با درود
من هم این مشکل را داشته ام.به تازگی بعد تعویض ویندوز و نصب لایت روم دچار مشکلی شدم
بررسی Color Setting در PS کنترل تیکها به گونه ای که با تنظیمات قبلی همگون باشند مشکم را حل کرد.
با درود
من هم این مشکل را داشته ام.به تازگی بعد تعویض ویندوز و نصب لایت روم دچار مشکلی شدم
بررسی Color Setting در PS کنترل تیکها به گونه ای که با تنظیمات قبلی همگون باشند مشکم را حل کرد.
بهترین راه اینه که قبل از تعویض ویندوز البته شما یک کپی از تنظیمات پروفایل بر میداشتین و بعد از نصب مجدد ویندوز انرا در مسیر مورد نظر paste میکردین
مسیر پیشفرض
C:\Documents and Settings\canon REBEL XTI\Application Data\Adobe\Color\Settings
اینجوری مشکلی نخواهید داشت امید وارم مشکلتو ن اینجوری حل بشه
البته برای از ابن به بعد (فعلا مجدد پروفلیلهاتونو تنظیم کنید)
من هم قبلا این مشکل رو داشتم. راه حلش اینه که فضای رنگی رو در هنگام خروجی گرفتن sRGB انتخاب کنید. و یا در فتوشاپ فضای رنگی کاری را به sRGB تبدیل کنید. در این صورت مشکل رنگی در هنگام استفاده از مرورگرهای استاندارد ویندوز نخواهید داشت. برای کنترل رنگ هم می توانید آنرا در IE یا فایرفاکس باز کنید. انتخاب این فضای رنگی در هنگام چاپ هم اهمیت زیادی دارد. اکثر لابراتوارهای دیجیتال به صورت پیش فرض از فضای sRGB می کنند.مشکل ازین قراره وقتی فایل RAW رو در لایت روم import میکنم و ادیت میکنم بعد از اتمام کار و export کردن فایل به فرمت JPEG و فرمت رنگ Adobe RGB و quality 100% تفاوت رنگی بسیار زیادی بین اون چه در محیط لایت روم میبینم و عکس Export شده هست رو مشاهده می کنم جالب اینجاست من قبلا این مشکل رو نداشتم یعنی بعد از Export عکس مورد نظر از لحاظ رنگی بسیار نزدیک به عکسی بود که در لایت روم می دیدم.....اگر محبتی کنید بفرمایید مشکل کار من از کجاست؟
[CENTER][/CENTER]
جناب بابایی، در مورد این مشکل در پستهای قبلی همین تاپیک توضیح داده شده است. عجالتا چک کنید که در فتوشاپ و قسمت
edit > color setting > RGB
و در ویندوز قسمت
Display properties > setting > advanced > Color management
چه مقادیری ست شده اند. در هر دو مورد sRGB باید باشند.
ممنونم از شما دوستان و جناب دکتر روشن
و در ویندوز قسمت
Display properties > setting > advanced > Color management
پروفایل مانیتور من ست شده بوده (SM920NW) که طبق گفته شما به sRGB تغییر دادم و مشکل در لایت روم حل شده
آیا درقسمت Edit > Preferences > External editing نام فتوشاپ cs3 آمده است؟
در صورت مثبت بودن جواب فوق، چک کنید که در
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\App Paths
و کلید Photoshop.exe مسیر فتوشاپ درست است یا خیر
اگر این مورد هم مشکلی نداشت میتوانید در همان external editor لایت روم و در قسمت پایینی، مجددا فتوشاپ را به او معرفی کنید
نعما جان همه چيز درست است؛ فقط در زماني كه edit original را انتخاب ميكنم فتوشاپ اجرا ميشود. در دوحالت ديگر، edit copy و edit copy with lightroom adjust فايل ثانوي ساخته ميشود اما فتوشاپ اجرا نميشود.
هم فتوشاپ و هم لايت روم را هم نصب مجدد كردم نتيجه نداد..
روی برخی سیستمها ( مثل سیستم من)، علاوه بر مشکل فوق، مشکل دیگری هم وجود دارد: دستورات تهیه خروجی smart objectو پانوراما برای فتوشاپ، غیر فعال است.
ظاهرا همه این مشکلات با اپدیت فتوشاپ به نسخه 10.0.1 حل می شود:
بعد از آپدیت، دستورات و مشکلات لایت روم حل شد. یعنی منوهای فوق همگی درست شدند. احتمالا مشکل شما نیز حل خواهد شد.کد:http://www.adobe.com/support/downloads/detail.jsp?ftpID=3775
اما فتوشاپ آپدیت شده نیز دوباره طلب activation میکرد. با پچ قبلی که برای CS Extended داشتم، دوباره فتوشاپ برگشت به همان نسخه 10! .
اگر راهی برای کرک این نسخه جدید بنظرتان می رسد، مرا بی اطلاع نگذارید.
با سلام خدمت دوستان
يه سوال كوچك
هنگامي كه براي ادامه ويرايش مي خواهيم از لايت روم به فتو شاپ بريم بهتره با كدام پسوند اين كار رو انجام بدهيم؟ tiff يا psd
با تشكر
محمد همایونی:)