تنظیمات شارپ و نویزگیری در لایت روم من کار نمیکنن، یعنی با جابجابب گیره ها هیچ تغییری در عکس رخ نمیده!
به نظرتان مشکل از کجاست؟
تنظیمات شارپ و نویزگیری در لایت روم من کار نمیکنن، یعنی با جابجابب گیره ها هیچ تغییری در عکس رخ نمیده!
به نظرتان مشکل از کجاست؟
بنظر ميرسد اين مشكل نوعي باگ باشد. در سايت ادوبي و فرومهايش هم جستجويي كردم. چند نفر ديگر هم چنين مشكلي داشتند اما كسي راه حلي پيشنهاد نداده بود.باز هم نشد
شاید بدرستی نتونم شما رو از وضعیت موجود مطلع کنم.
در مورد آفلاین بودن قایلها، فکر نمی کنم اینطور باشد. حتی فایلهایی که همین الان Import کردم که دچار همین مشکل هستند.
شخصاً فکر میکنم شاید مربوط رجیستری برنامه باشد. معمولاً در برنامه دیگر که demo version هستند این مشکل پیش میاید. مثل neat image. اما من از سریالی که در همین تاپیک بود استفاده کردم و جواب هم داد. اما فایل برنامه رو که دانلود کردم از خود سایت آدوبی و حدود 44مگابایت بود.
چیز دیگری به ذهنم نمیرسه.
شاید شما بتونید راهنمایی کنید.
ممنون
شايد هم در نسخه آتي كه بزودي عرضه خواهد شد، اين باگ رفع شود.
فعلا كاري كه ميشود كرد اين است كه يك بكاپ از ديتا بيس بگيريد و دوباره لايت روم را نصب كنيد، شايد گشايشي حاصل گردد.
مشكلي نيست. در مورد شارپ سازي و حذف نويز حتما بايستي با بزرگنمايي 100 درصد عكستان را نگاه كنيد تا متوجه تغييراتش شويد.تنظیمات شارپ و نویزگیری در لایت روم من کار نمیکنن، یعنی با جابجابب گیره ها هیچ تغییری در عکس رخ نمیده!
به نظرتان مشکل از کجاست؟
و حتما ميدانيد كه اين اصلاحات نوعا با اصلاحاتي كه باابزارهاي مشابه در فتوشاپ صورت ميگيرد، متفاوت است
ممنونم جناب روشن ...
از متادیتا کپی گرفتم و برنامه دوباره نصب کردم. اما فرجی نشد.
امیدوارم حق با شما باشد و به زودی حل شود.
فعلاً تنظیمات اولیه رو در لایت روم انجام میدهم بعد export می کنم و بقیه تنظیمات رو در فتوشاپ ادامه میدم.
در مورد تگ گذاری و مدیریت عکسها کمی کار کردم. واقعاً فوق العاده است.
باز هم از راهنماییتون ممنون
در زمان ایمپورت از دوربین، در پنجره پیش نمایش عکسها به صورت وارونه نمایش داده میشه، اما سپس در برنامه صحیح نمایش داده میشوند، مشکل از کجاست؟
Adobe lightroom update 1.1 رسید !
کد:http://www.adobe.com/support/downloads/thankyou.jsp?ftpID=3669&fileID=3450
ویرایش توسط infinity : Wednesday 27 June 2007 در ساعت 15:33 دلیل: اصلاح لینک و قرار دادن در تگ کد
معرفی امکانات جدید لایت روم 1.1 در تاریکخانه دیجیتال
http://www.akkasee.com/darkroom/archives/010937.php
نسخه اول که کرک شده از کار نمی افته ؟
نه. مشکلی ندارد. برای اطمینان از ارتباط آن با اینترنت جلوگیری کنید.
روح الله عبدالهی
Nikon D300 - 16-85 VR - AF-S 70-300 VR - flash Sigma 500 DG super- Micro trekker - Slik400
اسم فایلی که دانلود میشه اینه LTRM_WWE_win
بعد از دابل کلیک میشه این Lightroom 1.1
بعد Adobe photoshop lightroom
و داخلش فایل اجرایی
من رو خود لایت روم نصب کردم