Lowepro runner 450 aw - Gopro 4Black - Dji Osmo
نمیدانم درست متوجه منظورتان شده ام یا خیر، اما این ابزار را در فتوشاپ امتحان کنید ببینید به درد کارتان میخورد یا نه
File > Automate > Picture package
اللهم احفظ نعما م.روشن لهذا الفورم و لكل الفورم عكاسي ...نوشته اصلی توسط nmroshan
عليرضا بهمن آباديNikon D50Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
Speedlight SB800 Case Logic SLRC3
روش انتخاب گوشه هاي يک سوژه در تصوير يا همان edge detection/area selection براي من هم يک سوال بود که پس از کلي مقدمه چيني امروز مطرح کردم اما ديدم اخيرا جناب روشن روش فتوشاپي و جناب ناظمي نرم افزاري ويژه اين کار را در جواب آقاي پوريا ارايه داده اند که من هم به اين شکل تشکر ميکنم.
امکان فراگيري فتوشاپ از الفبا و نکات ابتدايي تا به حال فراهم نبوده، اما اعجاز تکنيکهايي که دوستان ارايه کرده و آموزش ميدهند هر کافري را به اين ابزار مومن ميکند!