جناب دلباز نه نشد که نشد ...:confused:
کاوه ، کاوه ، کاوه...کار از این حرفا گذشته برادر جان..عبدالله جان بر روی اون راست کلیک کن و بعد extract کن و بعد از جایی که آدرس دادی فایل اجرایی رو اجرا کن...
جناب دلباز نه نشد که نشد ...:confused:
کاوه ، کاوه ، کاوه...کار از این حرفا گذشته برادر جان..عبدالله جان بر روی اون راست کلیک کن و بعد extract کن و بعد از جایی که آدرس دادی فایل اجرایی رو اجرا کن...
روح الله عبدالهی
Nikon D300 - 16-85 VR - AF-S 70-300 VR - flash Sigma 500 DG super- Micro trekker - Slik400
بسیار عالی...
باز هم ممنون جناب دکتر روشن ....جواب داد و عالی کار میکند...
از آقای هژیر آذر هم ممنونم..
عليرضا بهمن آباديNikon D50Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
Speedlight SB800 Case Logic SLRC3
سلام...:cool:
امروز دیگه طاقت نیاوردم ، روی وجدانم پا گذاشتم ، از ADSL اداره استفاده کردم و این نرم افزار هلو رو دانلود کردم ، چقدر سریع ، عجب لذتی داره ، ظرف مدت 40 دقیقه 60 MB رو دانلود کرد.
حالا دیگه کار میکنه...
ولی چرا 60 MB مگه 30 تا نبود(همون لینکی که نادر خان قرار داده بودن).![]()
روح الله عبدالهی
Nikon D300 - 16-85 VR - AF-S 70-300 VR - flash Sigma 500 DG super- Micro trekker - Slik400
پس ما دیگه باید و جدان را به طور کامل له کرده باشیم دیگه که هر روز اینقدر دان لود میکنیم.کد:سلام... امروز دیگه طاقت نیاوردم ، روی وجدانم پا گذاشتم ، از ADSL اداره استفاده کردم و این نرم افزار هلو رو دانلود کردم![]()
کسی کرک یا سریال برنامه لایت روم ورشن 1.1 رو نداره ؟ لینک هایی که اینجا داده شده هیچ کدوم کار نمیکنن و حذف شدن .
من این نسخه 1.1 رو دانلود کردم اتفاقا سریال نامبر هم نمیخواهد اما زمانی که بازش میکنم سیستم هنگ میکنه
یک بار هم پاکش کردم و دوباره نصبش کردم همچین اروری میده![]()
ممنون میشم راهنمایی کنید
کامیار
www.kampixel.com
CANON 40D-CANON 70-200 f4 L IS USM-SIGMA 17-70 --FLASH SIGMA DG 500 SUPER-LowePro Off Trail2-TRIPOD SLIK PRO 400DX-PANASONIC GS500
موقع آپگرید دیتابیس در برخی موارد چنین مشکلی دیده میشود.
راه حلی که به ذهنم میرسد :
دیتابیس اصلی لایت روم را به جای دیگری منتقل کنید ( در اینجاست:
My Documents\My Pictures\Lightroom
با پسوند lrdb
)
و سپس از مسیر زیر
My Documents\My Pictures\Lightroom\Backups
یکی از بک اپ ها را بجای آن قرار دهید.
و بعد لایت روم را اجرا کنید . موقع اجرا هم میتوانید با گرفتن CTRL مطمئن شوید که کدام دیتابیس به خورد! لایت روم میرود.
اگر این راه حل هم جواب نداد و احیانا دیتابیس مهم یا بزرگی ندارید؛ اصلا از خیر دیتابیس قدیمی بگذرید ( یعنی در فولدر فوق الذکر، دیتابیس ها را حذف کنید) و بعد لایت روم را اجرا کنید تا دیتابیس جدید بسازد.