بعد از دابل کلیک از شما میپرسه این فایل رو کجا extract کنه (یک ادرس)
بعد فایل اصلی رو اونجا میریزه که باید اونجا برید سراغش
بله فایل زیپ است ولی به صورت فایل exe است یعنی بعد از دبل کلیک خودش ان زیپ می شود احتیاجی به برنامه خاصی ندارد.
مراحلی که باید انجام گیرد به این ترتیب بود:
فایلی که دانلود کردی بعد از دبل کلیک اتوماتیک خودش آن را انزیپ می کند. بعد از این که تمام شد دو گزینه را می توانید انتخاب کنید یکی اینکه می توانید فایلهای آن زیپ شده را در فولدری که آن زیپ شده را ببینید یا اینکه فایلی که آن زیپ شده را اجرا یا همان مراحل آپدیت لایتروم را اجرا کنید.
محمد علی توفیق
سلام
من نسخه جدید را روی نسخه قبلی نصب کردم، ولی نگارش جدید سریال نامبر می خواهد در غیر این صورت شما را مجبور به استفاده از نسخه آزمایشی می کند ...کسی از دوستان سریال نامبری سراغ دارد؟؟
عليرضا بهمن آباديNikon D50Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
Speedlight SB800 Case Logic SLRC3
من که نصب کردم و هیچ سریال نامبری نخواست.
ببینید همان سریال نامبر قبلی کار می کند یا نه.
عليرضا بهمن آباديNikon D50Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
Speedlight SB800 Case Logic SLRC3
روح الله عبدالهی
Nikon D300 - 16-85 VR - AF-S 70-300 VR - flash Sigma 500 DG super- Micro trekker - Slik400
آقای عبدالهی
اگه برنامه
WinRAr
رو داریداونو نصب کنید و روی فایل دانلود شده کلیک راست کنید و
Open with winrar
رو بزنید و محتویات فایل دانلود شده روببینید اگه احتمالا فایل فقط کمی مشکل پیدا کرده باشه میتونید با استفاده از مسیر
Tools / Repair Archive
آرشیو رو در یک فایل دیگه بازسازی کنید
برای خودم زیاد پیش اومده که فایلم اجرا نشده ولی بعد از بازسازی درست شده
البته این راه وقتی عملیه که واقعا فایل به طور کامل دانلود شده باشه و از طرفی فایل به صورت یک آرشیو فشرده شده باشه . چون خودم این فایل رو دانلود نکردم تا ببینم چطوریه ولی چون یکی از دوستان گفت که یه فایل زیپ شده است این راه به ذهنم رسید
ولی واقعا آدم غصه اش میگیره بعد از دانلود 30 مگابایت اونم با این اینترنت نفتی تازه آرشیو خراب باشه
آقا من خودم تجربه داشتم میدونم الان داری احتمالا چی زیر لب میگی
:biggrin:
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson