کامیار
www.kampixel.com
CANON 40D-CANON 70-200 f4 L IS USM-SIGMA 17-70 --FLASH SIGMA DG 500 SUPER-LowePro Off Trail2-TRIPOD SLIK PRO 400DX-PANASONIC GS500
اين نسخه 1.1 آپديت هست يا اينكه برنامه كامل آپديت شده؟
پويا رحيم زاده
وينوز من هم Sp2 هست
پويا رحيم زاده
و اشکال کامیارکد:http://www.adobeforums.com/cgi-bin/webx/.3bc448df
ببینید مفید هست یا خیر.کد:http://kb.adobe.com/selfservice/viewContent.do?externalId=kb402088
من كه چيزي دستگيرم نشد:confused:
پويا رحيم زاده
Nikon D300 - 16-85 VR - AF-S 70-300 VR - flash Sigma 500 DG super- Micro trekker - Slik400
این مشکل فقط با viewer ویندوز است و با بقیه viewerها چنین مشکلی نیست.
منهم با این موضوع برخورد کرده بودم و تجربتا دریافتم که اگر بین هر دو عکس یک مکث کوتاه کنم، مشکل رفع میشود.
به نظر میاید نوعی باگ در viewer ویندوز باشد. شاید هم بستگی به منابع سیستمی داشته باشد. اگر دقت کرده باشید، قبل از هر نمایش عکس در این viewer پیغام generating preview دیده میشود و احتمالا خطا نیز در همین مرحله رخ میدهد.
در وب هم چنین مشکلی گزارش شده بود اما راه حلی برایش ارائه نشده بود. فقط برخی میگفتند اگر موقع خروجی، عکسها بدون متادیتا export شوند، این مشکل دیده نمیشود که البته من امتحانش نکردم.
اما به هر حال مساله مهمی نیست. viewer ویندوز عملا برای کار درست و حسابی بکار نمیرود و گزینه های بهتری، قابل انتخاب هستند.
اگر دوستان دیگر هم نظری دارند یا مشکل مشابه فوق را داشتهاند که راه حلش را یافتند، حتما بفرمایند.
آپدیت:
بر روی سیستمی با ویندوز ویستا (و در نتیجه Viewer جدید آن) و با دو گیگابایت رم، آزمایش کردم. مشکل فوق وجود نداشت.
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل!
جناب روشن این یک باگ در viewer ویندوز است ؟ یا یک باگ در خروجی گرفتن لایت روم؟ در نسخه آزمایشی لایت روم این مشکل نبود ظاهرا...
چون حداقل تا به حال در viewer ویندوز چنین چیزی ندیده بودم...
به هرحال viewer ویندوز یه ابزار سریع و دم دستیه نمیشه اونو نادیده گرفت .
روح الله عبدالهی
Nikon D300 - 16-85 VR - AF-S 70-300 VR - flash Sigma 500 DG super- Micro trekker - Slik400